Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuybinomk

problem ze świadkową. dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Gość sos dla wielorybów
A po drugie to kobiety widać, ze się wypowiadają bo takie miluśkie, facet to facet im wygląd w głowie więc nie masz się czym martwić

Gość głos rozsądku2
autorka sama sobie odpisuje i podtrzymuje się na duchu. to dopiero dobre jest buahahaha. Co zgnoili cie i dowiedzialaś sie prawdy o swoim przyszłym mężusiu pustaku? No cóż życie...

Gość f7tvygbiunoim
ja staram sie nie oceniac ludzi po wygladzie, ale czasami sie niestety nie da. grubsi ludzie po prostu czasami powinni wiedziec, ze nie wypada im czegos robic...

Gość sos dla wielorybów
Ale wiesz z takimi problemami lepiej nie pisz tutaj, bo tutaj są ludzie wredni, brzydcy taka prawda. Większośc kur domowym, bez życia

Gość hehehehehehehehehehehehehehea
Dokladnie. Ten "sos...." to ona . hahaha, co za idiotka.

Gość sos dla wielorybów
f7tvygbiunoim - Oj, kazdy patrzy ma wygląd, każdy wie, że ładni ludzie mają lżej w życiu. A po drugie jak wygląda ta świadkowa co została wybrana, ta ładniejsza ?

Gość sos dla wielorybów
No to sprawdź sobie pasztecie IP, ja nie jestem autorką tego tematu grubasku

f7tvygbiunoim tu nie o to się rozchodzi. czy gruba, czy wysoka, czy kulawa, czy ślepa, czy w okularach. tobie coś w niej nie pasuje i tak jak to opisałaś wyszło, że jesteś nieszczera, obłudna i nie dotrzymujesz danego słowa. nazywasz ją w dodatku przyjaciółką i nie chcesz żeby była na ważnym dla ciebie wydarzeniu. przeczysz sama sobie. jeśli uważasz się za miss świata i gardzisz wszelkimi osobami, które uważasz za nieprzystające do twojego idealnego życia, skoro się jej wstydziłaś i wstydzisz to po co w ogóle utrzymywałaś tą znajomość przez tyle lat. coś tam pisałaś o wieku 16 lat. chyba to nas wszystkich zadziwia najbardziej.

Gość Wyrazy szczerego współczucia
dla ciebie dupowłazie narzeczonego. Jak przytyjesz i zbrzydniesz to cie kopnie w dupsko.

Gość sos dla wielorybów
Widać, że jak ktoś ma inne zdanie, mówi szczerze to paszczury już kogoś obrobią

Gość sos dla wielorybów
Teraz głupie larwy myślą, że faceci nie lecą na wygląd. Głupie to i naiwne

Gość jestem gruba . ..
jestem gruba i mam cellulit

Gość mama Nataszy
Ja jestem szczupla,moja przyjaciolka bardzo okragla i byla mojav swiadkowa.slub idealny.a moj maz to zajebiscie przystojny facet i jakos nie ma problemu z tym ze moja przyjaciolka jest w rozmiarze 46.widac ze ty i twoj facet jestescie polaczkami.jeszcze zaznacze ze rodzina moja i meza to lekarze,prawnicy,dyrektorzy banku.przyjaciolka jest architektem.

Gość sos dla wielorybów
A co do mojego nicku to miało być raczej S.O.S dla wielorybów czytaj paszczurów

Gość f7tvygbiunoim
sluchajcie, napisalam ten temat w nadziei ze odpowiecie szczerze. chcialybyscie na swoim slubie taka dziewczyne? ja rozumiem swojego narzeczonego bo sama na jego miejscu pewnie postabilaym podbnie

Gość Wiki 88888888
jak ktoś ma takie samo zdanie jak ona, to jest takim samym dnem. Zeby wybierać przyjaciół po wyglądzie to trzeba być beznadziejnym typem człowieka. Ten twój przyszły mężus to dno i szuwary.

Gość Wiki 88888888
tak chciałybyśmy jakby była moją przyjaciółką idiotko! Przyjaciel to przyjaciel, niewazne czy gruby czy szczerbaty czy bogaty czy biedny. Jak tego nie rozumiesz i słuchasz tego swojego durnego narzeczonego to jesteś tak samo żałosna jak on.

szczerze odpowiadam. jeżeli to byłaby moja najlepsza przyjaciółka to TAK chciałabym ją na moim ślubie nawet w worku na ziemniaki z kołtunem na głowie ;] bo to ona ocierała moje łzy, przegadała ze mną całe noce, potrafiła mi powiedzieć nieraz do słuchu i zawsze dodawała mi otuchy. teraz mimo iż dzieli nas wiele kilometrów piszemy do siebie długie meile i gadamy przez telefon mimo tego iż ona ma męża i dziecko a ja mieszkam z chłopakiem. nadal mi doradza, pociesza jak się ze swoim popsztykam, podnosi na duchu, była ze mną na pogrzebie bliskiej mi osoby. potrafię jej powiedzieć że ją kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niej. jestem gotowa lecieć do niej kiedy by mnie bardzo potrzebowała. bo to jest moja prawdziwa przyjaciółka. nigdy nie musiałam wybierać między nią a moim facetem, on ją po prostu zaakceptował jako część mojego życia, może nawet jest zadowolony że nie jemu zawracam głowę babskimi głupstewkami. wiem, że gdybym miała się z nim rozstać ona by mi pomogła stanąć na nogi, tak samo jak ja jej. bez względu na wszystko. to rozumiem pod pojęciem PRZYJAŹNI.

Gość ELka00
Moze odpisala ze sie cieszy bo mowiac ze zdecydowaliscie kto ma byc na swiadkowa ona pomyslala ze to o nia chodzi.

Gość Jaka masakra,
wspołczuję tej dziewczynie takiej "przyjaciółki" jak ty! Już dawno powinna cię w tyłek kopnąć

Gość trycuvybnm
wiecie co... jestescie falszywe. na moim miejscu zachowalybyscie sie tak smao.

Gość Maria z pomorza
nikt by się nie zachował tak jak ty idiotko. Tacy ludzie jak ty na szczęście rzadko się zdarzają. Dno społeczne.

Gość trycuvybnm
same swiete teresy...

Gość panipamela
co dla ciebie oznacza ślub idealny???? ;( ciebie pisane celowo mała literą ....

Gość trycuvybnm
piękna panna młoda, pan mlody, swiadkowie. wszystko jak z obrazka. to jest slub idealny

prowokacja. a jeśli nie, to nei radziłabym ci autorko zachodzić w ciążę. nie będziesz się nadawała do pokazywania znajomym swojego nażelowanego, tępego męża.

Gość aaaaabbbbbbbbbbbbb
ty i twój daremny przyszły mężuś nigdy nie będziecie piękni. A wiesz czemu? bo oboje macie szkaradne dusze i charaktery. Nie macie szacunku dla drugiego człowieka i to się na was prędzej czy później zemści

Gość kdjfkjjk
Uważasz się za taką piękność i twój narzeczony też taki idealny to wstaw tu wasze zdjęcie, sami ocenimy. A skąd masz pięniadze na ślub? To dzięki temu, że ta biedna dziewczyna pomogła ci znalezć pracę? Żal...

Gość DomiNICKK
Ludzie to jest prowokacja, o czym najlepiej świadczą te słowa: ja to swidkowanie obiecalam troche na wyrost. obiecalysmy to sobie jak mialysmy po 16 lat chyba. potem wiele sie zmienilo. xDDDDD poza tym skoro ona już napisala tej przyjaciolce i tamta się nie obrazila to jest po srawie, to po co zaglada na to forum? :D

Gość qQGWgw
to chyba logiczne ze na swiadkow wybiera sie brata/ siostre a pozniej dopiero wsrod znajomych nie powinna sie obrazac bo nie ma na co