Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primapeeellk

musze wiedzieć!!!

Polecane posty

Gość primapeeellk

od razu mowie , ze zbedne, glupie , idiotyczne komentarze to spływają po mnie. przez 3 miesiące udało mi się zrzucić 9-11 kg. nie byłam otyła ani nic z tych rzeczy , ale mniejsza o to. i dzis , przed chwilą zjadłam sevendays'a .. i zaraz mam zamiar iśc spać - normalne- jest noc . i moje pytanie brzmi czy mam się o co obawiać , tzn czy7 przytyje? od razu dodam , że nie jadam w nocy i tylko dzis mi sie tak przytrafiło . schudłam , bo jadłam chyba mniej po prostu i dlatego,

Gość fregesrg
powinnas natychmiast wykonac 100 brzuszkow, inaczej cala praca pojdzie na marne

Węglowodany proste - cukry, przytyjesz :) Tym bardziej, że organizm nie jest przyzwyczajony do cukrów na noc, to odłoży sie :) Reasumując jakieś 100-200gram możesz przytyć w ciągu tygodnia :p

Gość primapeeellk
ha ha ha !!

Gość primapeeellk
jak to ? ale to dzis tylko . ja tak nie jadam !! raz się zdarzyło i to dziś .. no od razu spac nie ide , ale zaraz będę się kładła. ej na serio . nie róbcie se jaj .

Gość fregesrg
przykro mi, musisz to zrzucic przed snem :(

Przecież wytłumaczyłem ładnie, a jak z rana dodasz troche sportu to spalisz energie - węglowodany i już będzie po krzyku :)

Gość primapeeellk
z rana tak ? przed śniadaniem? ok . jakieś propozycje ? wystarczy orbitrek przez 30 min ? a jakbym tak jeszcze ze dwie godzinki nie usnęła to lepiej ? czy nie mam co se nadziei robić ?

Gość szpulka^^
a ja się rozkoszuję gorzką czek. = przyjemne z pożytecznym ---- > walczymy ze skurczami nocnymi, a i sercu się przyda :D

Gość primapeeellk
no a co z tym co zapytałam !? jakie mam wyjścia tak ogólnie ? : reasumując ;_)

Gość o tej porze?
100 brzuszkow teraz albo 200 jutro rano

Gość Piotr B. dr dziennikarstvva
Co za kretynka

Nie odsypianie i siedzenie przed kompem w tym czasie... Napewno dużo tym sposobem stracisz na wadze,,, :p

Gość primapeeellk
Piotr B. > miło mi . a mnie wołają Izalebella ;) nie chodzi o to , że spalę - bo siedząc na tyłku to nie bardzo :) swiadoma jestem ;] ale 3 godz przynajmniej się przed snem nie powinno jeść - to mi wiadomo i dlatego zapytałam ;) czy jakbym tak te 3 godz odczekała to by lepiej było no :] ok. to jak ? rano , przed śniadaniem jeszcze brzuszki tak ? czy bieganie? cokolwiek ? przez 30 min wystarczy?

Gość o tej porze?
dziecko ile ty masz?

Gość o tej porze?
dziecko ile ty masz lat?*

Gość primapeeellk
podziel swój wiek przez 2 i pomnóż przez 3 ! żegnam Pana. wolę na wieczór ćwiczyć jesli już . a co do tego to nie udało mi się zrzucic dzięki ćwiczeniom , lecz zmniejszeniu ilości kcal. ale no nie powiem , że się nie ruszam , bo sie dość dużo ruszam a w dzien no ale nie są to ćwiczenia jakieś regularne itp.

Gość primapeeellk
no dobra,, wracajac do tego na czym mi naj zalezy. to jak rano z pół godz się poruzam na czczo (orbitrek , bieganie , brzuszki) > to zrzuce to co godz temu zjadłam? tzn ten pieprzony sevendays. ;)

Gość o tej porze?
zamiast cwiczen polecam wizyte u specjalisty od zaburzen odzywiania

Gość szpulka^^
Udaj się do łóżka w celu spalenia tych zbędnych kalorii. Partner również będzie zadowolony :D _________________________ Samotność to pies, co kąsa tak bez powodu...

To zrzucisz dużo więcej, bo będziesz jechać z tkanki tłuszczowej jako energii, ale to nie dla każdego, ja po 30min biegania mam zawroty/odlot jak nic nie zjem.

Gość primapeeellk
no ok. dzięki . zamykam temat !!!

Gość primapeeellk
nie dzieki. nie mam ochoty na zabawe w bulimiczke. nara

Gość o tej porze?
obstawiamy, zjuz niedlugo wpadnie w anoreksje albo bulimie

Gość primapeeellk
sory małolaty. nie zycze wam (chociaz popierd0000.leni jesteście równo ) ale zadnemu wrogowi nie zycze zaburzenia odżywiania. ale co wy szczyle mozecie o tym wiedziec. nikt nie jest w stanie sb wyobrazic , jesli sam nie wdepnie w to g**wno . zadałam po protsu pytanie. jestrem zwyjłą normalną dziwuchą , którą się (po cholere jaką to nawet nie wiem ) , ale która się postanowiła odchudzić i pyta o głupie odkładanie się tłuszczu . wy widocznie się nudzicie i naprawde nie macie co robic . chociaz to moze i lepiej.. niz mielibyscie łazic toporem po miescie czy ch**j wie czym tam .