wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 3, 2012 już nie mogę wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Wygarnij im, jak bym tak zrobiła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 3, 2012 i ciągle gubią pieniadze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 3, 2012 oczywiście nic dobrego , w niczym nie pomagają , a wręcz przeciwnie przeszkadzaja , i zawsze jest tak samo...............wszytsko konczy sie tak samo i jak zwykle powiedza , ze to moja wina :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 4, 2012 nawet mi nie pomagają w znalezieniu pracy .........uważają , że mogę żyć bez pracy ...po co mi praca ?!!!!:) każdy normalny człowiek wie ,że nie można żyć bez normalnej , konkretnej pracy , ale nie dla nich..................:( :(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 4, 2012 jak tak dalej bedzie , to znów sie rozstaniemy...............:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 4, 2012 a ja szukam pracy , normalnej pracy ........:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 5, 2012 brak normalnej pracy , mnie dobija , a moich RODZICÓW TO NIE OBCHODZI !!! Chociaż mają moja kasę !!!!!!!Co za ludzie !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 5, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 5, 2012 bez pracy wpada sie w depresje i nie ma sie ochoty nawet na Sex !! i nie bedzie inaczej , dopóki nie dojde do siebie.........bez urojeń i nadziei proszę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 5, 2012 a wiec najpierw szukam pracy , bez tego kroku w przyszłośc nie zrobie , bo niby jak :::::::::( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 i znów podbijam temat ............................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robak123 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Jak życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 że co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robak123 0 Napisano Sierpień 13, 2012 praca znaleziona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 14, 2012 nie , szukam pracy , konkretnej ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 19, 2012 a tu nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 20, 2012 widzę ,że jeden temat sie rusza , a drugi stoi w mijescu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 21, 2012 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 21, 2012 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 i nadal sie nic nie zmienia i chyba juz nigdy nie zmieni ..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajans Jarka 0 Napisano Sierpień 30, 2012 na szczęście pewnego pięknego dnia przeszli od słów do czynów i tak pojawiłaś się Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 to był przypadek zrządzenie od Boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 i jeszcze na dodatek mi nawtykaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 nie , kurwa jeszcze gorzej od ciebie nie jestem zjebana , nie musisz sie martwic , nie jestem w tym lepsza od ciebie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hubabubal Napisano Sierpień 30, 2012 a ta od renty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 renty tez nie mam , pomyłka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 31, 2012 i dalej cisz i nic , a wymagania rosną , ciągle nie zaspokojeni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 ciekawe , dlaczego tak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 nie dbaja o dzieci , a sami mi wypominaja ze jestem złą matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach