Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartoszzzzz88

Moja żona mnie okrada pomocy !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" otwieram oczy Temidzie nie wywinie sie zgadzam sie, do małzeństwa trzeba dorosnąć ale do bycia Człowiekiem który idąc nie depcze wszystkiego i wszystkich na swojej drodze w imię rzekomego PRAWA trzeba dorosnac TYM BARDZIEJ """ Czasem , naprawdę ktoś tu potrafi się mądrze wypowiedzieć.

Gość otwieram oczy Temidzie
tal bym chciała zZ Zniecierpliwiony żeby i po lekturze TWOICH postów mozna było napisać taki kometarz :D ale niestety nie można, bo zapiekłeś się w złości i usztywniłeś w swojej 'racji" :O

Oj. Myslalem ze ten forum jest tylko DLA LUDZI. No cos cuda sie zdarzaja!!!!

Gość panmarek
Sąd może ci dołożyć 60% twoich zarobków więc trochę więcej niż te 1200. Jesli bedziesz ukrywał dochody-cio robisz - może alimenty przenieść na dziadków. Trzeba było młodej dziewczynie nie zawracać w głowie i robić dzidziusia to byś nie miał takich kłopotów. Co cię czeka : jak dzieckobedzie się uczyło-studiowało to płacisz na SWOJE dziecko do 25 roku życia nawet do 60% dochodu. mATCE NALEŻĄ SIĘ TEŻ ALIMENTY (ZAPEWNE W NIŻSZEJ WYSOKOŚCI ALE TO ona OPIEKUJE SIĘ waszym DZIECKIEM) Jeśłi jestes pewny tej nowej partnerki to jej powiedz że z nią chcesz wychowywać dziecko -zapewne zakochanie przejdzie szybko. Myślę że to ty okradasz swoje dziecko z normalnej rodziny,normalnego dzieciństwa. Nie sądzę by było możliwe ale spójrz na to w ten sposób- wracasz do swojej żony i przykładnie wychowujecie syna-i tak aż do śmierci no chyba że zamiast mózgiem dalej rządzi tobą penis to wtedy płać za jego wyczyny i swoją głupotę.

Gość Łajka w bazylii
panmarek Sąd może ci dołożyć 60% twoich zarobków więc trochę więcej niż te 1200. sąd może dołożyć 100% zarobków albowiem bierze pod uwagę MOŻLIWOSCI ZAROBKOWE zobowiązanego do alimentacji, a nie zarobki

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" otwieram oczy Temidzie tal bym chciała zZ Zniecierpliwiony żeby i po lekturze TWOICH postów mozna było napisać taki kometarz ale niestety nie można, bo zapiekłeś się w złości i usztywniłeś w swojej 'racji" """" Zapewne mamy inną głębie myślenia. W niektórych przypadkach się ocieramy.

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" [zgłoś do usunięcia] Łajka w bazylii panmarek Sąd może ci dołożyć 60% twoich zarobków więc trochę więcej niż te 1200. sąd może dołożyć 100% zarobków albowiem bierze pod uwagę MOŻLIWOSCI ZAROBKOWE zobowiązanego do alimentacji, a nie zarobki """"" Zobowiązanym do alimentacji są rodzice na małoletnie dziecko.

Gość ulkiulki
Tak tak zniecierpliwiony jakie jeszcze znajdziesz usprawiedliwienie dla smarkacza któremu po kilku miesiącach się odmieniło,znudziło..Powiedz jakie jeszcze w czym ta kobieta jest winna że ma zostać sama z 3-miesięcznym dzieckiem.Ma je wziąć pod pachę z buzią przy cycku i iść do pracy bo panu się odmieniło i zrozumiał że się zakochał. Podjął w życiu decyzję niech zabiera dziecko i niech z panią zacznie życie z całym bagażem, dlaczego tego nie zrobi??

Gość oooo_o
Po 10 miesiącach (!) małżeństwa "zakochałeś" się w koleżance z pracy (?). Dzieciaku, nie jesteś wart, żeby to dziecko miało ciebie za ojca. Jaki dajesz mu przykład? Obyś dostał surową sędzinę (a takie są w Sądach Rodzinnych, wierz mi!), oby zasądzono ci alimenty w wysokości, jakiej żąda małżonka. Co ty sobą reprezentujesz w ogóle? Jak twoja była ma rozum, to wykaże, że jesteś niedojrzały emocjonalnie (a mam podejrzenia, że i umysłowo). Żadnego rachunku nie masz na siebie, dobre! To możesz płacić i 2000 i oby tak się stało. Wszystkiego najgorszego!

Gość zZ Zniecierpliwiony
PS. I sąd nie może nikogo doprowadzać do śmierci głodowej. A jak ktoś umrze śmiercią głodową to i pewnie alimentów nie będzie . Sąd będzie odpowiedzialny podwójnie . I za śmierć i za brak alimentów.

Gość zZ Zniecierpliwiony
Nie ludziom.

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" Tak tak zniecierpliwiony jakie jeszcze znajdziesz usprawiedliwienie dla smarkacza któremu po kilku miesiącach się odmieniło,znudziło..Powiedz jakie jeszcze w czym ta kobieta jest winna że ma zostać sama z 3-miesięcznym dzieckiem.Ma je wziąć pod pachę z buzią przy cycku i iść do pracy bo panu się odmieniło i zrozumiał że się zakochał. Podjął w życiu decyzję niech zabiera dziecko i niech z panią zacznie życie z całym bagażem, dlaczego tego nie zrobi?? """""" Zapewne był wychowywany i wychowany przez mamusie. Ona zapewne też.Mamusia podjęła decyzje.

Gość do wenderlicha
twoja matka to też matka polka kurwa bo cie wysrała i zapomniała udusić

Gość kochanka Franka
kama n kama Ty kochanko za to jesteś najmądrzejsza wyobrażam sobie sytuację że np twój mąż dziś.przychodzi do ciebie mąż i mówi mam cię dość znalazłem sobie inną ty rób z dziećmi co chcesz dam 5 stów na jedno bo ja i ona też chcemy być szczęśliwi.Ty dobra kobieta mówisz tak przecież masz prawo być szczęśliwy.Tylko się po cholere mówisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.Tak fajnie łatwo się pisze gorZej jak już to zawita do drzwi a zawitać może zawze. Wole zeby taki gad odszedl ode mnie teraz niz zatruwal zycie przez kolejne lata.Zakochal sie to niech sie zrywa,niech daje na utrzymanie dziecka i tyle w temacie.Z drugiej strony zona nie wiedziala za jakiego lekkoducha wychodzi.Przeciez nie znali sie 2 dni.Czasami ludzie sami robia sobie bagno z wlasnego zycia.

Gość kochanka Franka
tak na marginesie panmarek jest kobieta :P

Gość zastępca admina
kochanka Franka nie masz pojęcia jak kreatywni potrafią byc nagle tacy chłopcy ja, zanim prawda wyszła na jaw słyszałam: - ja sie wyprowadzam, tylko żeby to nie była moja wina - ty sobie znajdź kogos i ja sobie znajdę kogoś - permanentne czepianie się o wszystko, agresja słowna która po krótkim czasie przeszła w fizyczną ( wtedy pokazałam panu drzwi) - lekarz uznał że mam chory kręgosłup i muszę często chodzić na basen ( z panienką oczywiście, kręgosłup miał chłopczyk jak struna za to jego dziecko miało zalecenia od ortopedy aby pływać - z dzieckiem nie poszedł nigdy) Autor przynajmniej JEST UCZCIWY w tym wszystkim i pomijając sytuację uznaję to za DUŻY PLUS

Gość cudowneeeeeeeee
zostawiłeś jej odświezony pokój???? w domu JEJ rodziców??? :-D padne ze śmiechu zaraz. Ojej to naprawdę cudowne z Twojej strony iż nie zdzierałes farby ze ścian :-D

No nie ? Okazał chłopak gest , mógł przecież pokój na plecy zarzucić i wyjść , a tak zostawił , plus mu sie należy ;-) To niedorajda jakaś .. Mieszkał u jej rodziców , w pokoiku , teraz sie drugiej pannie wpakuje na garb . No ale dobrze chociaż ze ten pokój żonie zostawił ...;-)

Gość Szujarek
Jesteś typowa męską dziwka. Zostawiłes żonę trzeba było się nie żenić a dzieciaka oddać, wydaje mi się że po prostu boli cię to że już nie możesz szaleć bo skończyły się zabawy nadeszło dziecko i żona. I ty się wielce zakochałer. Jesteś zerem a twoja żona powinna dostać wszystko. Bo takie scierwa puszczalskie powinno się zabijać

Gość Szujarek
Jesteś typowa męską dziwka. Zostawiłes żonę trzeba było się nie żenić a dzieciaka oddać, wydaje mi się że po prostu boli cię to że już nie możesz szaleć bo skończyły się zabawy nadeszło dziecko i żona. I ty się wielce zakochałer. Jesteś zerem a twoja żona powinna dostać wszystko. Bo takie scierwa puszczalskie powinno się zabijać

Gość edvfder
ma prawo dostac alimenty tez na siebie, zachcialo ci sie kurwe pieprzyc to teraz płać zafajdana szujo

Gość lkkhh
Może Twoja matka zajmie się dzieckiem?

Gość zZ Zniecierpliwiony
Ale trzeba najpierw szukać przyczyny a dopiero później oceniać skutki.

Gość Jaja se robisz?
Jego matka?? Żeby wychowała kolejnego buca? tudzież ćfoka?? mende??? oraz patafiana????

Gość odwaznie ale prawdziwie
Szujarek masz racje tepe dziwki i kurwiarze nie powinni zakladac rodzin nie mowcie mi tu farmazonow o jakies nowej milosci facet kurwi sie,znalazl dziwke i jazda bez trzymanki,jeszcze ma czelnosc miec zonie za zle

Gość kochanka Franka
zastepca admina; Autor przynajmniej JEST UCZCIWY w tym wszystkim i pomijając sytuację uznaję to za DUŻY PLUS napisalam to co ty troszke wczesniej i bardziej dosadnie ;)

Gość oooo_o
I co jeszcze? Zaczyna mnie ta historyjka jarać :))) Czy to prawdziwy post, czy prowo zarzucona dla podkręcenia Kafeterii? Naprawdę "robią" takich idiotów, czy to tylko pomysł redaktorka? Facio ma umysł radzieckiego kalkulatora z lat 70tych. W tym zerową pamięć operacyjną. Jak przeputa zdrowie (wcale stary być nie musi), przypomni sobie, że ma dziecko i może jeszcze od niego alimentów zażąda. Może nawet staniemy się dowodem w Sądzie? Głupoty jego rodziciela? Wow...

Gość ulkiulki
A zniecierpliwiony do piątego pokoleniu babci będzie szukał przyczyny w kobiecie,pewnie mu ta babcia mama powiedziała że seks ma do d....a może mieć tylko musi szukać.