Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Queen of Sheba

Co macie dziś na obiad?

Polecane posty

mini kotlecki na ostro z miesa mielonego na ostro salatka ze slonecznika papryki sera plesniowego i salaty zielonej ryz

Gość o zez.........
u mnie bedzie pizza z tunczykime, z tunczyka:P

spoko wbijaj masz czas ok czwartku piatku w przyszlym tygodniu :) serio chcesz wpadaj ok 17 :)

Gość udhfckjdsc
zupkę chińską (kupna, z torebki)

Widzimy się:) Dam Ci znać , w który dzień będę w mieście:) Bo narazie wymyślili nam jakiś kurs komputerowy gdzie musi chodzić jedna osoba z rodziny obowiązkowo i chyba padnie na mnie, ale o szczegółach napiszę Ci na tel.

Gość trollo
nalesniki po meksykansku

ja sie czaje na zupe meksykanska ale za ciezka na te tropiki poza tym nienawidze fasoli brrrr tfu

ale pon wt lece zalatwiam multum waznych spraw lekarze badania a wiesz jak to schodzi skora mi cierpnie na mysl o kolejkach w przychodniach ale potem juz spokoj bedzie

i jak Ci sie ksiazki podobaja? masakra no nie czesc 3 rozwala jedna historia a naszych landow Dlatego m.inn mam taki stosunek do kieckowych i krk

mojemu kociowi cos w leb sie dzieje piernik nie chce pic wody z miski tylko z kubka chlepce :D ma swoj wlasny prywatny kociowy kubek stoi na biurku i z niego pije kabaret francuzik psiakrewka niedlugo karme bedzie wcinal z talerza :D

Gość trollo
to ugotuj tajską :p pyszna jest, tylko trochę drogawo wychodzi kupić składniki, ale warto

Gość kornik.....
frytki z ziemniaków i kartofli oraz pyrek

robilam cos a la tajska ale wieki temu oststnio u mnie wszelkie wynalazki z japonszczyzny chinszczyzny :D

u mnie znow zamowienie na jakies 8 osob na pierogi zasmazane :D na czwartek bo wczesniej rady nie dam

kupuje gotowe już ciasto francuskie rozwijam i kłade na blache. Pózniej nakłuwam widelcem ,żeby tak nie urosło.Smaruje ketchupem albo jakimś sosem meksykańskim a później daje różne dodatki typu kawałki kurczaka jakaś szynka,pieczarki,papryka,kukurydza,brokuły itp i posypuje serem po 30 min w piekarniku jest już gotowa i palce lizać:)