Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sky light

Nie mam kolezanek :(

Polecane posty

Gość sky light

W ogole nie mam kolezanek. Jakos ciezko mi sie dogadac z dziewczynami. Wiekszosc, ktore spotkalam, okazalo sie strasznie falszywe. Sobota wieczor, a ja siedze sama, nikt mnie nie zaprasza do baru albo w tygodniu na kawe. Nikt do mnie nie dzwoni, nie pisze... Na fejsie kazda dodaje do znajomych, zeby sobie nabic liczbe znajomych a na ulicy tylko burknie "czesc" albo i w ogole nie powie... A moze to ze mna jest cos nie tak? Smutno mi :(

Gość gozalka
nie martw sie ja tez tak mam :( baby to kurwy, zawistne o siebie

Gość jelcz345
na facebooku powinno mieć te osoby które naprawdę się zna a nie przypatkowe, żałośnie to wygląda.

Gość Puk puk puk
To zależy od tego czy jesteś towarzyską osobą i od charakteru

Gość gfdsgdgtr
ja mam 2, tyle ze z jedną zerwałam kontakt ze wzgledu na swoją depresje.. a z druga utrzymuje, ale ona jest z innego miasta.. a tak to mi sie też trudno dogadać.. Z takimi pindami to juz w ogole - tylko tapeta, dyskoteki, chłopaki..

hej, wiesz co ja mam ten sam problem.. Jakiś czas byłam za granicą i kontakty się pourywały.. ale jak ostatnio spotykam je na ulicy wiesz okazuje się ,ze nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. . Także chyba czas znaleźć nowe :) też nie mam z kim iść na piwo w piątek czy sobotę .. to strasznie frustrujące..

Gość Buahahaha :D
Oj oj oj biedulka. Idź usadź kloca to ci na duszy lżej będzie ;]

moze jestes zbyt ladna i to odstrasza wiekszosc kobiet :) bo czuja sie zagubione w twoim towarzystwie. A tak na marginesie towarzystwo mezczyzn tez moze byc interesujace :)