wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Wnerwia mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 chyba znów sie pokłócimy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 z nimi tez chetnie rozstałabym sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 jak można od nich sie uwolnic , jak nic nie pomagają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 i co ja mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 chyba sie tez z nimi rozstane , tak jak rozstałam sie z córka , wyrzucając ja z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnbvcrtyf Napisano Wrzesień 10, 2012 Dżizys ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach