Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest zaszczyt

Zaszczyt to szansa u kobiety, która wymaga od faceta żeby był przystojny

Polecane posty

Gość Sheppard_
Ok. Wygląd i uroda to kwestia gustu. Jednemu się podoba to, innemu coś innego. Nie warto się kłócić. Pewne jest jedno. Każdy ma prawo i powinien dążyć, szukać dla siebie kogoś, kto mu odpowiada i charakterem (wnętrzem) i wyglądem zewnętrznym. Nie oszukujmy się co do wyglądu. Każdy chciałby mieć atrakcyjnego partnera. Po co? Bo tak działa psychika, fizjologia. Czasami jest tak, że po czasie zaczynamy widzieć atrakcyjność danej osoby,coś czego wcześniej nie dostrzegaliśmy. Ale jeżeli na wstępie i po czasie nic nie pojawia się w naszym postrzeganiu danej osoby, to nie ma sensu. Może być super z charakteru, troskliwa, zaradna, uczuciowa, ale jeżeli to nie przyciąga drugiej osoby, to nawet nie ma sensu rozważać i rozczulać się dlaczego. Jeżeli ja na wstępie czuję jakąś barierę między mną a jakąś kobietą, to wiem, że nic z tego nie będzie. Nie daję sobie czasu na poznanie jej, nie robię jej nadziei. Nie związałbym się na siłę z taką kobietą, choćbym nie wiem jak napierało środowisko zewnętrzne i moje wewnętrzne ja. Jeżeli mam przeżyć to życie sam, to ok. Jakoś to przełknę, może faktycznie nie jest mi zaznać prawdziwej miłości. Po prostu nie lubię zadowalać się resztkami z tego życia. Czym jest dla mnie prawdziwa miłość. Napewno nie ta, która pochodzi od kobiety (o super wnętrzu), do której nic nie czuję. Która nie pociąga mnie fizycznie, gdzie nie ma chemii.

Gość do wolna i zadowolona z życia
a przecietniak nad wygladem nie moze popracowac? ;)