Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgnbvhh

dziwie sie kobietom ktore same ida przez las, polna sciezka, miasto pozna noca

Polecane posty

Gość bgnbvhh

absolutnie nie bronie mordercow ,gwalcicieli, kazdemu bym obciela jaja i powiesila ale wiedzac jakie sa czasy dziwie sie kobietom:( nieraz bedac ze znajomymi widzialam kobiete idaca sama przez las, jadaca rowerem polna sciezka gdzie rosna same krzaki, idaca samotnie przez miasto o polnocy tak jak sprawa tej mlodej dziewczyny z 2010 roku ktora zaginela w sopocie:( ja bym nawet nie przeszla sto metrow sama o 3 nad ranem

Gość wheidfhw
czasem nie ma innego wyjścia jakoś do domu trzeba wrócić. zaraz się zbiorą zboki i zaczną insynuować że one same tego chciały:O

Gość bgnbvhh
ok czasami sie zdarza ze nie masz wyjscia ale to bardzo bardzo rzadko, mozesz nawet umowic sie z taksowkarzem ze zostawisz dokumenty i pobiegniesz do domu po kase jak nie masz przy sobie.... wiele kobiet codziennie sobie chodzi samotnie przez las, z imprezy itd:(

Gość errereter
niech sobie kupią gaz pieprzowy, co za problem? a tej z sopotu mi nie szkoda, jak ona szla prawie z golą dupą, widzialas nagranie??? poza tym świeta ona nie byla, podobno poklocila sie z jakąś kolezanką o chlopaka

Gość przesadzacie jak zwykle
i tak już nie jednemu dałyście przecież jeden więcej co to za różnica

Gość bgnbvhh
na pewno ja ktos zgwalcil i zamordowal:( moze za 20 lat dojdzie prawdy jakis zespol kryminalistyczny, niektore sprawy potrzebuja wielu lat na wyjasnienie a niektore na zawsze zostana tajemnica widzialam nagranie, byla ubrana jak na impreze i sama wracala :( na nagraniach widac bylo ludzi i to sporo ale potem pewnie poszla tam gdzie odludzie :(