Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest zaszczyt

Zaszczyt to szansa u kobiety, która wymaga od faceta żeby był przystojny

Polecane posty

Gość To jest zaszczyt

A na przeciętnego nawet nie spojrzy, bo uważa że jej facet/partner seksualny MUSI być przystojniakiem, a na innego szkoda jej czasu, bo nie będzie przecież z brzydalem obcować

Gość siasiasiasiasiaxx
Myślę, że nie jestem wyjątkiem, ale mam tak, że nawet, jeśli poznam niekoniecznie atrakcyjnego faceta, który ma świetny charakter, jest sympatyczny, miły, ma poczucie humoru i jest inteligentny, to wtedy wygląd NAPRAWDĘ schodzi na drugi plan, taki facet staje się dla mnie atrakcyjny jako całość. A co do przystojnych, atrakcyjnych, to fakt, lubię na nich patrzeć, ale jeśli okazują się idiotami, to nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Dopóki z chłopakiem nie porozmawiam, to ciężko jest mi go ocenić inaczej, niż po wyglądzie, bo nic innego o nim nie wiem przecież...

Gość do siasiasiasiasiaxx
a bez zwiazku bys poszla do lozka z facetem?

z przecietnym facetem mialo byc

Gość siasiasiasiasiaxx
nie. żeby iść z kimś do łóżka, muszę go kochać.

szacunek dla ciebie :)

Gość siasiasiasiasiaxx
Jestem. Ale nikogo nie szukam.

Gość siasiasiasiasiaxx
Naprawdę. Bez żadnych 'ale'.

miło sie czyta wiedząc , że każdy facet , brzydki badz przeciętny szuka zawsze ładnej lub pieknej kobiety , ciekawe dlaczego , jak sam jest pozbawiony urody ? Nigdy nie zrozumiem...........moze w PL jest za duzo pieknych kobiet ?

wolna i zadowolona z życia - a przeciętniara na to "och, jak dobrze, że mnie w końcu jakiś przeciętny zaczepił, zawsze o takim marzyłam i rzygam już przystojniakami":P

Gość siasiasiasiasiaxx
frodo the niziołek - jeśli tak uważasz... Facet musi mieć coś, czym mnie przyciągnie. Nie każdy 'niewyglądający', jak piszesz, ale z charakterem, jest w stanie to zrobić. Ale nie wykluczam, że może się tak zdarzyć. Ba, zdarzyło się. Kiedyś miałam sytuację, że facet, który był uważany za bardzo przystojnego, mnie wcale nie ruszał, totalnie nic. Aż nie usłyszałam jego glosu, nie porozmawiałam z nim. Tak też może być. Ale widzę, że niektórzy patrzą przede wszystkim na wygląd, reszta się nie liczy. Szkoda, bo mogą wiele stracić.

Gość do wolna i zadowolona z życia
przecietniak moze nad soba popracowac i miec szanse u ladnej kobiety

siasia - tylko, za ja pytałem o sferę seksualną i tego typu przyciąganie. To chyba oczywiste, że w tej sferze liczy się wygląd. I proszę nie wyskakuj do mnie z odwrotną sytuacją (bardzo przystojny, ale jak się odezwie to mnie nie pociąga) tylko rozmawiamy, czy niewyjściowy z wyglądu może kobietę zafascynować erotycznie.

Gość siasiasiasiasiaxx
frodo the niziołek Pisałam, że dopiero jak się odezwie, to pociąga. Wiesz, gusta są różne, jeden o bardzo oczywistej urodzie może się komuś wcale nie podobać, a drugi, który jest uważany za brzydkiego przez rzesze, strasznie kogoś kręci. Nie wiem, jaką urodę nazywasz 'niewyjściową'. Nie ma osób, nie, może jest takich baaardzo niewiele, które nie podobają się zupełnie nikomu.

czasem facet sie podobac tylko brzydulom i grubaskom

Wiem co napisałaś, zmieniłem trochę bo ten argument często pada. Jasne, że są tacy co się większości nie podobają a tej jednej osobie bardzo, ale przecież podoba się wizualnie. Mi chodzi o sytuację, której się ktoś wizualnie nie podoba, a jednak coś do tej osoby ciągnie. Takie sytuacje to chyba raz na dekadę się zdarzają.

Gość siasiasiasiasiaxx
do siasiasiasiasiaxx Czasem warto dowiedzieć, z kim ma się do czynienia, bo 'brzydule i grubaski' mogą być wartościowymi osobami. Chyba, że tak bardzo odpychają wyglądem, że nie da rady się do nich zbliżyć. Ale pamiętaj, że mogą wyładnieć, schudnąć, a ktoś, kto ma paskudny charakter, raczej go szybko nie zmieni. Jeśli w ogóle będzie chciał. frodo the niziołek No raczej nie, chyba, że mam takie szczęście. Nie idziesz do łóżka z manekinem, który tylko jakoś wygląda, a z człowiekiem, który czuje, porusza się, mówi, ma swoje zdanie. Czasem same ruchy 'niewyjściowego' mogą przyprawić o zawrót głowy.

Gość siasiasiasiasiaxx
Nie, z osobą, która mnie totalnie nie pociąga nie, ale ktoś, kto nie ma pięknej twarzy czy ciała, może mieć to magiczne 'coś', co przysłania resztę.

Gość siasiasiasiasiaxx
Ale przecież człowiek składa się nie tylko z wyglądu! Ze zdjęcia może być brzydki jak noc, kompletnie odrzucać i do głowy by nie przyszło przespać się z kimś takim. Ale przecież jak przyjdzie do spotkania, to może się tak odezwać, że miękną kolana, mieć takie ruchy, że przestają się liczyć inni. Nie umiałabym powiedzieć patrząc tylko na zdjecie, czy facet mnie pociąga, muszę go chociażby zobaczyć, widzieć ruchy, mimikę, uśmiech, spojrzenie.

Gość siasiasiasiasiaxx
Kiedyś też dla mnie było to nie do pomyślenia. Ale im jestem starsza, a nie skończyłam jeszcze 20 lat, tym bardziej wszystko ulega zmianie.

Gość mloda jestes
za kilka lat bedziesz miala kilku partnerow

A ja głęboko wierzę że większość kobiet nie leci na wygląd. I to że kobietę "kręci" nie tylko wygląd w drugim człowieku jest czymś normalnym. Dla mnie np. najbardziej seksowna jest inteligencja.

Gość teoretka idealistka
z ciebie