Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca pocieszenia

Dowiedziałam się rzeczy o których wolałabym nie wiedzieć.

Polecane posty

Dla mojego chłopaka jestem tylko: leniem, wariatką, grubą babą która nic ze sobą nie robi, dziwakiem, gdyby nie to,że nie ma przyjaciol to nie bylby ze mna, bo go w ogole nie pociagam i nie zwrocilby na mnie uwagi na ulicy, gdyby nie to ze lubi seks to juz dawno by ze mna nie byl, nie warto sie dla mnie starac bo to inwestycja wyrzucona w bloto. Wazne ze jest dziura dzieki ktorej sobie ulzy i nic innego sie nie liczy.

Gość Zinnka
A ja mysle , ze warto wiedziec co mysli czlowiek z ktorym sie jest. No to facet pojechal po bandzie....a teraz ruch nalezy do Ciebie...

Gość rtdf
rozumiem że wiesz co teraz musisz zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

warto, ale jak takie słowa ranią, szczególnie jak mówi to osoba którą się kochało. A później wychodzi dopiero szydło z worka, że to tylko manipulacja która służyła do zdobywania własnych korzyści i że nie było tam odrobiny szczerości.

Gość takie teksty serwują
toksyczni faceci, dołują Ciebie by poczuć się lepiej i wmówić Ci że jesteś nikim skoro jesteś nikim to po co z Tobą był ? tak nisko upadł czy tak zaniżył swoje oczekiwania ? taaa a ty powinnaś Pana Władcę po nogach całować za łaskę, którą Ci okazał..... był z Tobą bo tylko przy Tobie czuł się taki macho

Gość Zinnka
Jasdne, ze takie slowa rania. Czlowiek ktory je mowi bliskiej osobie to emocjonbalny smiec. Pozbierasz sie na pewno! Tylko daj sama sobie szanse.

Gość kafeshop
SKOŃCZ PIERDOLIĆ JESTEŚ NASTĘPNA GŁUPIA CIPA KTÓRA Z SIEBIE ROBI MĘCZENNICĘ NIKT CI ZA TO MEDALU NIE DA, ANI CIĘ PODZIWIAŁ NIE BĘDZIE TWÓJ KOCHAŚ JEST Z TOBĄ TYLKO DLATEGO ŻE ŻADNA LEPSZA GO NIE CHCE I NAWET CI TO POWIEDZIAŁ OT CO. NA PEWNO POUDAJESZ TROCHĘ OBRAŻONĄ, A JAK ZNOWU DO CIEBIE PRZYJDZIE I BĘDZIE CHCIAŁ CI SIĘ DORAĆ DO DUPY TO POWIE NA ODCZEPNEGO PRZEPRASZAM CO TY UZNASZ ZA SZCZERE KAJANIE I DALEJ BĘDZIECIE SIĘ MIŁOWAĆ, KOLEJNE GŁUPIE BABSKO. PRZECZYTAJ SWOJEGO POSTA RAZ JESZCZE PRZECIEŻ TWÓJ GACH JEST NA ZEROWYM POZIOMIE KAŻDA LASKA KTÓRA MA COŚ W GŁOWIE POWIEDZIAŁABY MU *WYPIERDALAJ* MI PO TAKICH SŁOWACH BY PRZESZŁĄ CAŁA MIŁOŚĆ ALE TY PEWNIE CHCESZ PONARZEKAĆ ŻEBYŚMY CI POWIEDZIELI JAKA JESTEŚ BIEDNA I ŻE ON MA SZCZĘŚCI MIEĆ TAKĄ WSPANIAŁĄ DZIEWCZYNĘ

-był ze mną bo nie chciał być samotny, -bo miał darmowy seks, -bo mu pomagałam, - bo nic w zamian nie musiał mi dawać, -jak miał zły dzień to miał się na kim wyżyć.

Gość kafeshop
IDŹ STĄD DZIEWCZYNO JAK PO TAKICH TEKSTACH TY NIE WIESZ CO ROBIĆ TO TEŻ NIE JESTEŚ MĄDRZEJSZA OD SWEGO KOCHASIA

Gość zastanwia mnie jedna
rzecz....jak sie tego dowiedzialas?

Gość Zinnka
kafeshop wyluzuj...a gdzie ona napisala, ze nie wie co robic????

Gość kafeshop
CZYTAM MIĘDZY WIERSZAMI

Do twojej swiadomosc nie oczekuje od nikogo pocieszenia, milosc mi przeszla po wielu incydentach zwiazanych z nim. Nie wierze w jego słowa takze nie bedzie tak jak napisales. Nie uwazam sie za wspaniala ale za dobra osobe bo jeszcze nie padlo z moich ust slowo*WYPIE**ALAJ* bo nie znize sie do takiego poziomu.

Gość Zinnka
Ty nie czytasz miedzy wierszami, tylko drabaiasz sobie wlasny scenariusz......ona przeciez tylko przestawila fakty....kazdy nortmnalny czlowiek bylby zalamany po takich okrutnych slowach. Bo to szok.....

nie chce pocieszenia ani porady,po prostu mialam potrzebe wyrzucenia tego z siebie a od tego wlasnie jest foru.

Gość bambaryla147
tzn chcesz powiedziec, ze jeszcze z nim jestes?

Tak. jakoś nie mogę powiedzieć mu że to koniec.

Gość wiesz ze powinnas go zostawic?
ze dalej bedzie tylko gorzej- zacznie cie bic? zdajesz sobie z tego sprawe?

boję się samotności. A jak nikogo nie znajdę? Nie jestem pięknością

Gość bambaryla147
Dlaczego marujesz sobie zycie przy takim smieciu? Czy nie zaslugujesz na kogos kto cie bedzie szanowal i naprawde kochal?

Gość wiesz ze powinnas go zostawic?
wolisz być sama czy bita? chcesz, zeby twoje dziecko widzialo, jak tatus leje i wyzywa mamusie? chcesz, zeby mialo patologiczny dom?

Gość vdvdvdrvbg
szanuj sie laksa bo jak nie szanujesz sie sama t nikt cie nie bedzie szanowal..widocznie sama dajesz sobie nasrac na leb

Gość kafeshop
NO I CO ZINNKA????? PITU PITU JA GO KOCHAM...............

Gość zastanwia mnie jedna
szkoda mi Ciebie i Twoich rodzicow, na pewno by nie chcieli zeby krew z ich krwi byla darmaowa dziura dla jakiegos pajaca. Zrob cos ze soba dziewczyno, idz na silownie, biegaj, schudnij, ogarnij swoje zycie, posprzataj chate, umyj wlosy i w kocnu zachowuj sie jak kobieta - silna, stanowcza i zdecydowana, a nie rozlazla klucha.

Te 2 ostatnie wpisy nie sa moje, jakis podszyw zadzialal. Nie jestem z nim !!!!

jak kiedys mnie zobaczy to mu kopara opadnie, zawsze mial mnie za gorsza od innych dziewczyn