Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapineee555

Czy wy też tak macie, że coś bardzo głupio mówicie bez zastanowienia ?

Polecane posty

Gość lapineee555

Niby sie mówi, że to nie problem... ale dla mnie ogromny. Po prostu jak jestem pod wpływem emocji to mówię co myślę bez zastanowienia, często palnę coś strasznie głupiego, a potem mam ochotę zapaść sie pod ziemie ze wstydu i tego żałuję, bo uświadamiam sobie że strasznie głupio powiedziałam :-O Ogólnie mam tak zawsze... obiecuje sobie zmiane , ale nie wychodzi.. ; / Albo czasem bez zastanowienia zadam głupie pytania i wstyd potem mi sie pokazac przed kimś . A niektórzy ludzie tak potrafią przemilczeć swoje emocje i mówią zawsze wszystko na miejscu i mądrze, a nie prosto z mostu co myślą... ja tak nie umiem :-O

Gość nakrętka od butelki
a co np takiego strasznego powiedziałaś?

Gość Apasz:)
Zazwyczaj po jakimś pół litrze wódki pływającej w żołądku :)

Gość wheidfhw
czy to Ty od tej cioci w ciąży?

Gość lapineee555
Kał krowi kał usuwany w akcie wypróżnienia przez bydło domowe. Bezpośrednio po wypróżnieniu odchody bydła mają jasny kolor. Z czasem powierzchnia ciemnieje, następnie przechodzi w kolor brunatny, by po całkowitym wyschnięciu uzyskać kolor szary. Na pastwisku miejsca po odchodach bydlęcych, widoczne są jako kępy intensywnie zielonej, dobrze wyrośniętej i niewypasanej przez bydło trawy, otaczające mały skrawek ziemi początkowo nieporośnięty trawą. głupio gadam wiem :(

Gość lapineee555
ale podszyw wyżej

Gość lalalaola
wspieramy cię