Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara Mell

Jak się wymixować od wyswatania?

Polecane posty

Gość CocoMademoiselle
do tego co napisałaś... powiedz jej że nie możesz jej pomóc i żeby sama spróbowała inną drogą. biuro matrymonialne, internet, takie rzeczy. Niech zacznie wychodzić itd... Wprost jej powiedz: zamiast jęczeć to zrób coś z tym sama !

Coco-mówię wychodź,kogos poznasz.To nie wierzy,mówi że wszyscy mogą ją zkrzywdzić,a mój kuzyn to taka jakby dla niej gwarancja,bo to mój kuzyn i wie,że go znam:) Dobry człek,bez nałogów,kulturalny.Ale dziwak,jak to stary kawaler:)

Gość CocoMademoiselle
Powiedz jej jak tu piszesz :) Że po pierwsze nie widzisz się w roli swatki. Po drugie to nie jest żadna gwarancja. Po trzecie to twój kuzyn i przecież nie możesz przewidzieć jaki dla niej byłby a ty nie chciałabyś ich mieć potem na sumieniu gdyby coś nie wyszło bo pewnie winili by ciebie. A po czwarte! powiedz jej na odczepne, żeby się nie martwiła, bo jak mają być razem to i bez twojej pomocy - wola nieba. A może zorganizuj jakąś imprezę i zaproś ich oboje i niech się dzieje samo :) samo zaproszenie osób w jedno miejsce to jeszcze nie swatanie.

On jest pczarowany mężatką podwójną.Pracowali razem.Chyba nawet cos do niej czuł.:) To są ludzie z ktorymi będę się spotykać całe życie, nie chce aby coś się przez to popsulo.Tym bardziej,że ona sopro krzywd dawno temu zaznała od facetów.Zostawił ją gość po wypadku na nartach:(ledwo wymigała się od kalectwa.Więc nie chcę aby spotkał ją ewentualna przykrość od faceta.