Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek ....

Jakich facetow pragna kobiety ? Co was przyciaga i pociaga.

Polecane posty

Gość Alek ....

Jacy faceci wam sie podobaja pod wzgledem cech fizycznych i fizycznych ? Dziewczyny wymieniajcie ...

Gość tarcza antyżyczeniowa
a co, zrobisz sobie lifting paszczy i kaloryfer? jak psyche pozostanie zyebana to daleko nie zajedziesz :D

Gość Alek ....
Moze wlasnie o cechy psychiczne pytam, moze jestem na plus ?

Gość tarcza antyżyczeniowa
przypomniec ci?: Jacy faceci wam sie podobaja pod wzgledem cech fizycznych i fizycznych ?

Gość Alek ....
Pomylka chodzilo o fizyczne i psychiczne ....

Gość ghjk
Musi mieć to coś w sobie. Przeszywający uśmiech i oczy. Sympatyczny,troskliwy,uczciwy i dobry a jednocześnie męski,nie bojący się ciężkiej pracy.

kazdej dzieczynie pewnie inaczej - ale sa pene cechy wpsolne np.faceci pewni siebie sa chyba statystycznie bardziej sexy niz zahukani (ale strzelam bo statystyk na oczy nie widzialam) ja moge powiedzic jacy mi sie podobaja (a takze znajomym mi dzieczynom) - pewni siebie, zdecydowani, majacy kontrole nad soba, ceniacy podobne wartosci w zyciu co ja - podobnie zyjacy (w podobny sposob), lubiacy wyzwania, a przy tym uroczy (ale to juz jest niedefiniowalne;-)

Gość xz.klp98
Atrakcyjny wygląd i dobra pensja to się liczy dla każdej na 100%

Gość kafeteria.pl :)
Wygląd ma drugorzędne znaczenie.Jak to powiedział pewien Indianin : gdyby wszystkim podobało się to samo wszyscy chcieliby moją żonę . Oczywiście każdy ma zakodowane jakieś preferencje co do wyglądu (to pierwsze rzuca się w oczy a później życie weryfikuje nasz wybór) jeżeli chodzi o mnie to dla mnie ważny jest dotyk (nie wiem może inne kobiety też tak mają-nie pytałam zaprzyjaźnionych) jeżeli nie ma tego "czegoś" nie wiem jak to nazwać chemią to nic z tego nie będzie.To jest jak prąd elektryczny...bez tego czegoś to nawet całować nie potrafię A potem widzisz jak na ciebie patrzy i wszystko nawet włosy jest wrażliwe na dotyk który kodujesz w pamięci...Przypominasz sobie go niespodziewanie i znowu tęsknisz...tęsknisz..tęsknisz... Skopiowałam to z innego tematu ale chyba właśnie o to chodzi :)

Gość mkghjm
Kobiety skupiają się na wyglądzie i na zachowaniach typu maczo.

Gość Sarna s
Co mnie przyciąga? - inteligencja, błyskotliwość, umiejętność prowadzenia rzeczowej dyskusji - wiedza, oczytanie, obycie - poczucie humoru, trochę dystansu do siebie - wrażliwość ( nie cierpię "macho" ) - kultura osobista - dobrze, żeby miał pasję, ale... nie przesłaniającą całego życia, taki facet jest skasowany na wstępie do roli kumpla To poza wyglądem jest ważne na początek. Z wyglądu facet ma być wyższy ode mnie ( łatwe, mam 162 cm....) i ma NIE MIEĆ nadwagi i być czysty. Potem liczą się i inne sprawy, jak w grę wchodzi związek - ma zarabiać co najmniej tyle co ja - musi mieć podobne poglądy religijne (nie zniosę katola czy innego fanatyka - nie palić - być wdrożonym, lub dać się wdrożyć do obowiązków domowych... Bo mnie facet nie "pomaga" jakby łaskę wyświadczał, tylko to też jego dom - być wiernym i słownym - nie ograniczać mnie I ja tyle co wymagam - daję od siebie

Gość :( ale smutas się zrobiłem
Co mnie przyciąga? - inteligencja, błyskotliwość, umiejętność prowadzenia rzeczowej dyskusji - wiedza, oczytanie, obycie - poczucie humoru, trochę dystansu do siebie - wrażliwość ( nie cierpię "macho" ) - kultura osobista - dobrze, żeby miał pasję, ale... nie przesłaniającą całego życia, taki facet jest skasowany na wstępie do roli kumpla To poza wyglądem jest ważne na początek. Z wyglądu facet ma być wyższy ode mnie ( łatwe, mam 162 cm....) i ma NIE MIEĆ nadwagi i być czysty. Potem liczą się i inne sprawy, jak w grę wchodzi związek - ma zarabiać co najmniej tyle co ja - musi mieć podobne poglądy religijne (nie zniosę katola czy innego fanatyka - nie palić - być wdrożonym, lub dać się wdrożyć do obowiązków domowych... Bo mnie facet nie "pomaga" jakby łaskę wyświadczał, tylko to też jego dom - być wiernym i słownym - nie ograniczać mnie Gdyby wszystkie kobiety tak myślały to ja miałbym charem a jestem sam

Gość Sarna s
No widzisz ... i ja wolna jestem, bo mam chyba za duże wymagania

Sarna - bingo, popieram niemal w 100%. Wyrzuciłąbym tylko to o ćmikach, do wrażliwości dopisała "ale bez przesady", to o pieniądzach też mnie średnio interesuje. Za to musiałby uprawiać jakiś sport (no, poza zapasami ze mną starczy jak będzie ze mną chodzić na siłownię). Poza tym musi lubić zwierzęta. I dobrze by było żeby lubił teatr i operę - ewentualnie bez tego ostatniego mogę się obejść.

Gość Członek_forum
Szukasz faceta który lubi teatr i operę ?! Hahahaha powodzenia w szukaniu :)

Nie szukam. Ale wyobraź sobie że jest takich sporo. I jakoś nigdy nie spotkałam tam żadnego bambra, więc to jak najbardziej dobre kryterium :)

Gość Robert .....
To co dziewczyny ? Najbardziej pociaga was jak facet jest inteligentny, stanowczy i zdecydowany ? Wyglad mniej sie liczy ?

Gość heheh wygląd
też ma znaczenie ciężko sypiać z kimś kto nas nie pociąga fizycznie.Wiadomo nie musi być drugim Bradem Pittem ale musi mieć cechy które kobietę przyciągną do siebie.Co to jest?Każdą z nas kręci co innego;) dla jednej będzie to ciemny zarost dla innej zielone oczy lub szerokie ramiona.Każda potwora znajdzie amatora:P

Gość Dla kobiet wygląd to podstawa
koniec tematu

Gość autorze popatrz sobie na
typowego ruchacza - takiego mężczyznę kobiety chcą

Gość heheh wygląd
może tak zadbany wygląd to faktycznie podstawa

Gość patrasekk
" inteligencja, błyskotliwość, umiejętność prowadzenia rzeczowej dyskusji - wiedza, oczytanie, obycie - poczucie humoru, trochę dystansu do siebie - wrażliwość ( nie cierpię "macho" ) - kultura osobista - dobrze, żeby miał pasję, ale... nie przesłaniającą całego życia, taki facet jest skasowany na wstępie do roli kumpla To poza wyglądem jest ważne na początek. Z wyglądu facet ma być wyższy ode mnie ( łatwe, mam 162 cm....) i ma NIE MIEĆ nadwagi i być czysty. Potem liczą się i inne sprawy, jak w grę wchodzi związek - ma zarabiać co najmniej tyle co ja - musi mieć podobne poglądy religijne (nie zniosę katola czy innego fanatyka - nie palić - być wdrożonym, lub dać się wdrożyć do obowiązków domowych... Bo mnie facet nie "pomaga" jakby łaskę wyświadczał, tylko to też jego dom - być wiernym i słownym - nie ograniczać mnie " :) nie spelniam 2 warunkow:)

to nie jest tak, że wygląd siędla nas nie liczy. oczywiście, że facet musi być zadbany, lubimy jak jest umięśniony, męski, ma ładny uśmiech itp. ale to osobowość kształtuje tak naprawdę resztę. nie liczy się sam wygląd - liczy sięcałokształt! facet musi czuć siępewny siebie, ale nie pewny siebie w znaczeniu "macho" czyt. "czego to ja nie zrobiłem, jakiej dziewczyny to ja nie miałem, co to nie ja" my, kobiety doceniamy bardzo gdy mężczyźni szanująkobiety. gdy nie postrzegają ich tylko przedmiotowo, gdy nie widząich tylko przez pryzmat ładnego tyłka i dużego biustu. wygląd sięliczy dla obu płci, to prawda! ale zauważyliście, że to częściej widuje się fajne laski na ulicy z niezbyt urodziwymi mężczyznami niż na odwrót? ;) po prostu kobiety są bardziej wrażliwe, szukająoparcia, kogoś, kto nie będzie tylko wyglądał jak Ryan Gosling czy Brad PItt ale kogoś, do kogo będąmogły przytulić się wieczorami, wyjść zarówno na spacer jak i na imprezę i dobrze siębawić. Szukająkogoś z kim będzie świetnie im siędogadywało, z kim będą rozumiały siębez słów, z kim będąmogły pogadaćo wszystkim. Mnie się wydaje, że choć wygląd jest ważny, to TO COŚ w mężczyźnie jest ważniejsze. to może być ten błysk w oku, uśmiech, sposób w jaki sięśmieje, patrzy czy sięporusza. Każda z nas zauważa TO COŚ innego.

Gość heheh wygląd
na mnie osobiście największe wrażenie wywierają mężczyźni z wysoką kulturą osobistą to w jaki sposób on się ze mną wita,otwiera drzwi,służy pomocą potrafi naprawdę nadrobić każdy mankament urody.Niestety takich panów jest wbrew pozorom garstka.Duże pieniążki,dobre wykształcenie a panom często słoma z butów wystaje wstyd:(

Gość patrasekk
koszty rownouprawnienia:)

autorze...i nie słuchaj kobiet , które mówią , że chcą inteligentnego faceta i nie patrzą na wygląd - to bzdury , którym tłumaczą siebie :P

Gość jklhj
heheh wygląd na mnie osobiście największe wrażenie wywierają mężczyźni z wysoką kulturą osobistą to w jaki sposób on się ze mną wita,otwiera drzwi,służy pomocą potrafi naprawdę nadrobić każdy mankament urody. Masz zapewne powyżej 25 lat zgadłem?

Gość heheh wygląd
mam dokładnie 25lat

Gość patrasekk
czyli jeszcze zyjesz "starymi czasami":)