Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medusza

jakbys chciała wyglądać gdybyś mogła sobie wszystko wybrać ?

Polecane posty

Gość ajia8a87ad
42? To malutko, jak udało Ci się przytyć?

Gość ajia8a87ad
zawsze tyle ważyłaś? Musisz mieć chyba drobne kości :) Ja takie mam, ogólnie jestem chuda. Ludzie czasem mi to wypominają :-0 A ja nic na to nie poradzę.

hmm zobacz w mojej stopce tam widac na zdjeciu jaka jestem.. biore peritol 2 razy dziennie tyje w oczach:)

-peritol molecam jak najbardziej.. wiem ze to on mi pomogl ..wpierw wszystko poszlo w biust i brzuch:)

Gość aaarwena
takie marzenia mialam w dziecinstwie teraz wiem ze nie chcialabym zmieniac sie z zadna modelka ani nikim innym jedyne co to moglabym poprawic niedoskonalosci czyli cere/stan skory jesli schudnac to max 2-3kilo wzrost mam idealny :) ani centymetra mniej ni wiecej

Gość ajia8a87ad
mam podobne rysy twarzy - tzn. szczupłe. W zasadzie na twarzy jestem "koścista". Hmm.. peritol. A czy on służy dokładnie temu, żeby przytyć, czy bierze się go na jakieś inne dolegliwości? Nie będzie żadnych skutków ubocznych? Wg mnie, oglądając te zdjęcia, nie jesteś aż taka chuda, ale w sam raz ;)

peritol jest tez lekiem na alergie i uspokajajacym przez pierwsze 3 dni chce sie bardzo spac potem jest ok

Gość A JA...........
BYM CHCIAŁA FIGURE J.LOPEZ USTA JOLIE ,OCZY ZETA JONES.KSZTAŁT BUZI KRUPY.WŁOSY CIEMNY BLOND

Gość chcialabym blondynka byc
Mogło by być: 170 cm 60 kg w biodrach 95 w biuscie 100 w talii 60 szare oczy, jasna cera, miodowo-blond wlosy lekko krecone geste i dlugie, niskie czolo, a jest: :( 160 cm 50 kg biodra 90 cm biust 95 talia 65 brazowe oczy, sniada cera, ciemnobrazowe proste dlugie ale cienkie wlosy, WYSOKIE czolo - co jest moim cholernym kompleksem i z tego powodu musze nosic grzywke krorej nie cierpie!! eh czemu nie mozna miec tego co sie chce?:) byloby pieknie:P

Gość byla studentka krk
Ja bym chciała: wzrost 170 cm waga 52 kg długie, gęste blond włosy pełne usta jędrną pupę A mam: 175 cm 68 kg cienkie blond włosy, średniej długości usta może nie cienkie, ale do pełności im daleko płaską dupę, straaaaasznie płaską co jest moim mega kompleksem a za to piersi mam duże :/