Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grochowa14

Czuję ból przy uprawianiu seksu.

Polecane posty

Jestem trzy miesiące po porodzie, niedawno kochaliśmy się z mężem, ale ja w ogóle nie odczuwałam przyjemności tylko ból . Byłam z tym u gina, ale on powiedział, że nic się ze mną złego nie dzieje, wszystko jest w porządku. Kobiety co ja mam zrobić ? jak mam poczuć przyjemność? Co się ze mną dzieje ?

Gość agneS**
mam to samo ,a jestem 3 lata po cc....u mnie problemem jest suchosc pochwy a zele nawilzajace uczulaja-masakra

Gość Pyyyskata
Ja pierdziele to dopiero 3miesiace...,,baby poczekaj w jeszcze troche...skoro gin powiedział ze to nic to chyba powinnas być spokojniejsza ale ty wolisz na forum pytac

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
agneS** spróbuj intimel-a

pyskata, ale ginekolog wyraźnie powiedział mi, że mogę już uprawiać seks po 4 tygodniach. Ja po raz pierwszy po porodzie uprawiałam seks 2 miesiące później. i myślałam, że to normalne po porodzie, że nie odczuwam przyjemności, ale 12 tygodni po porodzie ?

Gość PYyyskata
Wiesz ja miałam podobnie długo nie mogłam dojść do siebie...byłaś nacinana?? Mnie tak szczerze mówiąc to dopiero po około 5 miesiącach i naprawde wielu prób seks zaczął sprawiać przyjemność....

Gość ELka00
Grochowa, na forum styczniowek 2013 piszesz ze jestes w ciazy i masz juz dwojke dziecki w wieku 12-14 lat. Wiec nei kumam...

Gość ELka00
Cytuje: 17:38 [zgłoś do usunięcia] grochowa14 mnie już wózki kuszą, pokoik już remontuję 17:49 [zgłoś do usunięcia] grochowa14 co już takiego kupujesz ? mnie ostatnio moja mama rozśmieszyła, bo kupiła różowe śpioszki, czapeczkę, spodenki, pajacyk i body. ja jeszcze nawet nie wiem co będę mieć ;D 22:03 [zgłoś do usunięcia] grochowa14 Za dwa tygodnie mam wizytę, to będzie 17 tydzień, myślicie, że poznam już płeć ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5197022&start=540 -link do tematu strona 19. To w koncu jestes w ciazy czy po porodzie? czy masz schizofrenie?