Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość nie czekam już na nic
zdziwiłbys sie darkeze jak bys mnie zobaczył ale nie mam zamiaru cie przekonywac ale w sumie sie pochwale nie musze sie opalać bo sada jestem a ty pewnie blady jak dupa he he a to ze jestem dziewica to moja sprawa i faceta tez takiego bym chciala jak nie spotkam nikogo normalnego to sama będe ale napewno nie zwiaze sie z prostakiem ruchajacym rłytkie ropuchy

do pommmmpek robisz sobie jaja czy co??to moze ty coś napisz o sobie???

"a ty pewnie blady jak d**a he he" Jakoś wcale mi to nie przeszkadza, że jestem blady. Czego to ludzie nie wymyślą aby kompleksów sobie narobić. "jak nie spotkam nikogo normalnego to sama będe " Bez wielkiej straty dla ogółu mężczyzn.

Gość patologiczny przypadek
ty prznajmniej wierzysz w to co piszesz, mi juz pada psycha, a kiedys miałem duze poczucie humoru, zycie nie jest dla wszystkich, tylko dla wybranych farciarzy, to kitu z taka egzystencja

nie robie sobie jaj napisz do mnie kaiwoktr@o2.pl bo wybieram sie za chwile na rower :)

do patologiczny przypadek zycie jest dla wszystkich nie dla farciazy tylko jak nie masz siły to zyj z dnia na dzień nic nie planuj albo sie ułozy albo nie ale nie odbieraj sobiezycia znam ludzi w gorszej sytuacji uwiez mi

"zdziwiłbys sie darkeze jak bys mnie zobaczył" lepiej mu oszczędź. chłopak pewnie po obiedzie jest.

"lepiej mu oszczędź. chłopak pewnie po obiedzie jest. " Taka zajebista, że wciąż sama :D

do darker a ty pisz sobie o mnie co chcez ja nie mam zamiaru ci,e oceniac ale kazdy człowiek jest inny i kazdemu nalez sie szacunek DO pommmpek nie napisze pewnie bo jakos nie wieżę w znajomości przez net ale.... może jestes innny niz wszyscy kto wie??;)

"i kazdemu nalez sie szacunek" Nie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

nom w sumie trzeba kogos atakowac kto ma inne poglady piszcie i wyzywajcie na mnie ulzy wam moi drodzy.

hehe moze i jestem jak nie napiszesz to sie nie przekonasz mozesz zalaczyc tez fotke ;)

Gość Na szacunek trzeba zasłużyć
chyba, że jesteś żydem, murzynem albo samotną matką

do darker a ja sie staram szanowac wszystkich taka juz jestem moze głupia

"chyba, że jesteś żydem, murzynem albo samotną matką" Nie mam nic do murzynów ani żydów. Co do samotnych matek to darcie mordy i narzekanie, że wybrało się kretyna i wrobiło go w dziecko nie świadczy najlepiej o inteligencji... pokrzywdzonej.

"Taka zaj**ista, że wciąż sama" że tak zacytuję sama siebie: jestem tak piękna aż lustro pęka pewnie ze złości bo mi zazdrości :P

Gość dla wszystkich singli
mieć przy sobie kobietę to jak mieć u siebie kule u nogi która Cie spowalnia..

pamiętajcie to kobiety nas potrzebują, my ich nie !

"pamiętajcie to kobiety nas potrzebują, my ich nie !" Trawnika wibratorem nie skoszą.

"Trawnika wibratorem nie skoszą." samotne raczej mieszkają w blokach, a tam raczej trawy kosić nie trzeba :P

nie macie pojęcia co jest grane na zachodzie.. nie potraficie sobie wyobrazić życia bez kobiety bo jesteście non stop bombardowanie propaganda..

Gość kootwaa
a ja bym chciala prawika brzydzi mnie mysl ze facet ktory robi mi minete robil to innej albo mysl ze inna dotykala go swoimi łapami ale ja nie jestem do końca normalna chyba...

"No to się ucz angielskiego." lekcja 1. podchodzisz Ble Ble do ładnej kobiety i mówisz: juar bjutiful maj lejdi. szoł mi jur tits!

każda kobieta w wieku 35 lat w górę zrobi dla was wszystko bo są tak zdesperowane, anal, oral wszystko! KOBIETY NIEPOTRAFIA ZYC BEZ "ATENCJI" ,Ci którzy wzięli ślub maja przejebane.. prawnie sa uwiazani i musza sie podporzadkowac zonie albo pusci ich z torabmi.. pomyślcie o tym

" każda kobieta w wieku 35 lat w górę zrobi dla was wszystko bo są tak zdesperowane, anal, oral wszystko! " no ale kto by chciał robić to wszystko z kobietą 35+ ?