Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość :)Wera:)
@Lizkaa184 - i co?

Gość Lizkaa184
Hej dziewczyny, trochę zamarudziłam :) A byłam byłam na rozmowie, wbrew moim obawom wszystko spoko - normalna rozmowa kwalifikacyjna w biurze, z miłą panią, wszystko ok. Z tego co mówiła, stawki rzeczywiscie spoko. Jutro idę na szkolenie, to zobacze jak sama praca, ale generalnie jakoś mam do nich zaufanie :)

Gość pomane@
a nie dziwi was, ze tam ciagle poszukuja kogos do pracy?

Gość Luckygirl
szukają, bo prowadza ciągłą rekrutacje - niektóre dziewczyny przychodza do pracy tylko na wakacje, inne awansuja albo się przenoszą, to ktoś je musi zastąpić. a poza tym dużo klubów się otwiera. ja tam wolę jak ktos jest ciagle w pogotowiu, bo przynajmniej nie ma sytiacji, ze ktos sie zwolni i ja musze tyrac 7 dni w tygodniu:P

Dokładnie tak jest jak piszesz. Otwiera sie coraz wiecej klubow i dziewczyny przenosza sie do innych miast, wiec sa potrzebne nowe :) poza tym im wiecej dziewczyn jest zatrudnionych tym wieksza szansa na wolne :))))

Gość MartaPK
Jeszcze coś:) pieniądze są fajne:) dziewczyny są w stanie zarobić 2-8 tys zł. na tydzień:) szybko można zaoszczędzić na to czego pragną) czy na co zbierają:) a my znów musimy szukać kogoś kto chce zarobić duże pieniądze:)

Gość MartaPK
Ostatnia wypowiedź świadczy o poziomie intelektualnym osoby, która to pisała, albo? zdradzona żona?:) dziewczyny! klienci są różni:) tak często jak bywam w klubie panuje miła atmosfera:) mężczyźni mili i fakt zauroczeni pięknem naszych dziewczyn:) ale o to chodzi:) liczy się utarg na barze, miła rozmowa by klient chciał wracać:) i zostawiać więcej na barze:)

Gość joasia1123
siemanko, tez mam podjąć pracę jako selekcjonerka, ktoś może powiedzieć jak to wygląda? jak wygląda szkolenie itd? Boję się natrętnych klientów, zaczepek i póznych powrotów o 5-6 rano :/ oraz pracy w zime na podworku przez 8-9 h.

Gość kicvia
pracuje tam od kilku miesięcy. Zarobki są bardzo wysokie i nie ma problemu z natrętnymi klientami bo jest ochrona. zajebista jest tez atmosfera

Gość krysia_mysia
ej laski, chce byc kelnera w event go-go i nie wiem, jak przekonac mojego meza ;/ jakies poomysly?

Jestem samotnie wychowującą matką i nie sadziłam, że praca jako tancerka w agencji Event może przynieś tyle korzyści. Załatwili mi mieszkanie i opiekunke, a ja mogłam iśc i spokojnie tańczy za naprawdę duże pieniądze;)

Gość Karoklcia
Cześć dziewczyny byłam dzisiaj na rozmnowie i wydaje mi się,że jest ok:),mam nadzieje,że oddzwonią:)Trzymajcie kciuki:)

Gość aska84
Czesc dziewczyny, przez przypadek wpadlam na to forum i dodam cos od siebie. Pracowalam jakis czas temu w tym clubie i bylam zadowolona, fajna atmosfera no i nie wierzylam ze mozna zarobic takie pieniadze, bo nie ukrywajmy to jest najwazniejsza motywacja. Nie zaluje ze sprobowalam i mysle ze jeszcze wroce podreperowac budzet ;)

PRACA OD ZARAZ!!! Nawiążemy współpracę z pełnoletnimi, atrakcyjnymi i pogodnymi dziewczynami. Poszukujemy dziewczyn chcących pracować jako tancerki w naszym ekskluzywnym klubie go-go "Kleopatra" w Nowym Sączu. Doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy profesjonalne przeszkolenie w tańcu. Podkreślam, iż nie jest to ogłoszenie agencji towarzyskiej, nasze dziewczyny tylko tańczą. Oferujemy: - zakwaterowanie - wysokie wynagrodzenie - bezpieczeństwo gwarantowane przez profesjonalną ochronę - umowę o pracę CV ze zdjęciem proszę przesyłać na adres : clubkleopatra@op.pl Napisz do nas i zostaw namiar na pewno się skontaktujemy.

Gość Gość19855
hahahahaha...żeby zostać tancerką w kleopatrze trzeba cv przesłać...dobre...jak przeczytałam to myślałamże to z eventu takm szukają a to jakiś nowy klubik...widać że pojęcia nie mają....może jeszcze tancerka ma podać im wymiary i numer buta? phi...dobrze że w evencie takich jaj nie ma

Gość Gość19855
nooo dokładnie, wevencie to sie normalnie idzie do babeczki co szuka pracowników i sobie z nią gada, ona opowiada, do klubu weźmie i wszystko pokaże...a ci z CV...można się uśmiać

Gość finka2013
a gdzie jest ten klub event?

Gość Ksiezniczka Pea
w całej Polsce są:) to sieć klubów jest:)

Gość Gość19855
ejjj a w Łodzi to niby też jest? bo nie kojarzę....

Gość Ksiezniczka Pea
ale nie znam dokładnego adresu:( wydaje mi się że na Piotrkowskiej no na bank gdzieś w centrum samym:D

Gość Gość19855
Dzięęęęki za info! jutro podejdę i zapytam czy nie szukają do pracy w łdz

Gość Ksiezniczka Pea
no to powoidzenia:) daj znać co i jak:)

Gość bella1690
Hej dziewczyny, trafiłam do nich niedawno na ulotki, szczerze nie wierzyłam że można na tym tak dobrze wyjść finansowo :0 a tu proszę kasa bardzo fajna a i dziewczyny spoko.

Gość Ksiezniczka Pea
no na ulotkach to naprawdę można spoko zarobić jak się ma gadane:D

Gość elizka014
moja przyjaciólka pracuje jako promotorka no i serio kasa spoko :) nie dosc ze placa na godzine sporo to od kazdej przyprowadzonej osoby tez odpalaja :D

Gość alla12
Pracuję u nich jako kelnerka i obowiązuje mnie stój służbowy, a do moich obowiązków należy tylko sprzedaż drinków wiec żadne takie. Dla mnie ok :)

Gość zajaranaanka
i jaki masz ten strój służbowy?

Pracuję od trzech miesięcy jako kelnerka i jestem zadowolona, fajna kasa, miłe towarzystwo i atmosfera, mam podstawę + prowizję więc niezle na tym wychodzę, polecam!

Gość alla12
mamy białe bluzki i mamy mieć do tego ciemny dół spódnia/spodnie, ostatnio nam krawaciki dali jeszcze ale nie dla wszystkich styknęło także ja na swój jeszcze czekam