Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody pan młody szuka tego

Dlaczego uważacie, że nadajecie się na żony/stałe poważne partnerki?

Polecane posty

Gość Apasz:)
To takie romantyczne ... ja zawszę się rozczulam jak widzę kobietę upychającą moje gacie w pralce. To jest silniejsze ode mnie ... czasem wręcz łezka mi się w oku zakręci. W takich sytuacjach aby zrewanżować się jej za trud jaki wkłada w porządki zazwyczaj klepię ją czule kilka razy po pośladku :)

Przynajmniej będzie mógł sam dla siebie wypisać receptę na Viagrę ... śćwane :)

Na szczęście jesteś ładna, zawsze jakiś poleci :). Nic tak nie kusi jak zgrabna dupa i ładna buźka :).

Ja robię wszystko co mogę żeby na mnie nie lecieli. Tzn na razie obciłam włosy, z sukienek i szpilek nie umiem zrezygnować. Ale zauważyłam ciekawą prawidłowość - w krótkich włosach zwracają na mnie uwagę faceci na poziomie :)

Hmmm nie lubię kobiet z krótkimi włosami... mam pewien fetysz w seksie a za krótkie włosy niewygodnie się trzyma. Ehhh a takie wiązałem z Tobą nadzieje. A wracając jeszcze do włosów... ja słyszałem, że skracają je kobiety w okolicach 40-tki, żeby się odmłodzić poprzez zmiany. Może wczesna menopauza Cię dopada ?:)

Nie lubię wyglądać jak wszyscy, wcześniej miałąm włosy do pasa. Teraz mam "zwariowaną" fryzurę i przynajmniej jest związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy mną a moim wyglądem. I właśnie taki był mój cel, żeby tacy faceci jak Ty się mną nie interesowali :)

Czyli oboje jesteśmy zadowoleni, ja robię wszystko, by nie natykać się na kobiety takie jak Ty, Ty natomiast czynisz to samo w "swoją" stronę :). Cudowny kompromis

Tak Ci się tylko wydaje. Np w takiej sytuacji: Ona myśli, ze uprawiali seks tylko dlatego, ze sama tak zdecydowała, on myśli że jest tak zajebisty, że nie mogła mu się oprzeć. Każde myśli co innego, przekonane że ma racje ... :)

Hehehehehehehehehehehe no tak.... oczywiście :). Ehhhh księżniczko, życia nie znasz. Facet ma to do siebie że potrafi kłamać ale każdemu, każdemu zależy na tym by mieć zgrabną i zaradną laskę przy boku, Kobieta to wizytówka... potwierdzenie tego co facet osiągnął. Dlatego jak jesteś ładna będą wybierali Cię Ci lepsi, lepiej usytuowani....to wiąże się z wiekiem i pewnie sama przyznasz że wolisz sporo starszych (tych na tzw. poziomie) i chwała CI za to. Jest popyt na takie jak Ty ...bo jest i podaż:). Jednak uświadom sobie w swoim ślicznym, pięknym łebku że każdemu facetowi, przede wszystkim zależy na ruchaniu :)... to tak samo pewne jak to że jutro "wstanie" słonko a Ty zjesz niedzielny obiadek :)

No widzisz - ja nie jadam obiadów. Czyli znowu mam rację :) Życie poznałam niestety od dziecka zbyt dobrze, z tej najgorszej strony. I dlatego jestem taka jaka jestem.

Dobra mała, ja niestety muszę spadać, fajnie się pisało z zalążkiem feministki :). Pozdro i udanego weekendu

Gość oj j apaszu
jak sie kiedys wreszcie porządnie zakochasz to tak w dupe dostaniesz i będziesz latac do pralki z jej brudnymi gaciami a ona bedzue cie po dupie klepac :D :classic_cool:

Gość Mgłai
jestem odwrotnością teoretki i też nie nadaję się widocznie na żonę, nigdy nie miałam takiej propozycji

a tacy jak on łatwo się zakochują, zatem śmiem przypuszczać że nastąpi to prędzej niż później :)

a ja pomimo że się nie nadaję dostawałam pierścionki... I to był njaczęśćiej koniec znajomości...