Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek ....

Jakich facetow pragna kobiety ? Co was przyciaga i pociaga.

Polecane posty

Gość patrasekk
ale bylabys brunetka czy nie? tak, bylabys:)

Gość patrasekk
brwi tez mozna pofarbowac:)

Gość kjzhsdkdfh
więc bedzie śmiesznym brunetem dwa w jednym , bo podobno ma was rozśmieszac

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Po pierwsze twarz,po drugie zachowanie względem kobiet,po trzecie ubiór...

Gość blądynka doris
Po czwarte: ładny (najlepiej czerwony) samochód :)

Gość żabaeba
różne kobity pragną różnych. z punktu widzenia psychologii ewolucyjnej kazda z nas nabierze się na emocjonalne gadanie.im starsza kobieta tym bardziej twarda na pier.dolen.ie od rzeczy.ale nie da się ukryć żę słowa mają siłę ,tym bardziej jak już co zaiskrzy moje faworyty 1,żeby wiedział co chce i realizował to i mówił,przekonywał jak bardzo go to kręci i jest zaje-iste wtedy nawet oleję to że lubi takie gówno jak piłka nożna w tv i żre kaszanke ,mięsa

Gość ChujCieTo
Hahah inteligentni ? chłopie nie zakladaj takich tematow na forum dla bab bo skonczysz jako pantofel swojej laski ktora bedzie z Toba bo nie bedzie nikogo lepszego

Gość gość
patrze na wyglad i charakter.

Gość szczęściara21
nie pociągają mnie faceci, ani kobiety za to jak patrzę na siebie i myślę o sobie to jestem zakochana po uszy i w pełni zadowolona

Gość gość
znam bardzo przystojnych facetow.

Gość gość
Odkąd czytam Kafeterie mam obrzydzenie do facetów i na samą myśl o nich dostaję gęsiej skórki. A to już będzie z 5 lat. To mój ostatni wpis bo przebywanie tutaj wypacza mi poglądy i charakter. Zmieniam forum na bardziej przyjazne kobietom.

Gość takiego bym chciała
silny psych fizycznie,bez nałogów,pracowity ale nie pracoholik,opiekunczy,inteligentny,wierny,lojalny,prawdomówny,nie miękka klucha nie maminsynek nie pierdoła ,szanujący kobiety,nieograniczający mnie,zrównoważony,odważny ale niezarozumiały

Gość gość
tu siedzą same zniewiesciałe prawiczki utyskujący na kobiety ględzący o bad boyach szmatach materialistkach i zastanawiający sie czemu kobiety ich nie chcą,pierdoły i nudziarze

Gość gość
Nie ma jak to czepic sie prawiczkow co sfrustrowana stara ruro

Gość gość
Niestety na kafeterii nie 90% facetow to nie powinno miec zadnej kobiety. Wystarczy poczytac slownictwem jakim sie posluguja tutejsi Don Juani...

Gość gość
Jesli chodzi o cechy fizyczne, to przede wszystkim meczyzna powinien byc czysty i zadbany. Ladne zdrowe zeby i swiezy oddech to podstawa. Ja tez preferuje mezczyzn dobrze zbudowanych i postawnych, ale nie w typie koksa z pakerni. Co do samego typu urody to kazda kobieta ma swoje indywidualne widzimisie. Co do cech charakteru i osobowosci to przede wszystkim mezczyzna powinien - byc czlowiekiem o lagodnym i przyjaznym charakterze, ktory ma do siebie dystans - byc wiernym i prawdomownym - umiec pokazywac swoje uczucia, raz bylam z takim zimnym kamieniem i tragedia.... - byc zaradnym i pracowitym chociaz nie pracoholikiem - nie lubie gdy facet pali albo je smieciowe jedzenie lub naduzywa alkoholu - razi mnie tez jak mezczyzna co drugie slowa klnie, odpada juz w przedbiegach taki kandydat

Gość gośćaaggaatka
nie pijak nie agresor nie *****cz nie kłamca nie sknera nie egoista nie maminsynek nie leniwy nie nałogowiec nie psychol nie super bogaty ani super przystojny nie tchórz i nie zarozumialec

Gość gość
Siła odwaga męstwo honor uczciwosc pracowitosc szacunek do kobiet lojalnosc inteligencja...wygląd wzrost moze być przeciętny,te cechy bardzo mi imponują

Gość gość
Bądz taki jak w opisach tych kobiet, to będziesz frajerem na którego nawet w rzeczywistości nie naplują. Kobiety co innego deklarują co innego wybierają. Wystarczy być dla nich nieokrzesanym chamem który traktuje je jak kolejną zdobycz i już są twoje. To atawizm/pierwotny pociąg do najsilniejszych samców, nie kontrolują tego. Nie znacie powiedzenia: "Mili chłopcy nie ru...ją". Takie właśnie jest życie.

Gość gość
Laski lubia badboyow a pozniej płacz bo to bo tamto i laska zostaje sama z dzieckiem.