Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie...

Czy to jest za dużo do przesiaknięcia dla śluzu?

Polecane posty

Gość Bojesie...
A ja wiedziałam co napiszesz , teraz twierdzę że jesteś nacpany skoro taką widziałeś. A i nie czytujesz a odpisałeś na to ze pisałam tak ... Brawo

Gość Perw mobilna
*brzmisz

Gość Apasz:)
Narkotyki to sens życia ... polecam, może wtedy zrozumiesz, ze śluz męski potrafi być przebiegły jak nic innego na świecie ...

Gość Bojesie...
Tylko ja teraz sie pytałam o ten śluz bo chciałam wiedziec na przyszłosc o co sie bac a o co nie ... Ile ja widziałam pytań o petting , przytulanie sie w bieliźnie która jest mokra na wylot itp. Więc chce sie sama upewnic

"Syn ulicy przeklęty, apasz zbój, który od najmłodszych lat postrach siał, rabował, kradł, aż w urocze sidła pięknej ulicznicy wpadł."

Gość Bojesie...
Sam to wymyśliłeś? ;o

Boże dziecko.. słuchałaś kiedyś Grzesiuka? Wiesz w ogóle kto to jest ?:) ... taki wiesz ... mój odpowiednik Twojej Hanny Montany :D.

Nie podzielę się :D ... za dobre toto, lepsze od prozaku :D:D:D

Więcej czytaj ...

Gość Bojesie...
Nie oglądałam ani nie słuchałam nigdy Hany Montany ._. jedyne co wiem że to było z disneya coś i tyle ... Jeśli chcesz coś na mój odpowiednik to wymyśl odpowiedniki dla Queen, GnR , Kiss , Led Zeppelin , Black Sabbath , czekam ...

Gość Bojesie...
Może i to nie pasuje do kogoś tak głupiego jak ja, ale po prostu uwielbiam te zespoły i tyle -,- A dlatego sie o coś takiego boje bo strasznie dużo takich pytań było na różnych forach na których jestem czasami i sie naczytałam ... Gorzej jak odpowiadał ktoś kto sie mało znał i przez to mam uprzedzenie do śluzu i spermy

Gość Bojesie...
Więc jeszcze raz ... Mam takie pytanie jeszcze, z czystej ciekawości tylko. Załóżmy, że chłopak się podnieci i mu stanie no i ma ten śluz i wtedy ten śluz z wewnątrz majtek/bokserek to czy przesiąknąłby na zewnątrz nich w pełni sprawny do zapłodnienia tak jak prosto z penisa śluz? A przynajmniej gdyby tak było w mojej sytuacji to przy którym stopniu już by to było niemożliwe? Czy całkiem traci siłe do zapłodnienia przesiąkając ze środka na zewnątrz bokserek?

Gość Bojesie...
A i jeszcze coś, bo mam 19dzień cyklu , za mniej więcej 2 tygodnie będzie miesiąc od wcześniejszego okresu więc mam nadzieję, że wtedy gdzieś dostanę okres, a dni płodne są tak od 10 do 18 mniej więcej, a tak 2 dni po okresie czyli gdy było to gdy mógł byc śluz na kołdrze to od tego czasu tak gdzieś mam raz całą wkładkę żółtą w śluzie, raz nic na niej nie ma ... I tak ciągle :/ Skąd mam wiedziec kiedy miałam dni płodne lub kiedy będę miała? Nie odróżniam tego ciagnącego się śluzu , dotykałam ten śluz w pochwie i był lepki jak już. Skoro już 19 dzień znaczy że zaszłam przez tamtą sytuacje? ;(

Gość Bojesie glupoty
"Skąd mam wiedziec kiedy miałam dni płodne lub kiedy będę miała?" Ze szkoly, od rodzicow (matki), od starszych kolezanek/kuzynek. No chyba nie jestes az tak durna, ze nie poczytalas o seksie, zanim zaczelas sie w to bawic??

Gość Bojesie...
NIE BAWIŁAM SIĘ W NIC ... OMG , pisze, że kolega leżał na łóżku przed laptopem, wróciłam z ubikacji , on się przesunął i ja się położyłam na jego miejscu, a że był w bokserkach bo godzine wcześniej sie mył no to boje sie że mógł byc śluz tak jak to w 1 poscie opisałam ... jprd , i mam 14lat to niestety nie wiem -,-

Gość Bojesie...
Tak jak to pisałam nadal nie wiem jak daleko mógł sprawnie śluz przesiąknąc jego, i co z tym śluzem skoro mam 19 dzień , a raz pełna wkładka jest żółta a raz nic nie ma, dlatego nie wiem czy nie miałam dni płodnych bo może przez śluz zaszłam, oby nie -,-