Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona2171

Czy istnieja jeszcze normalni mezczyzni?

Polecane posty

Gość byrkatyrka
istnieją

Gość SNK Bronisław Kamiński
oni istnieją. ale gdy patrzą na tzw "współczesne POlki" to wolą żyć sami :O

Gość Coś ty sie uparła na
ja jestem normalny,chodz kochanie do mnie :-)

Gość manio ciekawski =)
sossssssss :D

Gość A co zostawił czy zradnił Cię
jakiś drań czy ruchacz? przecież tylko do pocieszania po takich typach szukacie takich mężczyzn

Gość a czego można się spodziewać
masz na myśli JarKacza, czy Macierewicza?

Gość mmsc
Ja jeszcze nie spotkałam. Mój ojciec to straszny leń, tylko leży i liczy na to że wszyscy będę kolo niego skakać, w zamian nie robi nic! Mało tego nigdy się mna nei zajmował, nie interesował i być może nie kochał Każdemu poznanemu facetowi mówie żeby poznał mojego ojca i jeśli znajdzie choć jedna cechę u siebie jaką ma mój ojciec to nie mamy o czym rozmawiać. Przysięgam wolę być całe życie sama niż mieć takiego wieprza w domu!

Gość anonimowykolega
Tak, istnieja Autorko. To sa Ci ktorzy nie rzucaja sie w oczy. Bo przeciez w tych czasach wstyd byc normalnym. Czuli- ciepli powiadasz ? hahaha, to tez trzeba ukrywac, aby nie zostac posadzonym o pedalstwo. Z moich obserwacji wynika jasno, ze taki ktorego wymienilas ma szanse jedynie u takiej ktora szuka pocieszenia po bad boyu lub innym super bochaterze. Albo jako kolega, przyjaciel, ewentualnie tampon emocjonalny. :d

Gość mimi777
anonimowykolego-zaden wstyd byc normalnym,cieplym facetem-tylko takich uwazam za prawdziwych,typ macho dla mnie nie istnieje,tak samo ci przystojni-nie interesuja mnie

Gość Ja jestem tym z tematu
ale muszę się ukrywać z tym to takich facetów uważa się albo za gejów albo za tzw. ciepłe kluchy, pipki czy cipki a nie mężczyznę. Zgadzam się z tym co napisał anonimowykolega Cała prawda !!!!

Gość panna inf
malo ich, oj malo ;)

Gość ojjjj mało
gdzie podziewają się normalni:/

Ja jestem tym z tematu ale muszę się ukrywać z tym to takich facetów uważa się albo za gejów albo za tzw. ciepłe kluchy, pipki czy c*pki a nie mężczyznę. Zgadzam się z tym co napisał anonimowykolega Cała prawda !!!! Dokladnie! Lepiej sie nie przyznawac, ze sie jest milym, spokojnym itp, bo cie wezma za geja.

Gość rzuwie nindrza
zacznijmy od początku: co jest dla ciebie normą?

Gość svgdtgre5
normalny czyli zaradny wierny i niezamulajacy :D

Gość mój najmojszy
mój jest czuły, ciepły, strasznie mega hiper spokojny (poza sypialnią), bardzo meski i jest jedyną osobą na świecie któej mogę powiedziec WSZYSTKO i wiem, ze mnie nie wyśmieje, a uwierzcie mi miewam dziwne pomysły...

Gość A ile macie lat?
mój najmojszy mój jest czuły, ciepły, strasznie mega hiper spokojny (poza sypialnią), bardzo meski i jest jedyną osobą na świecie któej mogę powiedziec WSZYSTKO i wiem, ze mnie nie wyśmieje, a uwierzcie mi miewam dziwne pomysły... ile macie lat ? pewnie Ty masz więcej niż 24/25 co?

Gość mój najmojszy
a co to ma do rzeczy? ;-) ja mam 31 a mój mężczyzna 37

Gość mój najmojszy
a co to ma do rzeczy? ;-) ja mam 31 a mój mężczyzna 37

Gość A ile macie lat?
To ma sporo do rzeczy moje rówieśniczki za cholerkę takie jak Ty nie są nie związały by się z kimś takim. Niestety kobiety ewoluują w niezbyt dobrą stronę. :( Takich jak kiedyś młodych kobiet/dziewczyn już nie ma te dzisiejsze to jakaś porażka. Nie ma z kim tworzyć poważnego związku.

Gość im frozen
mało...

Gość mój najmojszy
eeee tam, na pewno sa takie co lubia spokojnych mężczyzn i zapewne jest ich większość. Moze to Ty obracasz sie w takim towarzystwie albo przyciągasz tylko takie kobiety? U mnie w firmie pracują 2 dziewczyny 20-letnie i jedna 23lata i wszytskie trzy spokojne, ułożone, grzeczne, nawet niesmiałe. Tylko z kolei mężczyźni/chłopcy nie oglądają się za takimi dziewczynami, bo rajcuje ich solarium, miniówka i dekolt do pasa... więc nie narzekaj tylko sam sie zastanów do jakich CIę ciągnie ;-)

Tylko z kolei mężczyźni/chłopcy nie oglądają się za takimi dziewczynami, bo rajcuje ich solarium, miniówka i dekolt do pasa... więc nie narzekaj tylko sam sie zastanów do jakich CIę ciągnie chyba raczej masz na mysli chlopsów w przedziale wiekowym 13-20, a do takich juz od daaaaawna nie zaliczam