Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowicz

Wakacje w Chorwacji

Polecane posty

Gość wczasowicz

Witam, za kilka dni chcemy z koleami jechac w ciemno do chorwacji, moje pytanie brzmii, ile mam wziac pieniedzy, tak żeby starczyło na tydzień, łącznie za wszytko, dodam ze mamy po 21 lat, duzo pijemy i imprezujemy :D. Ktoś był i podzieli się doświadczeniami ? :)

Gość nie wiem czego oczekujesz
ale z wypowiedzi wnioskuje że jestes przegrancem który nie umie zoorganizowac sobie prostego wyjazdu na wakacje :o do tegoco ma mi dac informacja ze duzo pijesz i imprezujesz :o chyba tylko to ze jestes tak bezuzytecznym parobkiem ze nic innego nie jestes w stanie wymyslec jadac do Chorwacji :o kurwa 21 lat a taka pustka w głowie 😭

Gość wczasowicz
Po czym wnioskujesz, że jestem przegrańcem ? Może po prostu lubie przygody i wole sobie pojechać w ciemno, bo dla mnie nie liczy sie dobrze zakwaterowanie, ale dobra zabawa, jade tam żeby sie wybawić, jestem młody więc sobie korzystam, więc nie mów mi, że jestem bezwartościowy.....

Gość a wiesz to różnie
zakładam, że noclegi i dojazd macie obcykane, i sami będziecie robili jedzenie to 100-150kuna dziennie na łba powinno styknąć.