Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pwgtdmw

Nigdy nie bede szczesliwa wiem to

Polecane posty

Gość Pwgtdmw

Nawet nie potrzebnie sie urodzilam,ze zwiazku wpadki pijaka sadysty i mojej matki,potem wieczne problemy zaluje ze tu jestem sama dzieci miec nie bede a mam 32 lata wiec zdania nie zmienie

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
lol

Gość kkiiia
kochana ja też nie planuje z Jędrasem dzieci ,to nic gorzej że nie jesteś szczęśliwa to już poważna sytuacja

Gość Pwgtdmw
nigdy nie bylam,zawsze los mnie po tylku kopal mam przegrane zycie i brak nadziei,boje sie tego co mi jeszcze los zgotuje

Gość kkiiia
to przybij piątkę bo ja też tak mam,pech cały czas

Gość Pwgtdmw
To chyba jakis urok:o

Gość kkiiia
oby nie...ale czemu to takie niesprawiedliwe,jedni mają wszystko inni wiecznie pod górkę:/

Gość Pwgtdmw
Boska łaska

ja też mam pod górkę, całe życie, innym przychodzi lekko a ja się muszę zawsze namęczyć i i tak nic z tego nie wychodzi

Gość szczęście to jest umiejętność
cieszenia się pierdołami, nawet milioner otoczony pięknymi kobietami nie będzie szczęsliwy jeśli tego nie umie.

Gość Pwgtdmw
pewnie tak ale jesli chwile jest dobrze to wiem ze za chwile dostane jak obuchem w leb zla wiadomoscia!tak jest od zawsze ledwo jedno jest lepiej to drugie idzie w zgliszcza

ja to myślę że ktoś na mnie klątwę rzucił jakąś, albo musiałem być złym człowiekiem w poprzednim wcieleniu i dlatego teraz muszę cierpieć

Gość tygrysek xxxxx
To że na chcwe obecną czujesz się nieszczęśliwa, i to że sądzisz że nic w życiu szczęśliwego Cię już nie spotka nie koniecznie oznacza ze masz racje. Różne bywają losy ludzkie. Na chwilę obecną możesz powiedzić że NIC nie wiesz bo skąd masz wiedzieć co Cię czeka jutro ?

Gość jest takie powiedzenie
demain c'est loin

Gość Pwgtdmw
co mnie czeka?samotnosc i brak sprawnosci bo oczywiscie jestem dosc powaznie chora jak to pechowiec,zero nadziei

Gość Pwgtdmw
Up

Gość Nie trac nadziei
Ja tez nie mam lekko a jestem o 5 lat starsza i bardzo samotna ale probuje znalezc w zyciu cos co daje mi radosc . Nie zalamuj sie ,jeszcze moze byc wszystko dobrze ,jeszcze wiele moze sie wydarzyc , w zyciu tak juz jest ze raz jest zle a potem znow dobrze ,nigdy nie jest caly czas zle albo caly czas dobrze .Zycze Ci by niedlugo juz Ci sie " karta " obrucila i bys byla szczesliwa .Zawsze po nocy przychodzi dzien , a po burzy slonce .Pozwol sobie byc szczesliwa bo na to zaslugujesz , a wiesz mi ze duzo zalezy od naszych mysli , sprobuj codziennie choc przez chwile pomyslec inaczej o swoim zyciu a poczuejsz ze jeszcze moze sie odmienic Twoj los .Trzymaj sie cieplo .Dobranoc .

Gość Pwgtdmw
chyba los zdecydowal ze nie zasluguje na szczescie,zdrowie,milosc widocznie to nie dla mnie przeznaczone tylko bol i cierpienie

Gość Jnctsd
To chociaz wybacz rodzicom.

Gość jku6l,
w gore

Gość juz blond
ha to jak bym czytała o sobie..ciagle pod gorke-juz mi sie nie chce zyc..ale moze fakrycznie kiedys zaswieci slonce?nie jestem brzydka,nie jestem biedna..jestem zdrowa..moze kiedys przyjda lepsze dni..