Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowaslicznotka

jestem samotna

Polecane posty

Gość kremowaslicznotka
tak mi brakuje zwyklego przytulenia się do kogoś kto ma szczere intencje, taki zwykły ludzki odruch..

Gość PsychologZbigniew
Dwa dni temu odebrałem telefon od bohaterki i mówiła mi,że poznała najlepszego faceta w jej życiu... A gdy przychodziła do mnie to była w fatalnym stanie... Mówiła,że nie może sobie znalesc nikogo,chociaż jest ładna,inteligentna,towarzyska ( podobne cechy jak Ty pisałaś ).A to jeszcze nic bo bohaterka została z dzieckiem po nie udanym zwiazku.. A teraz jest szczęśliwa . Jak jutro słońce będzie,upalnie to proponuję na basen wyjsc i opręzyc się .

heh, Panie Zbigniewie co Pan z tym basenem? A jak autorka nie potrafi pływać, hmm? ;)

Gość gogin z lasu kaczwood
Tak cisza... Spokój... Najlepsze lekarstwo... I sztuka Pamiętaj, nie szalej! Brakuje Ci kontaktów z ludźmi? Nie możesz stać się duszą towarzystwa z dnia na dzień. Brakuje Ci kogos bliskiego... Znając życie TEN nie przyjdzie. Miłość przychodzi sama, jest przekorna i niezależna. Na razie musisz znaleźć przyjaciółkę. A może znasz jakąś sprzedawczynię, bibliotekarkę, która każdego zagada? Poza takimi osobami, nie przychodza mi do głowy takie, które by porozmawiały z każdym. Może sąsiadka z która nie utrzymywałaś wybitnie przyjacielskich kontaktów? Chociaż nie... Nie będziesz w stanie teraz rozpoczynać nowej przyjaźni, aranżować spotkań... Nie wiem, nie wiem...

Gość PsychologZbigniew
Właśnie paradoks panie Clark w tym,że przez brak umiejętności pływania może też poznac kogoś wartościowego i przystojnego. Chyba,że kremowaslicznotka przywiazuje dużo do wygladu faceta.

Tak cisza... Spokój... Najlepsze lekarstwo... I sztuka Pamiętaj, nie szalej! Brakuje Ci kontaktów z ludźmi? Nie możesz stać się duszą towarzystwa z dnia na dzień. Brakuje Ci kogos bliskiego... Znając życie TEN nie przyjdzie. Miłość przychodzi sama, jest przekorna i niezależna. Na razie musisz znaleźć przyjaciółkę. A może znasz jakąś sprzedawczynię, bibliotekarkę, która każdego zagada? Poza takimi osobami, nie przychodza mi do głowy takie, które by porozmawiały z każdym. Może sąsiadka z która nie utrzymywałaś wybitnie przyjacielskich kontaktów? Chociaż nie... Nie będziesz w stanie teraz rozpoczynać nowej przyjaźni, aranżować spotkań... Nie wiem, nie wiem... Hmmm... Starszym paniom się często nudzi, może znasz jakąś z którą byś pogadała?

Nie musi to być basen, może być restauracja, księgarnia, biblioteka...

Gość PsychologZbigniew
Każde miejsce jest dobre. Ale w taki upalny,słoneczny dzień to basen jest doskonałym miejscem.Ja w wieku bodajże 25 lat też byłem wolny i zawsze moi rodzice,znajomi pytali się kiedy wreszcie kogoś znajdę.Dopiero w wieku 32 lat ożeniłem się i teraz jestem szczęśliwym mężem i ojcem moich 2 córeczek.

To co Pan robi o tej porze na takim forum? Stara się Pan ratować tylu, ile się da?

Moja prababcia mówiła, że lepiej za późno, niż za szybko. Sama wyszła za mąż w wieku 33 lat... w 1933 r. czyli w ówczesnej konwencji stara, bardzo stara panna... Ja też lubię baseny, ale to dosyć niekonwencjonalne miejsce na poszukiwanie miłości- miłość przychodzi sama, niespodziewanie.

Gość PsychologZbigniew
Cierpie na bezsennośc a lubię pomagac ludzia.

Gość kremowaslicznotka
ludziom jak już

Gość kremowaslicznotka
no cóż moje życie jest w rozsypce, ale wiekszosc i tak powie, ze ja nie mam zadnych problemow, nie powinnam miec, bo mam wszystko.

Gość kremowaslicznotka
tak jest jak sie widzi plaski obraz...

gogin - stare mądrości są w obecnych czasach bezcenne, bo tyle jest głupoty i absurdu..

... tylko nie tego czego inni nie widzą. Ja już się żegnam. Kremowa, na pewno wyjdziesz kiedyś na prostą i znajdziesz tego jedynego. Na razie poświęć się pasji i spokojowi i nie szalej, na Boga, nie stosuj terapii szokowej.

Gość PsychologZbigniew
Każdy ma problemy.Najgorsze jest załamanie psychiczne. Dlatego polecam CI nie myślec o tym po prostu powiedz sobie jest żle dobra,ale jutro jest nowy dzień wstane zrobię to na co mam ochotę,co lubię i przeżyję nowy dzień lepiej niż ten dzisiejszy.Nie rozpamiętuj o tym co było.. Po tym co piszesz jesteś inteligentna Własnie tacy ludzie maja najgorsze problemy zazwyczaj bo za dużo mysla nie potrzebnie

Gość kremowaslicznotka
No niestety ostatnio mam sporo wolnego czasu i za duzo mysle, ale zajela bym sie nawet czyms ale wlasnie chyba mam to lekkie zalamanie i po prostu mnie skręca momentami... i nie powala zrobic niczego, chocby nie wiem czytam skaizke i nagle nie moge dalej taki glupi przyklad..

Gość kremowaslicznotka
zawsze podchodzilam na luzie do wszystiego i wtedy mi sie udawalo, udawalam ze nie ma tych problemow mniejszych czy wiekszych, jakos bralam oddech i do przodu, teraz mam chwile zachwiania ale mam nadzieje, ze jakos wyjde na prosta, dzieki , ze mnie wysluchaliscie to dodaje mi troche otuchy

Gość PsychologZbigniew
Czyli twoja definicja szczęścia jest odbierana w szczególności przez pryzmat tego,że chcesz znaleźć swoja połówkę i wtedy będziesz szczęśliwa ? Szczęście to nie tylko byc z kimś to w szczególności odczuwanie ogólnej radosci z życia w samotności...... Nie szukaj szczęścia w internecie..... Jaki jest twój wymarzony facet z charakteru i wygladu z ,którym byłabyś szczęśliwa ?

Gość kremowaslicznotka
Czy to ważne kim jestem z zawodu ?

Gość kremowaslicznotka
Wiem, równie dobrze można być samotnym w związku, ale jednak bycie z kimś ma dużo pozytywów, możesz się dzielić wszystkim, budować przyszłość, mieć motywację do życia i mieć do kogo się przytulać. Lubie dojrzalych emocjonalnie facetow, ktorzy wiedza czego chca i czego oczekuja od zycia i maja jakies wartosci.

Gość PsychologZbigniew
Szkoda,że nie masz przyjaciółki ,która by Cię wspierała w takich chwilach...... Prawdziwa przyjażń jest piękna,a fałszywa najgorsza....

Gość kremowaslicznotka
Może to brzmi zbyt ogolnie, trzeba trafic na swego po prostu, a ja nie trafilam.

Gość PsychologZbigniew
Trafisz jeszcze na swojego mężczyżnę.

Gość kremowaslicznotka
Mam przyjaciolke ale ona ma tez swoje zycie, bardziej ulozone od mojego, ma swietnego faceta, rozmawialysmy, wiadomo, powiedziala mi, że to w koncu minie i to sie odwroci .. a w ogole uwazacie, ze jak ktos mi zle zyczyl, ze to serio dzialac moze?