Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajęta251

ile wytrzymacie bez seksu ? :)

Polecane posty

Gość duch cafe
63 lata Janusz najdłużej wytrzymałem jak mi tzipka się ześlizgnęła z kutasa a takto tzipkę trzymam w majtach :D

Kobieta,16 lat ... ;D najchetniej bzykala bym sie codziennie,ostatnio jak zrobilismy sobie przerwe z moim facetem to byly 3/4 dni... Jestem ruda i taka moja natura,lubie ostry sex a najbardziej jak to moj facet mnie rznie jak suke .

Gość facet#33++
musi byc spuszczenie nasienia co dnia o ile nie ma seksu, tak juz mam

Gość Perw w przelocie XV
To nie jest temat dla dziewic i prawiczków. :o 🖐️ Póki co zostałam wystawiona na 2,5-miesięczną próbę, ale oczywiście wspomagałam się masturbacją. :p Myślę, że wytrzymałabym i drugie tyle, a może i więcej. To zależy od wielu czynników.

Gość wkurzona kafeteriankaa
Seks dla factow jest bardzo przereklamwany. Dla nas kobiet to wielka przyjemnosci, ogromna, dla facetow to wieksze zmeczenie niz ta przyjemnosc

Gość federere
20 lat i z przyczyn ode mnie nie zależnych muszę wytrzymywać tydzień lub 4 dni :O wspomagam się masturbacją, a mogłabym się rżnąć dzień i noc 🖐️

Gość ja dostaję 300 na 11-latka
dlaczego uczucie wypełnienia cipki członkiem jest takie cudownie przyjemne?

Gość Mateusz - prawiczek 26 lat
26 lat.

Gość federere
wkurzona kafeteriankaa ciekawa teoria :D

Gość mam problem z urlopem
27 lat bez seksu i nie zanosi sie na zmiany

Gość wkurzonaa kafeterianka
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość federere
wkurzonaa kafeterianka nie wiem z kim ty seks uprawisz i w ogóle po co skoro jest on dla ciebie taką katorgą? po co się tak męczysz? :O

Gość Mateusz - prawiczek 26 lat
mnie nikt nie chce.

Gość sader
zazdroszcze wam dziewuchy bo wy macie lepiej w seksie 1 mozecie ile razy chcecie 2 nie macie problemow ze wzwodem 3 z wiekiem macie coraz lepsza przyjemnosc i wieksza chcice 4 macie o wiele wiecej przyjemnosci z masturbacji 5 wymyslaja dla was wibratory i inne przyrzady 6 samo to ze krzyczycie co swiadczy ze macie lepiej bo facet nigdy nie ma tak dobrze zeby krzyczal 7 macie wiecej stref erogenncy 8 mozecie to robic z kobieta i z mezczyzna (dwoch facetow jest czyms mniej akceptowanym) 9 macie o wiele wrazliwsza lechtaczke i punkt g niz glowka penisa 10 wasz orgazm pochwowy ogarnia cale cialo moze trwac dluzej i wydziela sie wiecej hormonow szczescia 11 macie o wiele latwiej w znaklezieniu partnera do seksu 12 mozecie nawet miec kobiecy wytrysk dlatego wam zazdrosze z tym ze dla faceta najwieksza frajde sprawia doprowadzeniue kobiety do rozkoszy na skraj nieba podnosi to jego ego gorzej jak ma malego i nie moze doprowadzic dziewczyny

Gość mruczasty kocur
facet długo wytrzyma bez seksu, kobiety natomiast bez niego fiksuja, mit ksiezniczki zamknietej w wysokiej wiezy, zostaw zone sama na kilka miesiecy bez opieki, az zobaczysz ze cie zdradzi, podobno faceci czesciej zdradzaja, tyle ze facet sie przyzna ze zdradzal, a kobieta bedzie robic zlota otoczke wokól siebie, gdyby dzisiejsze zony przyznaly sie ile mialy partnerow seksualnych przed mezem, to zaden gosc nie wszedl by w taki uklad, dodam ze liczy sie kazdy kontakt seksualny,

Gość sasasaas
facet długo wytrzyma bez seksu, kobiety natomiast bez niego fiksuja, jest tak bo dla kobiet seks to niewyobrazalna przyjemnosc, duzo wieksza niz dla faceta

Gość federere
co się tutaj dzieje :O skoro tak bardzo nie lubicie seksu a już najbardziej kobiet to przestańcie go uprawiać i zajmijcie się facetami :O

Gość sasasaas
skoro tak bardzo nie lubicie seksu a już najbardziej kobiet to przestańcie go uprawiać i zajmijcie się facetami a dlaczego maja sie zajmowac facetami? nie moga byc samemu?