Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnazdoboluu

samotna 36-latka

Polecane posty

Gość samotnazdoboluu

siedze i chce mi sie plakac. z zalu , samotnosci i faktu przegranego zycia:-(

Gość BohnJon
Służę ramieniem.

Gość orz w m
jak to czemu? jest sTARA PANNĄ :(

Gość orz w m
18:07 [zgłoś do usunięcia]samuel_36 jeszcze nie przegrala zycia, jest przeciez mloda, wszystko przed nia Tak można napisać o 36 letnim mężczyźnie. Dla kobiety to już jest pozamiatane, niestety :(

Tak można napisać o 36 letnim mężczyźnie. Dla kobiety to już jest pozamiatane, niestety A co to za roznica, wiek ten sam... dlaczego pozamiatane?

Gość orzeszku
36 lat super wiek :) Kobieta rozkwita :)

Wcale 36 lat nie oznacza, że jest pozamiatane. Jeszcze wiele przed Tobą. Nie masz co się więc załamywać. 36 letnie kobiety są kobietami docenianymi, bo mają olej w głowie, wiedzą czego chcą od życia. To naprawdę dobry wiek. Może czas inaczej spojrzeć na świat ? Masz jakieś marzenia ? Może warto zająć się marzeniami, zrealizować je, dążyć do celu, a życie znów nabierze sens

Gość samotnazdoboluu
facet 36 lat to idealny wiek na zwiazek,zakladanie rodziny. dla kobiety to wrecz ostatni dzwonek. no chyba ze nie chce sie dzieci. zawsze dla mezczyzn bylam niewidzialna.zwlaszcza dla tych na ktorych by mi zalezalo. zwracaja na mnie uwage zawsze ci faceci na ktorych mi niezalezy z roznych wzgledow

Gość samotnazdoboluu
skoro kobieta 36letnia jest taka super to dlaczego mezczyzni w tym wieku wola mimo wszystko kobiety mlodsze?? swego czasu bylam na kilku portalach randkowych i dalo to sie bardzo mocno zauwazyc.

Gość samotnazdoboluu
nikt mnie nie lubi , oprocz much , nawet gołebie uciekają przede mną z chodnika to jak ja mam orgazm mieć?

Gość jesteś szczupła?
jakie masz cycki? duże?

Gość samotnazdoboluu
a czy to wazne jaki mam biust? po ulicach chodza rone kobiety i wiekszosc z nich kogos ma

Zacznijmy może od tego, że na portalach randkowych każdy jest bardziej odważny niż w życiu. Poza tym na portalach ludzie robią sobie też żarty. Z resztą nie każdy facet chce od razu młodszej kobiety. Tu nie chodzi zaraz o wiek. Tylko o charakter. W końcu nawet facet, który wolał młodsze, to z czasem, gdy kilka lat minie mu, to doceni wraz z doświadczeniem, że kobieta starsza nie jest gorsza. Jasne, że faceci w większości chcą się zabawić, dlatego wolą młodsze. Jednak, to tylko żeby się zabawić, ale jeśli tylko nadejdzie czas na związek, to wiek nie będzie miał znaczenia, bo jeśli człowiek kocha, to bez względu na wiek

Gość samotnazdoboluu
wiszą mi takie dwa balony rozmiar 6 czy żaden facet nie chce ich tarmosić?

kafeteria jest bezwzgledna. A myslalem, ze jestem jeszcze mlody, a tu prosze... poczulem sie jak staruszek hahaha

Gość samotnazdoboluu
ostatnia okazja bo cellulit na tych moich piersiach sie juz robi. niestety wzgorek łonowy mi opadł i sie sypie z niego łupież

samotnaazdobolu nnie przejmuj się ja też jestem w twoim wieku i nie mam faceta i jakoś włosów z głowy sobie nie wyrywam z tego powodu, a po co ci facet? do czego ci jest potrzebny?

Gość edcfesfcedf
a kobuieta nie amrzy o mlodszym facecie?? takze marzy ale bierze to co jest. facet woli mlodsza do peirdolenia bo do niczego wiecej sie nie nadaje dla takiego starszego faceta soł ani kobieta ani mezczyzna mlodym cialkiem nie pogardzą

Gość edcfesfcedf
samuel w sam raz dla mnie;)

Gość jesteś szczupła?
żabcia Ty też stara panna? :o

Gość samotnazdoboluu
żabcia jak to do czego? kilka lat do menopauzy mi zostało , cheć mnie ssie brak mi moznych doznań twardym członkiem a Ty mnie pytasz po co mi facet?

Jeśli uważasz, że faceci wolą młodsze, to poszukaj w takim razie faceta dla którego wiek się nie liczy, tylko charakter się liczy. W końcu żeby utrzymać związek, to musicie się jakoś dogadać "charakterami"

nie jesstem starą panną, samotnaazdoboluu kup sobie wibrator, też jest twardy zastąpi faceta

Gość żabcia jesteś rozwódką?
aaa to co innego. sorki

uwielbiam kafeterie kobieta 25 lat to jeszcze gówniara, ale 36 to juz stara hahahaha. Niestety drogie Panie i drodzy Panowie, macie tylko 10 lat normalnego zycia, przykro mi bardzo:)