Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierscionek zareczynowy

Co myslicie o tym pierscionku na zareczyny?

Polecane posty

Gość czyyyyyyyyyyy
okropny

Gość mskasa
szczerze to mnie się nie podoba. no i troche tani. ja dostalam pierscionek za 1200zł

Gość czyyyyyyyyyyy
jeszcze dziadowska próba

dziekuje. Ktos jeszcze sie wypowie?

Gość jakie miasto cię interesuje?
za skromny uważam.

Ładny, ale są lepsze. Tak jak myślałam, że Ci napiszą, że za tani :D Ahh ta miłośc wyrażona ceną za pierścionek. Koniecznie musi byc drogi, bo jak nie to, to facetowi nie zależy.

Gość gtgtg
ktos slusznie zauwazyl. proba zlota jest beznadziejna, kup dziewczynie piersionek z 14karatowego złota. to jest optymalna proba, wieksza proba moze sprawic ze pierscionek sie wygnie a mniejsza to szit. poza tym pierscionek brzydki.

Gość omygoooodd
nie podoba mi sie zolte zloto...

Gość tylko frajer się zaręcza
tyle w temacie

nic nie kupie, bo ja jestem od niedawna wlascicielka owego pierscionka:) Dlaczego zapytalam co myslicie? Bo sie rozczarowalam jak go zobaczylam. Nie chodzi o cene, ale pierscionek jest cienki, obawiam sie, ze latwo go zlamac, proba jak ktos juz napisal beznadziejna no i ta cyrkonia. Myslalam i myslalam nad tym i naprawde nie wiedze zadnego usprawiedliwienia dla mezczyzny zarabiajacego 7 tys miesiecznie procz lenistwa, ze kupil taki pierscionek. Mam zamiar go oddac, bo poczulam sie naprawde zlekcewazona. A dodam, ze na probach, zlocie sie zna, jeszcze kilka msc temu kupil mamie porzadny nasyzjnik z brylantami wiec kupna tego pierscionka nie mozna wytlumaczyc nawet niewiedza:(

Gość Giddy hlfius
Nie podoba mi sie taki pogiety Prosty klasyczny weź

Gość nakrętka od butelki
nawet nawet

Gość odpowiem całkiem poważnie xxxx
materialistka nie jestem ale uważam, że jak na faceta z dość zasobnym portfelem to przesadził ze skromnościa a co ważniejsze z jakością pierścionka. Słusznie masz do niego żal. Tym bardziej, że dla mamusi szarpie się na ekstra biżuterię a dla przyszłej żony kupuje szmelc.

Gość Z proba zlota tak zle nie jest
ale jednak troche lepsze pierscionki dostalam na imieniny :D od faceta zarabiajacego 1700

Gość siq
co z wami jest nie tak? Za drogi, za tani.. Kiepska jakość... Za dużo zarabia? ... Matko, cena nie wyraża wartości emocjonalnej. Jeżeli zaręczyny były piękne to nie wiem jaki masz problem. Matka to Matka, jej się należy i powinnaś być dumna, że potrafi tak dbać o nią. Dodatkowo, nie masz prawa czuć się moim zdaniem zlekceważona.

Ojojojoj to źle wróży: dla Ciebie nie stara się, oszczędza a mamusi super prezenty. Jeżeli to typ mamisynka to nie zastanawiaj się tylko wiej. Po ślubie będziesz tylko robaczkiem przy wielce szanownej Pani Matce. Wg mnie nieważne ile pierścionej kosztuje, ale wiadomo, ktoś zarabiający 1500zł kupi skromniejszy (kobieta powinna to zrozumieć bo jednak z takiej kwoty trudno jest odłożyć) ale facet, który zarabia 7tys. to zwykły dusigrosz i jest to lekceważące. Myślę, że masz rację powinnaś pokazać mu, że Ciebie trzeba szanować. Mój mąż wydał na pierścionek prawie całą pensję i była to jedna z pierwszych pensji w jego życiu, więc naprawdę byłam wzruszona i wdzięczna, że aż tak mnie ceni (oczywiście nie pytałam ile pierścionekkosztuje, dostałam paragony z certyfikatem na wypadek reklamacji).

Gość magalenka9872922
mowi się zeby nie patrzec na to z aile pierscionek zostal kupiony ale jednak.... moj chlopak kiedy kupowal mi pierscionek zarabial 2500zl a jednak kupil mi pierscionek za 1500zl. to jest raz w zyciu, wiec nie ma co zalowac. a ze matce dal drogie a dziewczynie tanie to swiadczy o tym ze jest maminsynem a po drugie po slubie bedzie mu kazda zlotowke z gardla musiala wyrywac.

@siq, zgadzam się, zależy jakie też były Twoje zaręczyny. róznie to bywa z pierścionkami. a może sugerował się Twoim gustem? może jesteś skromna i sądził,że nie będziesz chciała nosić jakiegoś wypasionego pierścienia? :)

ja nawet nie lubie zoltego zlota i dobrze o tym wiedzial:O czuje sie po prostu zlekcewazona i nie chodzi tu o to, ze chcialabym pierscien nosic, ale nawet nie zwrocil uwagi na to co kupuje. To wyglada wedlug mnie tak, ze wszedl do sklepu i wzial pierwszy lepszy z tych najtanszych:O Na zdjeciu moze ten pierscionek wyglada ok, ale uwierzcie mi, ze ten co na komunie dostalam lata temu jest solidniejszy i ma grubsza obraczke. Jakby mocniej scisnac ten co dostalam to mysle, ze spokojnie by sie zlamal. To typowa tandeta.

Gość hjijf
pewnie poszedł z matką do sklepu i mu taki kazała kupić.

no to próba usprawiedliwienia go nie wypaliła, skoro tak mówisz... ;) mógł faktycznie bardziej się postarać. ja powiem tyle, mówiłam tu kilka postów wcześniej, że dostała takiego moja mama - ojciec nie przejął się zbytnio jej reakcją, całymi zaręczynami, taki na odczepne, rozwiedli się rok temu. wiem, że to przecież nie wina pierścionka, ale jednak świadczy o jakimś podejściu, skoro wiedział o tym, że nie lubisz złota...

Gość siq
a jakie były zaręczyny? Serio. Bo mnie to ciekawi. Też Cię zlekceważył w Twojej opinii?

Gość młoda_00
no ja ładniejszy dostałam bez okazji ale ze srebra:) ładny ale za zołty i za cienki to fakt. no tani ale on nie zarabia 1200zl;/ nie rozumiem pogadaj z nim moze co?

Gość gość
Jestescie dalej ze soba?

Gość gość
nie spojrzałam w ogole na cene, ale mi nie przypadł do gustu, taki udziwniony. Moj facet zarabia troche ponad 2 tys i ja dostałam pierscionek za 400zł, ale ja sama sobie taki wybrałam:P