Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Kocham dziewczyne z ktora mam dziecko .prosze o wypowiedzi

Polecane posty

mam syna 5 miesiecy rozstalem sie z kobieta 3 miesiace temu >Nadal ja kocham i syna Ona wyjechal na wakacie na ponad dwa tygodnie piszemy ze soba i rozmawiamy jest szansza ze wrocimy do siebie chociaz poszla do sadu o pozew o alimenty .Powiedzialem jej ze ide na wesele z kolezanka a moze nawet cos wiecej przyjaciolka .To mi odpisala sms ,, Wiesz nie wiem co ty miales w glowie starajac sie mnie odzyskac a w miedzy czasie idac na wesele z jakas panna .Za pare minut drugi jej sms ,, A tak poza tym to twoja decyzja nie jestesmy razem nie mam prawa tego oczekiwac .Nie zyjemy razem wiec rob co chcesz .Rob tak jak chcesz i uwazasz .mi nic do tego,, .Nie Rozumiem jej walcze o nia a po rozmowie przez telefon jak jej powiedzialem ze ide na wesele to sie rozlaczyla .Co o tym sadzicie ??Ona jest na wakacje bog wie z kim i co robi

Gość spuscilam zareczynowy w sedesi
jestes idiota. Masz dziecko i zone, z ktora jeszcze nie jest wszystko przekreslone, na ktorej ci zalezy i faktycznie idziesz na wesele z jakas pseudoprzyjacioleczka, zwykla panna. Mam nadzieje, ze zona do ciebie fafroclu nie wroci i znajdzie sobie lepszego mezczyzne niz takiego infantylnego dziecioroba. Pozdro