Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marionetka teatralna

Waga- Skorpion

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Czy ktoś z Was zastanawiał się nad połączeniem tych dwóch znaków? Może macie jakieś doświadczenia? Ja jestem wagą i spotykam się ze skorpionem. To po prostu związek marzeń ;) Czekam na Wasze opinie :)

Gość miłośc świętego Walentego
znam taka parę - od 93 roku na dobre i na złe czasami ida iskry, czasami wypadają drzwi z furtyny ale w sumie układ póki co w miarę stabilny

Gość Waga- Skorpion........
to jest najlepsze polaczenie dqoch znakow

Właśnie widzę :) Bo to najlepsza z moich dotychczasowych relacji... Na ogół to kiepsko dogadywałam się z facetami spod innych znaków. A tu- taaaka niespodzianka :) Wspólne pasje, zainteresowania... No i w łóżku też jest bardzo namiętnie :)

Gość miłość miłość i tylko miłość
Moja przyjacióła jest waga a jej facet skorpion. Planują ślub i są razem od 5 lat... Zatem, mówi to samo za siebie ;)

Gość waga najprawdziwsza
ja jestem wagą i mi żaden facet nie podchodzi :O

Gość pelagiapeppepepe
hejka Ja jestem waga i byłam ze skorpionem- PORAŻKA. dziękuję za uwagę...

Ja jestem w takiej relacji, ale odwrotnej - ja Skorpion, on Waga.

Gość kiziamizaaaa
Ja byłam w takiej relacji- było spoko. Rozsypało się przez mój wyjazd za granicę, niestety...

Gość marioneta teatralna
Jej... to smutne :(

Gość tygrysek xxxx
ja też jestem wagą i spotykałam się z chłopakiem skorpionem też uważam to samo. Bardzo dobrze się rozumielismy!!!!!!!!!!!

Gość tygrysek xxxx
Faceci skorpiony są świtni :)

Gość 100%woman
ja jestem takim polaczeniem! urodzona na przelomie tych dwoch znakow, w 50% waga, w 50% skorpion i musze przyznac, ze jest to uklad IDEALNY :) bardzo podoba mi sie polaczenie cech tych dwoch ciekawych znakow. Dobrze, ze nie jestem tylko skorpionem, bo bylabym niezla suką ;) i dobrze, ze nie jestem tylko wagą, bo bylabym mega nudna. Tak jak jest, jest super :) mysle, ze jesli sie to przeklada na zwiazek dwojga ludzi, to rowniez jest interesujaco, te znaki pasuja do siebie, imo.

Gość skorpioniocnica7689
znam kilka par i małżonków- udane związki. Waga jest planstrem, ukojeniem dla energicznego i emocjonalnego skorpiona. Mężczyźni spod znaku wagi są super!!!!

hej... Ja też jestem w takim związku... On Waga, ja Skorpion... Heh... czasem trochę wybuchowo ale za to straaaaaszinie namiętnie :)

Gość zawiedziony1410
ale ciemnogród...

Gość marioneta teatralna
Dzięki za odpowiedzi ;)

Gość pippi 254
cholerny zodiak...

Gość arionetka teatralna
Dzięki :) Może... ktoś jeszcze? ;)

Gość panajotis
Witam gawędziarzy-ja skorpion-ona waga-po ślubie lat 17,w związku jakieś 20-owoce dwie córki -obie lwy-co Wy na to?sex jak dla mnie czyli skorpiona trochę mało,ale za to jak-nieporozumienia na 20lat-jakieś 20do30razy-dużo?

Gość gość
ha, właśnie wchodzę w świat skorpiona, ja facet waga ona skorpionica, obydwoje po przejściach, .....cóż tyle emocji i namiętności,że nie ogarniam, za szybko to się dzieje, ale nie chcemy zwalniać,niesamowity znak,czyta w moich myślach,zanim pomyśle ona już wie, przeraża i fascynuje jednocześnie, co dalej,ktoś wie?

Gość gość
waga nudna? :D chyba wagi zadnej nie znasz, wszystkie sa szalone, o ile u kobiet da sie to szalenstwo jeszcze zniesc o tyle u facetow juz nie, skorpiony sa znacznie nudniejsze, na ogol wierne,inteligentne, dobre poczciwe ale bez temperamentu w ogole, skorpiony to po pannach, lwach i rakach najnudniejsze osoby

Gość gość
jestem waga moj facet skorpion. i czekam na odpowiedni momemt zeby go zostawic. chorobliwie zazdrosny traktujacy kobiete jak zabawke. bo raz zraniony w zyciu pamieta przez cale zycie .

Gość gość
Jestem kobieta waga od 2 lat spotykałam się z mężczyzna skorpionem na niezobowiązujący seks (jednak mielismy ustalone zasady, zero zdrady, żadne z nas się nie zakochuje wzajemnie itd) to było najlepsze co mnie w życiu spotkać mogło! Skorpion w łóżku jest ogniem o niepojętnej ilości energii. Pierwszy facet, ktory potrafil zaspokoić moje potrzeby. Jakiś czas temu moj skorpion oznajmil mi ze mnie kocha ... a ja sama nie wiem było mi bdb ale czy w związku też się dogadamy? jak myślicie

Gość gość
Jestem kobieta waga od 2 lat spotykałam się z mężczyzna skorpionem na niezobowiązujący seks (jednak mielismy ustalone zasady, zero zdrady, żadne z nas się nie zakochuje wzajemnie itd) to było najlepsze co mnie w życiu spotkać mogło! Skorpion w łóżku jest ogniem o niepojętnej ilości energii. Pierwszy facet, ktory potrafil zaspokoić moje potrzeby. Jakiś czas temu moj skorpion oznajmil mi ze mnie kocha ... a ja sama nie wiem było mi bdb ale czy w związku też się dogadamy? jak myślicie