Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukucośtam

jak pomóc facetowi

Polecane posty

Gość Apasz:)
Wybaczamy

Apasz - Nie, janam to co moja żona lubi. Więc kutaska, pale, lub poprostu jej maczuge do robienia jej dobrze. Nic wiecej nic mniej.

Gość kukucośtam
nie łapię za słowa, tylko to gryzie w oko jakby piach do niego wleciał :P

Uknuć intrygę ... hmmm może jak będzie leżał na łóżku to wejdź nago do pokoju i idąc do niego potknij się o dywan i upadając usiądź mu na twarzy. Chytre co ? :D P.S. Żywiec może być

A ja właśnie jestem na 4 Heinekenie :) Pozatym po takim długim czasie fajnie tak "o" pogadać z brania dusza na ruzne tematy. A jakby muj Iphone nie miał auto- korekci to dopiero byście widzieli błędy lol

Gość kukucośtam
jak już mówiłam dobrze myślisz, całkiem sprytnie wykombinowałeś :) muszę spróbować

Gdzie Ty chłopie w ogóle siedzisz "za tą granicą" ?:)

Gość kukucośtam
rÓżne i mÓj

Gość kukucośtam
i korekcJi

Poprostu spytał się go co myśli o Francuzie. I powiedz mu prawdę ze chciała byś spróbować po raz pierwszy z nim. Napewno się będzie czuł dumny :) Zaufaj mi. Tylko musisz być mu pomocna i pokazywać co i jak i gdzie lubisz. Szybko się nauczy, to jak jazda rowerem :) Raz posmakuje to nie będzie mugl się oderwać. Tylko bać pewna ze pipunia jest czysta i pachnie jak należy :)

Nie słuchaj jej, dobrze piszesz, ortografia jest dla słabych :D

Gość Bąbelkowo mi :)
Wiesz ciężka sprawa . Moźe popisz z nim np. Na co ma ochote zejdzcie na temat seks jak on co sie spyta o twoja fantazje to tu pach mówisz mu

Gość kukucośtam
tylko będę musiała kupić dywan :/

Niech ci będzie "korekcij" ale muj telefon pokazuje "korekci" więc z tym idę. A pozatym to mieszkam w Canada.

A może narysuj mu to na co masz ochotę w Paincie ?:D

Gość Bąbelkowo mi :)
Chodzi o smsy . Czasami sama pisałam . Więc w miare dobry sposób

Gość kukucośtam
tylko to nie będzie mój pierwszy raz... no bo ja dość doświadczona jestem, wieloletni związek za mną. Napisze mu liścik i wyślę gołębiem ;]

Theos noooo ładnie, to ja Cię bronie, piszę że ortografia nieważna a Ty się mnie czepiasz :D, tak to jest ...jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę :P:D

Gość kukucośtam
A jak to było z Wami? Sami rzuciliście sie jak pies na mięso czy troszkę to trwało zanim się ośmieliliście?

Uuuuuu przesrana sprawa, dopiero by było jakby Twój obecny zaczął sobie wyobrażać, że jego kobieta dawała się kiedyś lizać innemu :D. To mogłoby się odbić na jego psychice :)... Jakby coś to porównaj go z kilka razy do byłego ...powinno pomóc. Inna opcja to daj mu nr do byłego, zadzwoni sobie, dopyta się co lubisz, może się na browara ustawią, wymienią się informacjami,pokażą sobie jakieś triki, chwyty :D:D:D

Gość I on Ci się przyznał
że jest prawiczkiem? Aż trudno uwierzyć ;]

Gość kukucośtam
u mnie to trochę trwało, ale później to nie mogłam się oderwać. Mam cichą nadzieję że z nim będzie tak samo :)

Apasz- jest ok, tylko czasami ja naprawdę robię błędy. Hehe to ze muj telefon mi pomaga z pisownia to jest super. Powinieneś mnie usłyszeć to już nie takie fajne.

Sam się "skusiłem", chociaż muszę przyznać że różne kobiety smakują różnie ... i niestety nie zawsze tak samo smacznie :)

Gość Tomek8107
To z tymi eskami moze byc dobre, ale co innego pisac a co innego w realu to tez moze byc roznie. Najlepiej gdybys podczas gry wstepnej zainicjowala pozycje 6/9 i nakierowala mu pipke na twarz.

U mnie to raczej było normalnym nawykiem, bo uwielbiam piescic kobietę. Mam taki powiedzenie ze kobiety są pierwsze. Więc ja uwielbiam robić dobrze kobiecie. Moja żona czasami po 45min do1 godz intenywnego luzania pipuni ma dosyć. Moja to tez wina bo po 6-7 orgazmach już jej się nic nie chce tylko spać. A ja muszę wtedy na ręcznym jechać :( Nie zawsze ale się zdaza, ale.!

Następny "pipkę" ...ja pierdolę ... biologii nie mieliście??

Gość kukucośtam
Jakby coś to porównaj go z kilka razy do byłego ...powinno pomóc. Myślałam nad tym powiedział mi jak mu opowiadałam o koledze z pracy który był prawiczkiem i delikatnie mówiąc flirtowałam z nim tylko dlatego że był prawiczkiem :D i użyłam określenia "nabijałam się z niego" (z tego kolegi) Trochę było mi głupio :D ale wytłumaczyłam mu potem o co chodzi :D

Stary takich jak Ty to laski powinny na rękach nosić :)