Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdo8f8gg

MAM 30 LAT I CHOLESTEROL OGÓLNY 230 !!ZAŁAMIE SIE.DOSTALAM LEKI!

Polecane posty

Gość kkdo8f8gg

ALE SKAD W TYM WIEKU TAKI CHOLESTEROL? OGOLNY 230 LDL 131 HDL 82 TROJGLICERYDY 86 lekarz dal mi tabletki na obnizenie nie jem miesa ale jem sporo jajek i to chyba przez to tak wysoki:(

Gość cudowneeeeeeeee
dziewczyno wyrzuć te tabletki czym prędzej :-O Boze, co za debil od razu dał CI tabletki :-O a Ty głupia je wzięłaś :-O Jak sie zacznie brać takei tabletki to tzreba je brac do końća życia :-O jesteś tego swiadoma????? ja też miałam wysoki i też mi wciskali tabsy, bo mają jakies umowy z firmamy farmac. i faszerują tępe bydło tym gównem :-O Poradziłam sobie odpowiednią dietą i jest ok.

Gość zastępca admina
zbij cholesterol i NATYCHMIAST PRZEJDŹ NA DIETĘ po czym odstaw to gówno w ulotce wyczytasz, że powikłaniem po stosowaniu tych tabletek jest powazna choroba wątroby - znam osobę która tylko cudem nie odjechała na tamten swiat przez leki na zbicie cholesterolu stosowane długotrwale

Gość zapomnialam tematu o wynajmie
Masz tyle lat i nie wiesz ze najwiecej cholesterolu zawieraja zotka? Przeciez to zabojstwo dla organizmu i najlepsza droga do miazdzycy,ktora pewnie juz masz skoro cholesterol w takich wartosciach.

Gość idiotkaz malborka
MASAKRA JAKI MASZ WYSOKI CHOLESTEROL WSPOLCZUJE CI KOBIETO

Gość gość
ale wysoki

Gość gość
Proszków nie bierz. I wcale nieprawdą jest że żółtka mają dużo cholerolu, to kolejny mit. Możliwe że Twoje dolegliwości spowodowane są nie jedzeniem mięsa. Mięso zawiera szczereg aminokwasów egzogennych których nie znajdziesz w roślinach. Dodatkowo stres i brak ruchu, chemia w jedzeniu, tabletki na wszystko i takie są tego efekty. Pamiętajcie nasze mamy czy babcie jadły tłusto, słonine, smalec, jajka, mleko pracowały w polu i żadnego cholesterolu nie miały a i do tego praktycznie się nie stresowaly. Zdrowia życzę ;-)

Gość gość
a nie przyszlo nikomu do glowy ze moze byc dziedziczny...Ja 3 rok biore tabletki sortis i pomogly mi biore bnadal chociaz mam dobre wyniki

Gość gość
a ja mam tego swinstwa ponad 400 ....nie biore systematycznie lekow.....jak z tym cholerstwem walczyc.mam 53lata

Gość gość
wysoki cholesterol może być dziedziczny. moja mama ma podobny, jeśli nie wyższy, a większość życia wcina warzywa, owoce, ryby, nabiał, a z mięsa tylko drób. to jej smakuje, to jej pasuje, a cholesterol z powietrza jak to się mówi. a ma znajomą, grubą niemiłosiernie, wpieprza goloneczki, schaboszczaki, kapuchę na smalcu zasmażaną i cholesterol w normie. ot, życie