Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek ....

Jakich facetow pragna kobiety ? Co was przyciaga i pociaga.

Polecane posty

Gość jklhj
dokładnie te poniżej 25 roku życia to w większości zupełne dno choć są wyjątki ale im młodsze tym gorsze.

Gość heheh wygląd
heheh stare czasy:D dla mnie kultura osobista jest raczej uniwersalna;)

Gość Robert .....
A sa tacy faceci o ktorych myslicie ? Pragniecie ich ale maja jakas ceche ktora ich przekresla i z nimi nie bedziecie ?

Gość Dagmara_Lbn
Don Johnson

Gość heheh wygląd
Tak np agresywne zachowanie,arogancja to dyskwalifikuje mężczyznę.

Gość patrasekk
dla ciebie moze tak, dla mnie tez, ale pewne zmiany kulturowe sie dokonaly i nadal dokonuja i jest to nieodwracalne:) dla wspolczesnych mlodych facetow takie rzeczy jak przepuszczenie w drzwiach sa zupelnie bez znaczenia:)

Gość Dagmara_Lbn
Opalenizna to podstawa ale jak twarz jest brzydka to opalenizna nic nie da :)

Gość Dagmara_Lbn
Dopuszczalny lekki zarost taki kilkudniowy.Do tego schludny ubiór.

Gość patrasekk
a jaki to schludny ubior?

Gość heheh wygląd
Nie zgodzę sie z Tobą,takie rzeczy wynosi się z domu.Jeśli chłopak szanuję swoją matkę,będzie szanował i inne kobiety.Taka prawda.

Gość Dagmara_Lbn
Poważnie pytasz co to znaczy schludny czy jaja sobie robisz ?

Gość czemu te dziewczyny tak się
psują normalnie niema kogo brać do związku

Gość patrasekk
ja ci tylko mowie o glebszym zagadnieniu spolecznym, wiec nie splycaj go wylacznie do matki:) nie kazda kobiete traktuje sie jak matke:) dzis mlodzi faceci nie traktuja kobiet jak kobiety, tylko jak innych ludzi:) wiec moze sie zdarzyc ze nie przepuszcza w drzwiach, nie ustapia miejsca itd. zreszta sama wyzej to potwierdzilas, ze takich facetow, ktorzy tak robia jest juz garstka:) i wierz mi, ze to sie juz nie zmieni

Gość patrasekk
dagmara pytam powaznie, bo dla kazdego to moze byc cos innego, podalas przyklad Dona Johnsona, alkoholika, ktory jest obecnie bardzo zapuszczonym facetem i ze schludnoscia raczej mi sie nie kojarzy:)

Dla jednych wygląd jest ważny, nawet najważniejszy, dla innych niemal bez znaczenia. Ja stawiam na inteligencję - to jest coś co naprawdę mnie podnieca. Mam kogoś na oku i hmmmm... Adonisem nie jest, ale mam coś co mnie do niego ciągnie :)

Gość heheh wygląd
Wszystko się zmienia,nie zawsze na lepsze.Patrząc na zachowanie niektórych kobiet nie dziwię się,ze panowie odpuszczają.W sumie mają rację kobieta która klnie,pali i nie potrafi sprzątnąć po sobie podpaski w publicznej toalecie nigdy damą nie będzie.

Gość Dagmara_Lbn
Chodzi mi o tego Dona Johnsona sprzed 15-20 lat :) A ze chla i zmienia babki jak rękawiczki to wiem o tym...

Gość patrasekk
no domyslilem sie, ze chodzilo ci o DJ z okresu Miami Vice:) choc czytalem, ze ostatnio troche sie ogarnal i kupil nawet jakas wyspe kolo Wietnamu:)

Gość Szkoda, że dla żadna z Was
nie wspomniała o honorze, o tym by był dobrym człowiekiem, by w przyszłości był dobrym mężem i ojcem dla Waszych dzieci :(

Gość patrasekk
hehe wyglad ja nie mowie, ze zmienia sie na lepsze, tylko ze sie zmienia. Zwyczajnie stwierdzam fakt, a nie oceniam:) I moze nie tyle odpuszczaja, co po prostu nie zdaja sobie z tego sprawy, ze tak trzeba, role spoleczne sie mieszaja, pewne stare zasady zanikaja itd.

Gość heheh wygląd
patrasekk bo mamy równouprawnienie co nie zmienia faktu,że czasami miło poczuć się jak ,,prawdziwa kobieta,, wiesz co mam na myśli;)

Gość patrasekk
tak wiem mi akurat nie sprawiaja problemow takie drobne gesty, o ile nie wchodza w sfere finansowa, bo pieniedzy nie mam:) aktualnie 15 zl w kieszeni:)

O właśnie honor zapomniałam dopisać - a to że najważniejsze jest w życiu być dobrym cżlowiekiem pisałam w innym wątku. Bo to jak wygląda naprawdę nie ma wielkiego znaczenia. Jasne że mam znaczenie, ale najmniejsze że wszystkiego.

Gość ja pani wasza
nie pije nie pali nie bije nie klamie jest pracowity zaradny madry odwazny nie jest maminsynkiem nie trwoni pieniedzy ale tez nie jest sknera potrafi pomagac ale tez nie daje sie wykorzystac

Gość cały ja
nie pije nie pali nie bije nie klamie jest pracowity zaradny madry odwazny nie jest maminsynkiem nie trwoni pieniedzy ale tez nie jest sknera potrafi pomagac ale tez nie daje sie wykorzystac szukam tylko odpowiedniej kobiety ale jakoś nie widać dziś takich

Gość heheh wygląd
heheh zawsze możesz liczyć na kolację u niej a w ramach rewanżu pozmywać naczynia,zapewniam doceni;)

Gość patrasekk
ja akurat bardzo lubie zmywac naczynia, w sumie nawet nie wiem czemu, takie odchylenie:)

Gość heheh wygląd
Może to forma relaksu,każdy z nas ma jakieś odchyły:P bez urazy w Twoim wypadku widzę ,że pozytywne;)

Gość patrasekk
zawsze jak zmywam naczynia, to mam wrazenie ze robie cos bardzo pozytecznego:) w sumie taki mamy w domu dobry plyn niemiecki, nietani:) ze wystarczy jedna kropla na gabke i jest tyyyyyle piany:)

Gość heheh wygląd
haha tylko wiesz jak już wpadniesz w trans zmywania garnków przypadkiem nie zalej sąsiadów:D