Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ło matko!!!

Zia powraca

Polecane posty

Gość ło matko!!!

Masakra!!! Następne 2 lata dobierania majtek do serwetek. Ta laska jest pierdolnięta! http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,137938723,137938723,Zii_cywilne_przygotowania_.html

Gość Renkaaa
No i co z tego? Jej sprawa, nikt Ci nie każe tego czytać przecież, niech sobie dziewczyna robi co chce. Jaracie się nią, jak śniegiem na Saharze.

Gość ło matko znowu, znowu, znowu..
czy ten koszmar nigdy sie nei skończy?! na tę kretynkę jest tylko jeden sposób - ognorować, jak przystało wobec nieuleczalnego trolla zia bez publisi gaśnie jak świeczka, więc trzeba ją zignorować, to będzie dla niej najdotkliwsza kara, a przy okazji na jakiś czas jej się pozbędziemy bo że zija-kretynija zniknie na dobre, nie łudźmy się - ona wymyśli jeszcze pierdylion "okazji", która należy skonsultować w necie... np. za rok postanowi wziąć ślub buddyjski w Tybecie niestety jakie czasy, takie "gwiazdy" zatem - ignor, ignor, ignor, i wysłać laskę na księżyc, albo i na Marsa, tam dalej...

Gość here we go agan
A czy ona nie miała brać tego ślubu teraz? To co trzieci ślub szykuje? Bez sensu...

Gość hahahahah
Ale co wam to przeszkadza? Przeciez nie ma obowiązku czytania. :o ja tam lubie poczytac jej wypociny, bo mnie smieszy.

Gość 2013 rok
Zia powraca, ale na forum gazetowe, za to dzięki Tobie powraca na kafeterię. Jeśli tak Cię razi to po co rozdmuchujesz jej wątki po sieci. Niech siedzi na tamtym forum, na kafeterię nie zawitała przecież. Prócz Twojego postu.

Gość nikkinta
http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,137938723,137975704,Restauracje_Paryz.html Patrzcie na to! Przecież to musi kosztować majątek! Skąd oni mają taką kasę?!!! Człowiek uczciwie pracuje i nie ma takich pieniędzy a tacy gówniarze się bawią.

Gość tak z ciekwosci
hmm ciekawe czym oni sie zajmują na codzien

Gość callll
ona jest dla mnie taką niegrozną wariatką i jest w tym urocza... naprawde dajcie jej zyc...

Gość sylwiaaaa126
z tego co mi sie obilo, dostali jakis spadek czy cos

Gość sylwiaaaa126
zreszta, ludzie! mlodzi sa, pieniadze maja, to co-mieliby w skarpecie trzymac i na trumne zbierac? niech zyja, bawia sie, beda mieli co wspominac na starosc! nie badzmy zawistni!

Gość hujjowka
Glupia kurwa! Ludzie na chleb nie mają a ta sobie sluby wyjazdowe wymysla

Gość łeeee tam
ten jej maż mógłby zrzucić trochę kg ....

Gość zacznij noc od szklanki wody
ja pitole, niezla jazda a mieli przeciez zarejestrowac swoj zwiazek w USC zaraz po tej humanistycznej szopce hehheeh czyli tak naprawde nie sa wcale malzenstwem jeszcze...