Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietampytanie

surowy ojciec

Polecane posty

Gość takietampytanie
wwrrr wybacz myslalam, ze twoja wypowiedz jest skierowana do mnie czytalam z "doskoku:"

Gość NIE POZWLALAJ JEJ BIC
wheidfhw " To ze NIE bije sie dziecka a ni nie karci klapsami to nie znaczy ze bezstr. wychowuje.Umiesz dostrzec roznice ze jest wiele wiele metod wychowawczych i karnych a nie tylko klapsy? to ze nie daje dziecku klapsow a inne kary to twoim zdaniem bezstr wychowuje? Mylisz pojecia i popadasz sama w skarjnosc ze jesli dziecko klapsow nie dostaje to znaczy ze pozowalam na wszystko? w bledzie jestes Autorko pisalas ze mąż daje malej klapsy, tobie odpisalam, ze jaka masz pewnosc ze te klapsy nie staną sie mocniejsze kiedy mala przestanie na nie reagowac? ok teraz są lekkei, wkoncu dziecko nie bedzie zwracac juz na nie uwagi bo je to narazie nie boli, wtedy jaka masz pewnosc ze twoj maz nie zacznie malej mocnych bolesmych klapspow dawac ze to bedzie ją bolec? A jak zacznie siegac za jakis czas ,za kilka lat po pas to twoim zdaniem rowniez jest to dla ciebie beda tylko lekkie musniecia pasem po tylku co oznacza zdrowa dyscy;line? Zobaczysz autorko, w tym momencie sa to musniecia w tylek(chco wątpie z edorosly facet swoją potezną reką czy napewno lekko uderzy) ale za iles tam czasu jak dziekco przestanie na nie zwracc uwagi dbo sie do nich przyzywczai mogą stac sie bolesne i mowy o lekkich uderzeniach nie bedzie Zgadzam sie zaranie cielesne w polsce jest karalne, czy twoj facet to wie??20 lat tem panowaly inne zasady,teraz inne, nie ma co porownywac kuzynostwa ktorrzy panicznie bali sie ojcca.Chcialabys aby twoja corka rowniez sie oanicznie bala ojca jak tamci kuzyni?To jest terror aby dziecko paniczie balo sie ojca Moj ojciec byl identyczny z tego co opisujesz, rowniez zacyznal od lekkich klapsow,gdy bylam malutka,pozniej byly coraz mocniejsze i wiecej razy juz nie pojedyncze, ,a wyjmowal pas.Jetsem przeciwna biciu czy to lekkiemu czy mocnemu.Nie mozna bic i koniec

Gość twoj maz to sadysta
i tyle w temacie.

Gość wheidfhw
ten człowiek mówi podniesionym tonem. i uczy sumienności. a Wy mówicie że nie nadaje się na ojca :O:O:O:O

Gość twoj maz to sadysta
ciekawe jakie klapsy maja sens jesli niby nie bola :-O:-O:-O paranoja :-O

Gość Zgniecione ubrania masz luzem
//yyy slucham?? zawse sa poskladane, gdy je mala powywala sadzam ja obok i ucze ukladania//// HHAHA, nie rozsmieszja, mnie.2 letnie dziecko umie ukladac ciuszki w kostke i je skladac na polke? No to autorko teraz bajki opisalas.Nie wierze w to aby 2 latek potrafil poskladac swoje ubrania i je ulozyc odpoowiednio.2 letnie dziekco nie ma jeszce takiej sprawnosci i precyzji jak dorosly Pisalas ze twoj mąz stal dotad az mala ubrania nie powklada na miejsce, wiec mam w to uwierzyc ze dziecko kazdy ciuszek po kolie poskladalo w kostke i powkladalo poukladane bez wrzucenia luzem? Tearz to jestem pewna ze prowo.Nie ma takiej opcji by dziecko ktore ma 2 lata samodzielnie cuychy skladalo i ukladalo w szafkach

Gość takietampytanie
teraz wyszlo ze moj mąż jest tyranem leje moje dziecko i powinien isc do wiezienia:/ on jej nie bije nie wiem jakiego innego okreslenia uzyc niz klapsy. po prostu jest surowy i jej nie odpuszcza gdy cos zrobi nie tak. On jej krzywdy nie zrobi, kocha ją bardzo, córeczka ma wszystko czego potrzeba, mąż dba o nas. Ola uwielbia z nim się wyglupiac, ogladac książeczki tylko wlasnie jak cos przeskrobie albo gdy mowi sie do niej 10 razy a ona nie rozumie zeby np czegos nie ruszala to moj maz wkracza do kacji ze swom tonem i to jest problem czy powinien tak robic

Gość takietampytanie
Zgniecione ubrania masz luzem jestes niedoriwinięta? Dziecko siedzi obok mnie i ja pokazuje jej jak sie sklada i wkladam ubrania JA do póki. A jej tatko pilnowal żeby powkladala wszystko do polki a nie zeby lezalo rozwalone ze mijesce ubran jest w polce. W sumie to mial racje

Gość takietampytanie
zreszta czesto mi mowi, ze jak chodzil do technikum to zawsze dzien w dzien mundur musilac byc wyprasowany a ni jednego zgięcia i codziennie ten swoj mundur prasowal inaczej nie wpuszczali na lekcje w pogniecionym on ma wszystko na tip top jak sie spoznie z rtachunkami nawet 1 dzien to mam drake ze brak mi dyscypliny.

Gość Bicie dzieci jest karalne
Kazdy incydent ktory zostaje naglosniony jesli chodzi o bicie dziecka jest skierowywane do sądu,wiec prawo nie jest bierne na bite dzieci o ile mają takie zawiadomienie.Ty sie tu publicznie przyzalas ze twoj mąż stosuje kary cielsne do twojego dziecka, a to jest zabronione Jesli wam sie prawo nie podoba to wyprowadzcie sie do Azji gdzie jest to na porządku dzienny, lecz w Polsce jest takie prawo ze karac cielesne dzieci NIE MOZNA.Twoj facet nie dosc ze daje w dupe corce to jeszcze nie widzi nic w tym zlego Napomne jeszcze o ukladanie ciuszkow,jakos rowniez nie chce mi sie wierzyc w to aby dziecko w tym wieku staranie umialo poskladac ciuszki.Wątpie w to rowniez.Dziecko jedynie potrafi zebrac to w kupe i wrzucic do szafki lecz starannie bez zgniecenia poukladac??o autorko wedlug mnie kłamiesz i tyle

Gość takietampytanie
twoj maz to sadysta ona rozumie ze trzeba ubrania wlozyc bo nierz bierze moja bluzke i idzie i wklada ja do mojej szafki więc wiem ze rozumie

Gość takietampytanie
Bicie dzieci jest karalne gdzie napisalam ze moj maz stosuje kary cielesne????????

Gość takietampytanie
jestscie chorzy psychicznie pisac wam jedno a wy chrznicie drugie!!! Moj maz nie kazal jej poukladac ciszkow a jedynie wlozyc je do szafki czy wy kurwa umiecie czytac ?

Gość wwrrr
Ludzie uczcie sie czytac. Jak ktos napisze ze dwuletnie dziecko pomaga przy pieczeniu to tez zaczniecie szczeckac, ze prowokacja, bo dwulatki nie potraia gotowac? Troche wyobrazni, a nie wszystko na czarno i bialo i 'ja nie wierze ze ona to umie'.

Gość takietampytanie
wwrrr wiel rzeczy jest tu dopowiedzianych, ktorych ja nie napisalam, teraz ktos sie przyczepil o kary cielesne. Ja pierdole

Gość twoj maz to sadysta
ona stoi i płacze przy tej szafce a on siedzi i powtarza do niej "włoż to co rozwalilaś do środka dopiero odejdziesz" i coraz surowiej to powtarza." patologio ty uwazasz ze to normalne?????????? I PO CO TE KLAPSY JAK NIBY NIE BOLI CO????????????????????????????????? SUKO TY:-O

...Dziecko siedzi obok mnie i ja pokazuje jej jak sie sklada i wkladam ubrania JA do póki. A jej tatko pilnowal żeby powkladala wszystko do polki a nie zeby lezalo rozwalone ze mijesce ubran jest w polce. W sumie to mial racje.... WLASNIE O TYM PISZEE!! Dzecko wrzucilo ci ubrania z podlogi do polki(niepoukladane) i wszystklo wylądowalo zmietolowane w szafce , wiec sie pytam czy układasz malej ubranka? jak tak to kiedy? przeciez ewidentnie napisalas ze mala po wywaleniu je ,znow spowrotem musiala je wrzucic, ale one nie byloy wczesniej poukladane, tylko pod obecnoscią ojca zostala dopilnowana by spowrotem ciuchy zostaly przez nią wsadzone na miejsce.Kiedy ty te ciuszki ukladasz jak one nie zostaly przy ojcu ulozone??

Gość takietampytanie
ale w sumie tak to jest teraz mozna zobaczyc co mlodziez wyprawia w gimnazjach jak walna nauczycielowi kosz ze smiaciami na glowe a ten biedny nie moze niz zrobic bo go oskarza o molestowanie

też miałem surowego ojca, skutek jest taki, że rodzeństwo, od czasów pogrzebu ani razu nie zjawiło się na jego grobie i tylko dlatego, że wstyd mi przed sąsiadami postawiłem mu pomnik, bo inczej nawet by po nim wspomienia nie było. Amen.

Gość takietampytanie
tylko, ze te ubrania do polki powklada zostaje pochwalona i cieszys ie na maxa:) i ubran wkladac do szafki nauczyl ja wlasnie on wszystko co znajdzie jakies bluzki spodenki zanosi do szafy i potem mowi tata tata i pokazuje palcem co zrobila wiecie co przestaje tu pisac bo wychodze na sadystkę a moj mąż na tyrana

Gość takietampytanie
pozatym ona garnie do niego bardziej niż do mnie mimo jego tonu

Gość NIE POZWLALAJ JEJ BIC
A dawanie klapsow to nie jest kara cielesna? przeciez wlasnie do kar cielesnych wlasnie zaliczają sie wszystkie kary fizyczne!!!w tym klapsy (lekkie i mocne() lanie pasem ,rozgą itd Co do klapsow, klapsy to tez bicie,.Klapsy bywają lekke ale czesciej bywają mocne wiec nie da sie rozzroznic co jest klapsem a co biciem.Dla ciebie autorko jak mąz zacznie mocniej uderzyac w tylek dziecko to tez bedzie jeszze klapsy czy juz bicie? Prosze wypowiedz sie aby ie bylo niescilsosci co wedlug ciebie sa klapsy a co jest biciem?Mocne bolesne kilka uderzen w tylek tez bedzie dla siebie jeszce klapsami czy juz to bicie? Dla mnei to jest bicie.To ze twoim zdaniem maż uderza dziecko lekko w dupe nie masz pewnosci ze za jakis czas bedzie mocniej dziecku klapsy dawac lub bedzie to kilka bolesnych klapsow na raz , i nie zaprzeczaj ze w tym wypadku to nieejst kara cielesne,.Toj maz karci cielsnie corke klapsami i czemu zaprzeczasz jak w glownym poscie napisalas tak!!!

Gość twoj maz to sadysta
takietampytanie tylko, ze te ubrania do polki powklada zostaje pochwalona i cieszys ie na maxa i ubran wkladac do szafki nauczyl ja wlasnie on wszystko co znajdzie jakies bluzki spodenki zanosi do szafy i potem mowi tata tata i pokazuje palcem co zrobila wiecie co przestaje tu pisac bo wychodze na sadystkę a moj mąż na tyrana tepoto ty. to po chuj zalozylas temat ??????? sama wiesz ze twoj mezus ma tendencje sadystyczne a teraz wszystko sciemniasz tak? oboje jestescie sadystami !!! a ze dziecko 2 letnie SAMO WKLADA UBRANIA ZEBY ZOSTALO POCHWALONE TO CHYBA NORMALNE? bo juz wie ze jak nie zrobi to po doopie dostanie.. pownni was namierzyc patologio ty.

ale wlasnie o tym pisze!! mala ci wlozyla do szawki ubrania z podlogi i nie potrafie zrozumiec dlaczego ty trzymasz w szafkach taki bajzer wpieprzony wszystko luzem bez skladania?? przeciez to pozniej wygląda jak psu z gardla wyjete.Kobieto wez chociaz ciuszki dzieciece staraj sie ukladac i skladac a nie dziecko ci wrzucilo z podlogi spowrotem do srodka i to jak w pralce zmietolone wszystko lezy .Masakra ,to jest syyyf.Wymagasz od ciecka wkladania po sobie na miejsce rzeczy a sama w polkach masz bajzer

Gość takietampytanie
ale mój mąż nie jest tyranem:/ te klpasy to raczej musniecie po portkach co corka czesto odbiera nawet za zabawe bo zaraz sie cieszy i robi tata aty a ty dajcie juz spokoj i nie przesadzajcie i niedopisujcie niepotrzebnych rzeczy, uzylam zlego okreslenia z klapsami on jej nigdy nie uderzyl

Gość takietampytanie
twoj maz to sadysta jestes nienormalna?????? jak nie powklada to wiecej ich nie wywali i nie bedzie mogla sie bawic taka jest zasada. Porazka myslenie mniektorych

Gość takietampytanie
twoj maz to sadysta to ty dopisujesz jakies rzeczy z kosmosu

Gość twoj maz to sadysta
hahahaaaaaaa :D dobre to najpierw byly klapsy teraz musniecie i dziecko sie cieszy w dodatku. sciemniaj dalej patologio ty. niedlugo bedzie bil czym popadnie a ty bedziesz dalej sie tylko przygladac. wiec wychodzi na to, ze wszystko cudownie wiec po chuj zalozylas ten temat? juz maz nie jest surowy???

Gość takietampytanie
po prostu zaczelas dopisywac rzeczy jakies patologie jakies bicie dziecka czy ja gdzies pisalam ze moje dziecko ma rodzicow tyranów ktorzy sei znecaja itp? NIe zdalam pytanie czy takie strofowanie mowienie podneisionym tonem jest dobre, masakra a tu wszystko wyszlo na to ze moje dziecko zyje w patologii