Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabararikitikita

prosze o szczere wypowiedzi

Polecane posty

Gość barabararikitikita

znowu zakładam temat jakich juz było sporo ale chciałabym wiedzieć kogo tu na forum unikać, bo jest kłótliwy i wulgarny. Wiem, że to głupie ale jestm bardzo wrażliwa i przeżywam każde złe słowo pod moim adresem nawet pisane. Z kim nie wchodzić w dyskusję? Kto jest ok? Kto lubiany? Kto głupi i nie warty uwagi waszym zdaniem?

Wiele osób , ale jesli jesteś taka delikatna lepiej unikaj forum , jest wiele pomarańczek które rzucają mięsem ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
i po co ci to? chyba chcesz wywołać kłótnie na forum? jak jesteś tak wrażliwa to nie pisz tu bo zawsze znajdzie się ktoś kto napisze coś nie po Twojej mysli

Gość Tak duże niemowle
Chyba żartujesz? Kobieto ciebie wilki zjedzą w realu skoro na kafe musisz ocierać łzy po przykrych słowach. Bardzo naiwne jest pytanie kto jaki jest bo większość osób która jest dobra była wczoraj zła i na odwrót, a ty myslisz że zaczernione nie wchodzą w postać pomarańczki żeby sobie ulżyć albo powalczyć z głupotą innych w mniej kulturalny sposób? :D.

Gość ktoś znowu chce wywołać
marną dyskusję- zgnoić kogoś albo poczytać jak jego wychwalają:D Ostatnio takich tematów było na pęczki- odszukasz sobie. A najlepiej to poczytaj trochę tematy to się zorientujesz. A co jeśli Tobie powiem, że Ania czy Zosia często wyzywają i krytykują? jak wejdą na Twój top to wyprosisz??? Widać, że kolejny raz ktoś prowokuje pyskówkę:O

Gość picza dzicza
Hehe, laska ćwicz, cwicz na forum :) Ja sie kiedyś bałam choćby tu odezwac, a teraz jak się rozognie, to dyskusja aż furczy :P I w życiu też łatwiej mi przychodzi wyrazic swoje zdanie, więc oprócz marnowania czasu cos ta kafeteria daje :P A kto jest chamski? Na ogół anonimowe osoby, pomarańczowe. Osoby z czarnymi nikami są jedne takie, inne śmakie, ale raczej nie są chamskie, co najwyżej trochę szorstkie w obejściu, zależy od osoby. Bluzgi to chyba w 100% widziałam od pomarańczowych