Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Kocham kobiete z ktora mam dziecko .prosze o wypowiedz

Polecane posty

mam syna 5 miesiecy rozstalem sie z kobieta 3 miesiace temu >Nadal ja kocham i syna Ona wyjechal na wakacie na ponad dwa tygodnie piszemy ze soba i rozmawiamy jest szansza ze wrocimy do siebie chociaz poszla do sadu o pozew o alimenty .Powiedzialem jej ze ide na wesele z kolezanka a moze nawet cos wiecej przyjaciolka .To mi odpisala sms ,, Wiesz nie wiem co ty miales w glowie starajac sie mnie odzyskac a w miedzy czasie idac na wesele z jakas panna .Za pare minut drugi jej sms ,, A tak poza tym to twoja decyzja nie jestesmy razem nie mam prawa tego oczekiwac .Nie zyjemy razem wiec rob co chcesz .Rob tak jak chcesz i uwazasz .mi nic do tego,, .Nie Rozumiem jej walcze o nia a po rozmowie przez telefon jak jej powiedzialem ze ide na wesele to sie rozlaczyla .Co o tym sadzicie ??Ona jest na wakacje bog wie z kim i co robi

Gość nie powinno sie tak
po jaka cholere idziesz z inna na wesele skoro sie o nia starasz?????????? ;/

Gość kaka8976
oczekuje ze bedziesz sie staral o nia

Gość kaka8976
bardziej niz dotychczas, pewnie nie chce zebys z nia byl ze wzgledu na dziecko, tylko dlatego ze sam tego chcesz

Gość staraj się o nia chłopie
ale dopiero wtedy jak dorośniesz a sadząc po twoich wypowiedziach szybko to nie nastąpi , więc idz na ślub z "przyjaciółką" a jej daj spokój , pewnie to mloda dziewczyna to ma szansę jeszcze sobie życie ulożyc z facetem a nie dzieckiem

Ona ma mnie gdzies wyjechala sobie na wakacje .To ja teraz mam siedziec w domu a ona na wakacjach .I mam teraz nie isc na wesele

Gość Waga- Skorpion........
co ma robić z dzieckiem jechac gdzies na wakacje żeby zapomnieć że ją rzucileś i zostawileś sama z dzieckiem

Gość masz tupet
hestes bezczelny, donbrze ci powiedziala, ja na jej miejscu bym jeszcze dodala, , ze nie potrzebnie sie fatygowales mowiac to bo teraz juz dla niej wszystko jasne. Jakbys sie o nia staral to bys spytal gdzie sa na wakacjach i czy mozesz przyjechac i odwiedzic a nie jakies glupie rozmowy przez tel i przechwalki...ogarnij

Kur2a po ile macie lat dzieciaki? Brak wogóle logiki w tym co piszesz.

Ona może mieć do Ciebie pretensje, bo się przyznałeś że idziesz z kimś, ale co ona robi nad tym morzem i z kim to tylko ona wie... no i może dzieciak widuje jakichś wujków ;)

Gość ŻęCą
kretyn:O skoro ci napisała,ze przez ciebie nie jestescie razem, to najpierw odpowiedz sobie na to pytanie - dlaczego? a później to zmień lub napraw :O

Czlowieku co ty robisz?? Czego ty oczekujesz ze ona wpadnie ci w ramiona i tak poprostu o wszystkim zapomni? Ty lepiej staraj sie o widzenia z dzieciakiem.