Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota30t

Czy to orgazm?

Polecane posty

Gość dorota30t

W czasie seksu w pewnym momencie czuje drżenie na ciele, nogach, troche wiruje w głowie, czuje tak ogólnie ulgę. Czy to orgazm...?

Gość Monia001
Orgazmu nie da sie nie rozpoznac, wiec jesli zadajesz takie pytanie, to pewnie to nie orgazm.

Gość dorota30t
Jak to nie da się rozpoznać? Przecież najczęsciej nadchodzi ten moment. Zadałam to pytanie, bo chciałam poznać jak Wy przeżywacie orgazm, jak sie to u Was "objawia".

Gość Monia001
"Nie da się nie rozpoznać" napisałam a nie: "nie da się rozpoznać" To ogromna różnica :) Orgazm to bardzo silne doznanie więc poznałabyś z łatwością go.

Gość jest mnostwo takich idiotek
Tak, to orggazm. I wlasnie ta "ulga" jest tego dowodem - inne objawy moga sie pojawiac, lub nie, ale to uczucie rozladowania napiecia jest dowodem orgazmu (fizycznie jednym dowodow orgazmu moga byc przekrwienia (rumience) na dekolcie, ktore po orgazmie szybko znikaja a jezeli pieszczoty lub masturbacja do orgazmu nie doprowadza rumience moga sie utrzymywac przez dluzsza chwile. )

Gość dorota30t
Monia001- sorry, za szybko przeczytałam :) jest mnostwo takich idiotek- dzięki za konkretną odp. :)