Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DomiNICKK

Cyz rzeczywiscie jestem taki zly?

Polecane posty

Gość DomiNICKK
ja jestem lew ona baran :) a co ? haha

Gość uladana
DomiNICKK Wrócicie do siebie, znowu ze złości coś jej zrobisz, tylko tym razem nie pohamujesz się i jej złamiesz rękę i znowu powiesz że nie chciałeś przecież tak mocno i nie sądziłeś że jej się ręka złamie?! - To ze ktos raz cos zrobi nie znaczy, ze zrobi drugi raz! Ale myslenie... To jest bardzo logiczne myślenie, bo każdy ma jakieś bariery, których nie przekracza z jakiego powodu., Uważa że to złe, niemoralne czy coś jeszcze innego. I skoro już raz taką barierę przekroczy i wiadomo że jest do tego zdolny, to niby dlaczego mam zakładać że znowu tego nie zrobi? Dlaczego miałby tego nie zrobić? Raz się złamał, to znowu się złamie. Proste i logiczne.

Gość DomiNICKK
A moze ona nastepnym razem mi krzywde zrobi , Tobie nie przyszlo to do glowy? Skoro dwa razy mnie uderzyla ? i to ona zaczęla? myslisz ze kobieta nie moze zrobić krzywy mężczyznie?

Gość DomiNICKK
Jestem już to jak, czemu pytalas o te znaki ?

Gość jestem już
jeśli jeszcze jestes to ci odpowiem dlaczego. Barany mało z kim sie zgadzaja bo są bardzo zadufane w sobie. Nie pozwalają na krytyke własnej osoby chociaż im to sie należy i są bezwzględne. Dużo mialam do czynienia z baranami i stwierdzam ze to najbardziej nielubiany prze innych znak. Tolerują siebie to znaczy on i ona baran, ale też na krótka metę. Zaraz mi sie wydawało po twoich wypowiedziach ze ona baran, to typowe zachowanie dla tego znaku

Gość DomiNICKK
No tu się zgodzę z Tobą. Bo wiele osob ktore znalem spod tego znaku, byly bardzo egoistyczne i zawsze niewinne, swiete. Jednak nie wszyscy.

Gość jestem już
Pewnie ze to nie reguła, ale dużo przywar czy zalet można do danego znaku dopasować. Ja lubie wodne znaki i przy nich czuje się dobrze, natomiast baranów i koziorożców poznaję na odległość. Dasz wiarę że czekając w kolejce na lekarza rozmawiałam z facetem który po kilku zdaniach wydawał mi sie baranem. Na jego zapytanie czy zgadne kiedy się urodził i strzeliłam date, to ten zdębiał. A on był tak podobny do mojego meża nie nie mógł to byc ktoś z innej daty. Facet zdebiał. Nie jestem zadną wróżka, czarownica czy czarodziejką, ale obserwujac ludzi i ich zachowania można wiele sie o nich dowiedziec. Tak ze uciekaj od niej jak najdalej. Jest rozhisteryzowanym, rozkapryszonym smrodem, \od którego się nie uwolnisz a będzie sie za tobą wlókł do końca życia. Wydaje ci się że ją kochasz bo jest mocna, zdecydowana i samolubna i po cichu marzysz sobie jaką to z niej wspaniałą żonę zrobisz. Nic z tego - zmarnujesz sobie życie. Ale twoja wola, twój problem