Gość jestem ciekawa ;) Napisano Sierpień 3, 2012 Moje pytanie może wydać Wam się głupie,ale... Mam ciotkę, która jest uwiebiana przez facetów. Zawsze tak było, że na nią lecieli, trzeba przyznać, że jest atrakcyjna. Jakieś 5 lat temu przyjaźniłam się z córką byłego chłopaka mojej ciotki, teraz nie mam z nią kontaktu,bo wyjechała. W każdym razie on był chłopakiem mojej ciotki jak chodzili jeszcze do szkoły. I właśnie wtedy, te parę lat temu powiedziałam ciotce, że znam się z jego córką, a ciotka coś w tym stylu "No, kiedyś to ja mogłam sobie wybrać pomiędzy Twoim wujkiem a jej ojcem". No ok. Wczoraj zaszłam do cioci i wujka i był u nich jakiś kumpel wujka, na imię ma Robert. Jak wyszedł to zaczęłam o niego wypytywać (ciekawska jestem;)) i ciotka znowu powiedziała tekst w stylu "Kiedyś to ja mogłam sobie wybrać pomiędzy Twoim wujkiem a Robertem". Nie rozumiem już tego. Czyli na to by wychodziło, że kiedyś mogła sobie wybrać spośród 3 facetów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach