Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazałamana

jak przestać myśleć o koledze z pracy???

Polecane posty

Gość aniazałamana

Kochani, jestem 30-kilkuletnią kobitką, a zauroczyłam się kolegą jak nastolatka. jestem w związku on też, chcę sobie z tym dać spokój, ale jak? jeśli codziennie rano zaczyna się od nowa - uśmiechy, żarty... jak się od tego odciąć? jak się skupić na rodzinie?? pomysły? doświadczenia? pomocy

Gość osaczona z lekka
Mam podobnie. Też nie wiem co robić, niby nie chcę, a jednak odpowiada mi jego towarzystwo w pracy. Też się motam i biję z myślami.

Gość prawie doszło do seksu
Ja też nie potrafię przestać myśleć.

Gość iść na żywioł
krew nie woda, wiem że to mało popularne i nieprzyzwoite flirtować z kimś kto jest w związku, ale przecież to nie oznacza że zaraz musi się rozstawać z tą z którą jest. Jak będzie miał ochotę na Twoje towarzystwo to będzie się odzywał a może poflirtuje a może coś jeszcze i może być fajnie ale jeśli myślisz o tym żeby go "przechwycić" dla siebie musicie się liczyć z tym że ta obecna będzie walczyła no i Ty pamiętaj historia lubi się powtarzać jak go "przygarniesz" inna może zrobić to samo. Potem jest większy problem bo miałaś i straciłaś a jak korzystasz z cudzego i nie robisz sobie nadziei na nie wiadomo co to jak jest fajnie się cieszysz a jak nie jest idziesz dalej

Gość iść na żywioł
jest taka ciekawa zależność jak czegoś nie robimy to tego żałujemy, a jak już to zrobimy to też żałujemy tylko z powodu że srobiliśmy

Gość iść na żywioł
no i jeszcze jedna sprawa jak jesteśmy kimś zafascynowani to nie widzimy jego wad bo on ich nie eksponuje a jak już sie ujawniają to jesteśmy na nie ślepi, więc trzeba sie cieszyć życiem tu i teraz może nie tak żeby krzywdzić innych specjalnie ale korzystać z okazji jak są

To tylko potwierdza że "trzydziestki" ŻYJĄ :D :D Mnie tylko zastanawia dlaczego w momencie braku opanowania erotycznego pobudzenia, tłumaczy się to "nastoletnim" zachowaniem ? ? Żyje się tylko raz i zegar tyka... Nastolatka już dawno nie miała by z tym problemu. W bardziej lub mniej dogodnej sytuacji, ( zależy od temperamentu i od potrzeb odpowiedniej scenografii ), było by już po sprawie. A tak zabijasz sobie ćwieka. :O

Gość iść na żywioł
sam dopiero do tego doszedłem i teraz widzę jaki głupi byłem, kobiety w związkach tak samo pragną seksu jak i mężczyźni. Te potrzeby ujawniają się z czasem i często z nimi walczymy bo to niepopularne w naszym społeczeństwie, a po co ? Jeżeli nikogo do niczego nie zmuszamy i każdy czerpie z tego przyjemność to co w tym złego ? jest tylko jeden minus którego nie można pominąć jak już ktoś nam pasuje i jest nam z nim fajnie to chcemy go tylko dla siebie , walczymy żeby odebrać mu wolności usidlić , osaczyć i wtedy dupa z czasem najpiękniejsze związki powszednieją , wdziera się rutyna i znużenie

Poza tym nie ma gotowych szablonów by rozwiązać twoje, nazwijmy to "niezdecydowanie" ;) . I zamiast szukać spokoju, daj się ponieść emocją :P Nie zapominając o tym, że Wy kobiety podchodzicie do tego emocjonalnie a z facetami, to różnie bywa. Tym bardziej że jest w związku. :D :D I tylko myśli by tu sobie wsadzić na boku. Jak ma do tego talent , to pewnie jeszcze jedną sobie w firmie "prowadzi". Taką lajtówkę, bez emocjonalnych a dla dobrej zabawy. :D Dlatego jak chcesz tryskać "nastoletnimi" emocjami musisz wykazać się większym wyrafinowaniem. Jeśli nadal w firmie chcesz pojawiać pełna życia. :D To znaczy odpieprzona na maksaaaaaaa. :P Idę o zakład że dla ( zgaduję ) już nie starasz się tak ładnie wyglądać. :D .... życie :D :D

Gość chybajestemwamoku
też jestem w podobnej sytuacji tyle że obydwoje jesteśmy wolni ale on po przejściach i na pewno nie ze mną w marzeniach buduje swoje kolejne gniazdko :P a szkoda :( a chemia....:):P:) obecnie udaję że aż tak mi nie zależy a prawdą jest...:)

Czy kobiety też mogą uzależnić się od fantazji uprawiania seksu z konkretnym ( często nieosiągalnym ) facetem tak bardzo, żeby prawie oszaleć ? Tak. I poza tym, że te myśli są przyjemnie podniecające, to wykańczają kiedy nie ma spełnienia.

Ja wkreciłam się tak bardzo, że jeszcze trochę i pomyle "to" z miłością. I cholera jasna nie mogę zapomnieć wbrew wszystkim faktom.

Gość cisza nadal
wasza naduczuciowość was gubi czaryjące kobiety.:)Trzeba olewać jak większość facetów i będziecie mieć spokój a nie motyle w brzuchu.Było miło i sie skończyło taką myśl przewodnia trzeba wykrzesać z siebie.

Gość duch cafe
jestem waszym łamaczem serc!!!!!!!!!!!!1 pokazać szmaty tzipki raz dwa ❤️

Gość duch cafe
jestem 63 letnim dojrzałym mężczyzną:D

Gość kultura w seksie
Tym bardziej się dziwię, że kobiety nazywasz szmatami duchu. Nie przystoi dziadkowi. O swojej matce tez tak mówisz? Brak ci kultury.

To nie naduczuciowość tylko nadpobudliwość seksualna skierowana na konkretny obiekt. Można nie kochać a mieć pierdolca na tle konkretnej osoby.

A po co przestawać? Romans w pracy działa odświeżająco, jak rzęsisty, tropikalny deszcz w upale. A czasem grzeje niczym cieplutki, wełniany koc w mroźną, zimową noc :) Grzeczne dziewczynki ida do nieba, a niegrzeczne ida tam, gdzie chcą ;)

"Wolni" pomarańczo nie muszą się borykać z takimi problemami. :D A miejsce pracy, to przecież jedno z miejsc gdzie można się poznać. :D Tu nawet jak ktoś nie wzbudzał zainteresowania może stać się bratnią duszą z racji, wiecznego znoszenia swojego towarzystwa :P :P O ile biochemicznie nie są do siebie przystosowani. :O To nawet różnice temperamentów z czasem wpływają pozytywnie i jeszcze bardziej zbliżają. :D Pamiętajmy jednak, że seksualne niepokoje :P związane są z biurwami i raczej tego "półświatka" dotyczą tego typu skandale. :D Są bowiem takie prace i takie zawody, które nie dość że są dalekie od erotycznych przygód, to robią ubikacje koedukacyjne. Bo jak od święta jakaś feministka zjedzie pod ziemię, mogła sobie zrobić siku w miejscu jak najbardziej zgodnymi z przepisami BHP. :P

Gość jestemchybawamoku
Xenaa chyba masz rację :( Widzę dokładnie co mnie denewuje w nim (moje wady znam doskonale ) na co absolutnie nie pozwoliłabym komuś innemu,brakuje mi w nim pewnych cech które lubię w facetach... a jednak nie mogę przestać myśleć...

Gość kultura w seksie
Kapitan- ja nie wiem czy to prawdziwy duch czy nie, nie znam żadnego, ale pisze jak cham i prostak.Jeszcze się chwali, że ma 63 lata, a rozumek jak u 3- latka.

Męczące jest pewnego rodzaju niespełnienie. Żal za brakiem podziwu ( w moim przypadku ), za tym, żeby On wyeksponował moją kobiecość, by to Jemu ugięły się nogi. Oglądają się wszyscy poza Nim. Ileż kurwa można że tak się brzydko wyraze ?

Gość jestemchybawamokuXe
Xenna ten on też sprawił że znowu poczułam się Kobietą ale w przeciwieństwie do Ciebie wie jak bardzo mnie kręci... nie szkodzi dam radę nie mam innego wyścia na razie

Czasem, w pewnych chwilach były sekundy i minuty, w których wydawało mi się, że "mój " On doskonale wie. Że jest jakaś chemia, porozumienie bez słów i inne tym podobne.. Za chwilę życie wyprowadzało mnie z błędu, chyba rządziły tym przypadki. Może dla Was jest jednak szansa ? Podobno zawsze jest..

Ja z tym moim to chcemy i boimy się, ciągle w kontakcie, ciągle mamy na to ochotę, ale zawsze coś staje na przeszkodzie. Ale dzięki niemu praca nie jest koszmarem. On tez dodaje mi skrzydeł i do pracy ide z wielką ochotą.

Trochę strach, trochę nie ma gdzie, trochę poczucie winy, jeśli już to by się zdarzyło.

Xenaa jesteś na tyle rozwiązła że na tym oprzemy Twoje marudzenie. :) Rozumiem że w Twojej sytuacji komplementy pod Twoim adresem są na wagę złota. Lubisz być rozpieszczana drobnymi komplementami. Niestety tak się nie stanie. :( Nie tutaj. Dlatego na szybkości wypierrdalaj dla własnego dobra, zanim staniesz się "niedopchniętą" częścią tego jakże wyrafinowanego przegrywu :P