Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

SZUKAM CIĘ DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!!

Polecane posty

Gość TEMAT DLA SAMOTNYCH

Szukasz przyjaciół, znajomych, a może miłości i uczucia? Dodaj się odnaleźć!! Założyłem ten temat, Dla kogo? Dla każdego! :) Dla starszego i młodszego, nie ma żadnych ograniczeń wiekowych. Wystarczy, że potrafisz pisać, posługiwać się komputerem i naprawdę pragniesz odnaleźć osobę, której szukasz lub którą gdzieś kiedyś spotkałeś/spotkałaś. To wystarczy! Jeżeli czujesz się samotna/samotny może tu poznasz kogoś by z kimś się zaprzyjaźnić ...spokojnie nie wszystko stracone więc daj sobie szansę...

Gość 26 03
szukajcie a znajdziecie napisano kiedyś w pewnej Księdze

Ja szukam, ale tracę już nadzieję, jestem po dwóch nieudanych zwiazkach, oszukana....przestaję wierzyć powoli, że kogoś znajdę....a z drugiej strony nie chcę być sama...:(

Gość fajny temmat
ale ja nie mam jeszcze odwagi, moze później?

Założyłem ten temat dla każdego bez znaczenia kto by to nie był więc nie stawiam tu żadnych wymogów.

Z myślą o Tobie stworzyłem tą stronę. Randki wirtualne to w obecnym świecie jeden z najprostszych, najszybszych i przy odrobinie wysiłku wcale nie mniej romantyczny niż tradycyjny sposób na poznawanie nowych ludzi. Poznaj nowych ludzi, dziel się z nimi tym co masz najlepsze, a wówczas otrzymasz to, czego sam/sama szukasz, przyjaźń, a może i miłość swojego życia. Otwórz się na ludzi, a z pewnością będziesz nie tylko w stanie znaleźć kogoś z kim umówisz się do kina czy na spacer, ale może będzie to ktoś z kim bez obaw będziesz chciał/chciała iść przez resztę swojego życia. Miłej zabawy i wiele nowych znajomości życzę wam :)

Gość fajny temmat
Michaś:) a Ty kogo szukasz?

fajny temmat Kogo szukam ?? ...znajomości, koleżeństwa, przyjaźni z czasem kogoś bliższego :)

Gość końklawy
To w takim razie czego szukasz?

końklawy To w takim razie czego szukasz? Już to napisałem wcześniej więc nie będę się powtarzał:)

Gość końklawy
No to w takim razie kogo szukasz? :)

końklawy No to w takim razie kogo szukasz? Tak jak wspominałem wcześniej ale tobie osobiście jeszcze raz to napiszę bo widocznie nie czytasz tego co piszę:) Kogo szukam ?? ...znajomości, koleżeństwa, przyjaźni z czasem kogoś bliższego. Czy teraz już wiesz kogo szukam?? A teraz zmykam na jakiś czas i pozdrawiam wszystkich :)

DO przytulmnie.. Bądź zawsze pogodna, wesoła Pokochaj, doceń życie ... Przyjdą też chwile W których nie potrafimy się uśmiechnąć Lecz pamiętaj... ...w końcu przyjdzie ten dobry dzień I ukoi nasz ból , łzy... Więc... Uśmiechnij się!

SuGar130 Czemu tak mówisz ?? nie możemy być tego pewni co może jutro nas spotkać, życie różne płata figle:)

Gość horda tempych dzikusów
Misiek... Jak zgłosisz do usunięcia jeszcze jakiś mój post bez powodu to spotkają Cię za to przykre konsekwencje

przytulmnie... Ja też przestałem wierzyć w każde słowo ale nie wszyscy są tacy sami i wierzę jeszcze w jedno słowo że jednak jeszcze są ludzie na tym świecie tylko ich nie spotkaliśmy.

Gość anegdotkaaaa
michas a ty skad jestes?>

Tak, masz rację, tylko czas leci niestety, im dłużej jestem sama, chociaz wciaż staram się myśleć pozytywnie, przestaję w to wierzyć...

Gość anegdotkaaaa
przytulmnie a ile masz lat, ze tak mowisz??

Jestem czterdziestolatką, choc na tyle się nie czuję, są faceci, którzy próbują zagadać, ale ja czuję, że to nie "to"...sama wiem, że po tym co przeszłam nie potrafię uwierzyć, mam taką blokadę.....

Gość elizkaa^FFF
a ja mam 23 lata i juz strcilam wiare ze kogos znajde :(

przytulmnie... Wiem że czas upływa i choć może nie poznamy nikogo to nie możemy się załamywać, z czasem można się do wszystkiego przyzwyczaić.

elizkaa^FFF Ej czemu się zasmucasz ?? :) w twym wieku jeszcze wiele jest przed tobą więc na pewno niejedną osobę jeszcze poznasz więc nie pora jeszcze u ciebie na smutki:)

Wiem, ze nie można się załamywać, jeśli nie załamałam się do tej pory po tym, co przeszłam, to teraz na pewno nie. Przyzwyczajam się też do tej myśli, że już będę sama, że to co najlepsze juz było - choć to była tylko iluzja...a może być tak, że jeśli nie będziemy o tym już myśleć "ta" osoba się znajdzie?