Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżniczka :)

Z Kujaw do Zakopca- czy da radę obwodnicą Łodzi?

Polecane posty

Witajcie, jadę za tydzień do Zakopca, trasę mamy przez Łódź. Słyszałam jednak, że miasto jest teraz zakorkowane mocno, bo robią tory tramwajowe. Czy jest tam obwodnica, którą wyjadę na A4? Tak, żeby ominąć miasto? Pomóżcie :D

nie ma nikogo z Łodzi, albo żadnego kierowcy? No ej no

Gość dddddddd
boże... lepiej przejedź przez nasze piekne miasto , podziwiaj, poznawaj niewiele dłuzej zajmie a jakia atrakcja

Gość dddddddd
a zaiste, robią tory więc może masz rajce, jeśli Ci się spieszy , nie wiem jak jest z ta feralna obwodnica ale przez wlokniarzy jak pojedziesz nie ma korków nie ładuj się w rzgowską

Gość kierowca zawodowy
nie jedz na warszawe i 7 przez radom kielce krakow

o, dzięki za odpowiedź. Chciałam obwodnicą skoczyć, żeby szybciej było, i tak będę długo jechać. Czyli jednak korki są, mam dobre info :D może ktoś jeszcze ma info o obwodnicy? A tą ul. Włókniarzy to w miarę prosta droga na Zakopane, czy zawiła przez centrum?

ło mamo, na Wawę to wyszło mi łącznie ponad 9 godzin, masakra. Jednak przez Łódź wolę, bo to niecałe 7 h. Włocławek- Zakopane w mapach google mi pokazuje, że E75 będę jechać i w Łodzi przez Włókniarzy. A potem zjazd na A4 i prosto na Zakopiańską. Także spoko, jakoś dam radę.

Gość dddddddd
tak, to jest prosta droga pozniej dojezdzasz do pabianickiej a za miastem łódzka, warszawska w lewo na rzgów - rzgowska, hubala pabianicka raz jeszcze i na piotrków (tak chyba chcieliście jechać?)

mapa kieruje mnie tak: wjeżdżam Łódzką, potem w Włókniarzy, następnie jest Rzgowska i Katowicka i potem na Piotrków :)