Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość goingdownforher
ja jestem 26 letnim prawiczkiem i jakoś nie czuje że jestem skreślony, raczej coś mnie blokuje we mnie, po prostu nie uważam się za kogoś odpowiedniego i nie mam ochoty ciągnąc znajomości z daną kobietą :O dobrze mi się rozmawia z kobietami, a jak juz któraś mi sie spodoba to wychodzi na to że woli ,żebym więcej się starał, lub zostawia mnie na dalszy plan, a ja zostawiam to na stopie koleżenskiej....

Gość paszli w pizdu
Jak ktoś do 25 - 28 roku nie miał kobiety, to szanse są prawie zerowe, no nie oszukujmy się, ale to dowód że z tym kimś jest coś nie tak, delikatnie pisząc.

Gość paszli w pizdu
O widzę że komuś przeszkadzał mój post o tym debilu na r. nara moderatorskie ś....

Gość pomyslowasss
Jak ktoś do 25 - 28 roku nie miał kobiety, to szanse są prawie zerowe, no nie oszukujmy się, ale to dowód że z tym kimś jest coś nie tak, delikatnie pisząc. to dowod tylko na to ze sie szanuje i ma duze wymagania, byle czym sie nie zadowoli

Gość paszli w pizdu
Oszukujcie się dalej, zresztą nic innego wam nie już nie pozostało. 🖐️

Gość goingdownforher
jakos mam te 26 lat i nie czuje sie z tym zle, ze nikogo nie mam, chcialbym miec , ale z byle kim nie bede 🖐️

Gość kiedyś tez prawiczek
i nie gadajcie ,że jak już miałem jedną to teraz z górki ,a gówno prawda ..od trafiło się ślepej kurze ziarno. Owszem coś tam przeżyłem , coś się dowiedziałem ,...przynajmniej wiem ,że lepiej być samemu niż mieć chujowy związek ,gdzie laska nas robi w balona ..jak sobie przypomnę te nieprzespane noce to jestem cały szczęśliwy ,że jestem sam. Przykro się tylko człowiekowi robi jak sobie pomyśli ,że takiego mnie robiła w jajo ,a teraz jak jest z innym to go wielce kocha i szanuje. Już nie wspomnę jak mi po samoocenie to pojechało srogo :/ ..żeby jeszcze ta laska była jakaś walnięta to NIE ..ona była TYLKO dla mnie taka CHUJOWA ,a innego to już do rany przyłóż.

Gość goingdownforher
w kazdym wieku mozna kogos znalezc, wiec nie ograniczajmy się 😴

Gość pomyslowasss
paszli w pizdu oszukujesz to ty sie sam

Gość paszli w pizdu
Powiem ci coś na koniec bo widzę nie dociera..jedynie offerma i Darker tutaj coś rozumieją. Bez odbioru debile.

jasne że w każdym wieku. Pod warunkiem ,że się cały czas jest w formie. Mój śp. wujek miał 75 lat i porafił sobie przygruchać jeszcze jakaś młodą seksy 60tke ,ale on był babiarz i od młodego tak się prowadzał ..a jak ktoś jest sam ,sam ,sam sam ..to z biegiem lat tylko gorzej jest .a taki regres się zaczyna myślę na początku studiów. Najpierw powoli to idzie i sobie nie zdajemy sprawy ,że już jest lekka chujnia ,a jak skończymy edukację i dalej nic to wtedy jest już lipa totalna ;]

Gość pomyslowasss
debilem to jestes ty, co udowadniasz kazdym kolejnym wpisem

Czyli wychodzi na to, że trzeba być dresem z BMW, do takich mają szacunek i im się podobają.

Gość weetytuiououpppupppp
przegralismy zycie, taka prawda

Spokojny i grzeczny facet to dla nich pierdoła. Taki co pije i bije jest kochany i ma respekt.

Gość buahahhhaaa
pomyslowasss i goingdownforher to chyba te same zyeby :O

Gość onawi
przesadzacie panowie......pena jestem ze kiedys kogos znajdziecie

Gość goingdownforher
nie wiem jak mozna ograniczac zycie, tylko do tego, czy sie mialo kobiete, czy nie :o przeciez mozna zyc bez kobiet, jesli sie nie uda znalezc 🖐️

Ja nauczyłem się na własnej skórze ,że za dobrym być niemożna po prostu ;] . Paradoksalnie to w trakcie trwania tego pseudo zwiazku zdawałęm sobie sprawę ,ze jestem dla niej za dobry ,ale no niestety jak sobie człowiek wkręci i sie zakocha to potem sobie stwarza sam przed sobą wymówki w stylu " ona tak nie chciała" albo co najlepsze " gdybym ja się tak nie zachował to ona by tak nie powiedziała " .. innymi słowy całą winę bierzemy na siebie ..... no ,ale takie doświadczenia powinienem zbierać w wieku lat 17-20 ,a nie 28 ;]

pena jestem ze kiedys kogos znajdziecie Może w przyszłym życiu, jak będziemy mieć charakter cwaniaka.

Gość goingdownforher
buahahhhaaa "pomyslowasss i goingdownforher to chyba te same zyeby" piszesz tak o kimś, nie znając go :O na jakim poziome edukacji się zatrzymałeś ? uogólniania ? jakbyś był inteligentny, tobys zauważył zę mamy różne ip :D

Gość grzyb niemal
nie wiedzą, ze to ja jestem batmanem ...tak to brzmi Ja zamoczyłem jeszcze później, teraz jestem wyuzdanym samcem, romantykiem z przetrąconym kręgosłupem moralnym, znajdź sobie młódkę bez przebiegu i startujcie razem w dorosłość

Gość goingdownforher
ja jestem typem samotnika, ale są też takie kobiety, więc jesli nie realnie, to wirtualnie je można poznać.... cwaniakom jest łatwiej to fakt, bo taki wszedł w nawyk podrywania, ale kazdy cwaniak kiedys nie był cwaniakiem tylko dzieckiem, a przez próby stał się jaki się stał....czyli pewny siebie....im wieksze obycie, tym wieksze doswiadczenie 🖐️

trudno nie macie dziewczyn. Gorzej by było być desperatem co na siłę szuka dziewczyny. Raz że to odpycha a dwa łatwo trafić na jaką cwaniarę. Jak tak nie raz gadam z ludźmi starszymi to wychodzi że kiedyś było dużo bardziej łatwo poznać dziewczynę. Nie było tego lansowanego przez media nastawienia na wygląd i kasę. może po prostu my się w złym czasie pojawiliśmy na tym świecie.

dokańczając zamiast tu o tym pisać że nie macie dziewczyny radzę zająć się sobą. Rozwijać zainteresowania czy korzystać z lata uprawiać sport. Dokształcać się ...

Gość moniczka :P
Bym wolała prawiczka jak faceta z przebiegiem i chorobą weneryczną co zmienia laski częściej jak majty, wali głupie gadki, wyrwie najbardziej pijaną laskę w klubie i myśli że jest Bogiem lovelasów. Niestety mało tych dobrych spotykam :(

moniczka :P spotykasz ich ale nie zwracasz uwagi. Ruchacze się bardziej rzucają w oczy. Taka jest brutalna prawda.

Gość Wszystkie tak piszecie
,że wolałybyście prawiczka od ruchacza a życie co innego pokazuje:(

Gość goingdownforher
bo Ci dobrzy się nie wychylają i wola patrzeć na to co robia laski z boku.... mi np. wystarczy usmiech dziewczyny i rozmowa z nią, niż wyruchanie.... jak kiedys bede mial jakas, to na cale zycie, bo przelotne znajomosci, to nie ja....

Gość Tych dobrych olewacie za młodu
a później wielkie żale bo sami źli są.