Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukucośtam

jak pomóc facetowi

Polecane posty

Gość Bąbelkowo mi:)
Theos no napewno ;) autorko bardzo sie ciesze że mogłam Tobie pomóc :) wiem co czujesz :) ja sama uwielbiam jak mój facet buszuje mi między nogami

Gość kukucośtam
to jest tak piękne, że nie da się tego opisać słowami :) wiem, że on to zrobi (może będzie potrzebował pomocy, może trzeba będzie go lekko popchnąć, ale to zrobi), w sumie mam w sobie więcej nadziei odkąd powiedział że uwielbia mi sprawiać przyjemność, że ma z tego ogromną satysfakcję :)

Gość kukucośtam
w takim razie życzę miłej zabawy :)

Gość Pani psycholog
Nie musze patrzec do lusterka bo taka jest prawda jaka napisalas. Jeszcze chyba cos ci umknelo bo zwrocilam sie tez do ciebie szanowna.

Pani Pscholog - sorki ze z Angielskuego jeszcze raz ale : white lie n a minor or unimportant lie, esp one uttered in the interests of tact or politeness Noun1.white lie - an unimportant lie (especially one told to be tactful or polite) lie, prevarication - a statement that deviates from or perverts the truth. Dobranoc, JP

Gość kukucośtam
być może, nie zwróciłam na to zbytniej uwagi. Wiem że mam rację, nie musisz mi tego pisać.

Gość Pani psycholog
Co ty tak stale z tymi google, nie ma juz czego innego, to jest tylko pusta definicja nie podparta zadnymi konkretnymi faktami, a jak dobrze wiesz zycie pokazuje ze jest jednak inaczej. Sam podpierasz sie jakimis napisanymi definicjami i kto tu sie moze z kogo smiac.

Pani psychlog- te definicje sa ustalone przez psychologuw na Wikipedia.com. Zapraszam mozna sie czegos nauczyc.

Gość Pani psycholog
Moze i tak nie wiem ale jak napisales ze sa ustalone przez psychologow a takie ustalanie to ni jak ma sie do prawdziwego zycia.

Gość kukucośtam
może ktoś jeszcze się wypowie

Gość kukucośtam
jeszcze mi się nie udało, a mam coraz większą ochotę na to... W końcu nie wytrzymam. Teraz nawet nie było okazji żeby to zrobić bo byliśmy na wyjeździe terenowym bardziej więc zmęczeni i spoceni. Nie byłoby to zbyt przyjemne. Idę w takim razie spać niezaspokojona Branoc