Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca pocieszenia

Dowiedziałam się rzeczy o których wolałabym nie wiedzieć.

Polecane posty

możesz mu dac szanse jak by się tłumaczył ze złe usłyszałaś moze sie ciebie wstydzi i dla tego tak powiedział kara musi być sex dopiero po ślubie ale musisz być konsekwentna bo wtedy poznasz czy ciebie kocha czy jesteś tylko dla niego workiem na spermę

Gość Zinnka
kafeshop NO I CO ZINNKA????? PITU PITU JA GO KOCHAM............... No i chyba jednak nie:):):) To byl ewidentny podszyw, inny styl pisania...i nawet myslalam ze to ty na poparcie swojej tezy hehehehe...sorry jezeli sie myle

Gość Zinnka
ale autorka nie powinna dawać doopy przed ślubem

Gość Zinnka
hehehe to tez podszyw....milej zabawy podszywie...skoro nie znasz innych sposobow na poprawe humoru:):):)

Gość Zinnka
i znowu podszyw powyżej... he he he

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
szukajaca pocieszenia Dla mojego chłopaka jestem tylko: leniem, wariatką, grubą babą która nic ze sobą nie robi, dziwakiem, gdyby nie to,że nie ma przyjaciol to nie bylby ze mna, bo go w ogole nie pociagam i nie zwrocilby na mnie uwagi na ulicy, gdyby nie to ze lubi seks to juz dawno by ze mna nie byl, nie warto sie dla mnie starac bo to inwestycja wyrzucona w bloto. Wazne ze jest dziura dzieki ktorej sobie ulzy i nic innego sie nie liczy. to zaceruj dziurkę między nogami dla niego i niech te słowa potwierdzi czynami - czyli idzie dalej :)

Gość szukajaca pocieszenia
Co masz na mysli niech idzie dalej? On, moje uczucia i potrzeby ma gdzieś, nie chce cie zmieniac dla mnie, moze gdyby kochal to byloby inaczej. Nigdy nie da sie niczego zbudowac na nieszczerosci, egoizmie i wiecznej krytyce.