Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukucośtam

jak pomóc facetowi

Polecane posty

Gość kukucośtam
zżera mnie ciekawość, po co Ci 3 wibratory?

Ten bourbon co ja pije nazywa się blanton's i u mnie kosztuje 75 dolcuw za butelkę. Bardzo polecam, przepyszny :)

Gość Bąbelkowo mi :)
Wyobrażasz sbie jak ja musze tęsknić za moim . Nie widzimy sie od 18 czerwca bo pracuje za granicą . Ale cierpliwie czekam . Ja przyjedzie to sobie odbebnie za wszystkie czasy :p

Gość Apasz:)
Ja polecam brandy Soberano, zmieszane z czerwonym winem i odrobiną białej oranżady... zajebiste :). Już 3 drink ale niestety to co dobre szybko się kończy...trzeba będzie odnowić barek

Gość kukucośtam
ja tam wolę swoje naleweczki :P no i bourbona :P

Kukucostam - nie wstydzę się tego ze ja jako meszczyzna mam vibratory. Poprostu lubię experymentowac i dowiadywac się nowych zeczy o moim ciele. Więc pierwszy vibrator to jest "picia" ktura vibruje. Obydwa drugie to są analne vibratory dla meszczyzn kture masuja prostate i vibruja. Najlepsze orgazmy na świecie, bez dotykają mojego członka miałem z tymi analnymi vibratorami. Moja żona wie o tym i czasami bawi się ze mną z nimi.

Gość kukucośtam
gdzie sie towarzystwo podziało? Mieliśmy ostrą bibe rozkręcać :P

Gość kukucośtam
fajnie mieć faceta który jest otwarty na tego typu rzeczy :) Mnie jeszcze czeka długa przeprawa, ale nie poddam się ;] Sama jestem bardzo "zboczona" :) Masz szczęście że trafiłeś na kobietę, która to akceptuje

Gość Pani psycholog
Tak czytam co pisza tutaj pewne osoby to az sie czytac odechciewa, mam wrezenie ze sie nasmiewaja z autorki.

Gość kukucośtam
Pani psycholog - widzę że z powołania :P

Pani psycholog - akurat nie nadmiarem się z autorki, współczuje jej raczej bo pożądanie jest wielkim uczuciem kture jest się cieżko pozbyć. Hmmmm lepiej by to brzmiało jakbym mugl to po Angielsku wytłumaczyć :(

Gość kukucośtam
Theos mało zrozumiałam ale myślę, że napisałeś coś pozytywnego :P

Uffff, widzę ze nawet auto- corekta nie pomogła na telefonie. Sorki za błędy panie i panowie :(

Kukucostam - tak, to miało być pozytywne ale myśle po Angielsku a pisze po Polsku. Nie ma to za dużo sesu lol.Sorki

Gość Pani psycholog
Ja wcale nie napisalam ze to Ty, nieraz tak sie mowi ze winny sie sam tlumaczy i widocznie cos w tym jest:)

Kukucostam - Jesteś jeszcze młoda kobieta, wiele jeszcze się nauczysz. Pamiętaj nic na sile, wszystko w swoim czasie przyjdzie :)

Gość kukucośtam
Pani psycholog - myślę że daleko Ci do psychologa, myślę że jesteś na 1 roku psychologii w pcimiu dolnym

Pani Psycholog - więc winnym nie mam być czego, bo o wszystkim pisze prawdę. Przyznaje się do zeczy dokturych pewnie inny meszczyzna by się w życiu nie przyznał. Więc jeżeli masz jakieś pytania co do mnie lub mojego Ego, to proszę pytai i sprubuje mnie zanalizowac! Sorki za bledy

Chyba ze Pani psycholog chciała by od początku? Więc man na Nick : Theos ( z Greckiego Theo, Theon. Czyli w luznym przetlumaczeniu, Bóg, Bozyszcze. Wcale za takiego się nienam tylko był zawsze moj Nick. Urodzony. W Warszawie w 1976 roku. Dziecinstwo miałem normalne. Wyemigrowalem do Kanady wraz z rodzicami w wieku 14lat. Co jeszcze?

Gość kukucośtam
Theos - nie ma sensu

Chciałbym naprawdę analizę, bo mam wiele znajomych po PHD czyli doktoracie ktuzy tez próbują :)

Gość kukucośtam
przez forum internetowe - serio? :/

Kukucostam - jest O.K., poprostu nie lubię jak ktoś sugeruje zeczy w których nie ma prawdy.

Gość Pani psycholog
Masz racje kukucostam do psychologa to naprawde mi daleko ale do psycholog juz raczej nie. Jestes jeszcze mloda i pewnych rzeczy nie rozumiesz ale oki, z wiekiem Ci przejdzie.

Gość kukucośtam
tak, jestem cholernie młoda, a Ty jak nic jesteś na pierwszym roku.

Kuku-więc ty się zrelaxuj jak będziesz z chłopakiem i dawaj mu małe znaki ze chcialabys żeby on cię pokochał po Francusku. Sorki ale lepiej bym to wytłumaczył po Angielsku. Ha a ze miałem już 5 Heinekenuw to tez nie pomaga lol

Gość kukucośtam
pewnie jak zwykle palne coś pół żartem pół serio jak sie już zniecierpliwie. Może podziała. Na razie czekam bo jednak będzie miał więcej satysfakcji jak sam zainicjuje :) nie chce jej go pozbawiać.

Tu dopiero 15:45 :) chyba czas przerzucić się na Bourbon :)

Gość kukucośtam
poza tym dopiero parę razy się pukaliśmy więc jeszcze troszkę wytrzymam. Ja po takiej dawce alko leżałabym już półżywa pod stołem.