Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

"seks to tylko wlozyc i dzialac, jesli uwazacie inacxej i nie rozumiecie tego to po pierwsze nie myslicie, a po drugie nie macie pojecia o seksie" może sobie looknij na jakąś kamasutrę czy coś. włożyć i działać to podejście nastolatków, którzy nic innego nie umieją.

Gość pomyslowasss
może sobie looknij na jakąś kamasutrę czy coś. włożyć i działać to podejście nastolatków, którzy nic innego nie umieją. seks polega na wlozenie i dzialaniu! sa rozne warianty ale to caly czas wlozenie i dzielania! wasz brak myslenia jest porazajacy!

seks oralny to też włożenie i działanie? ciekawe. masaże erotyczne, gra wstępna to też włożenie i działanie? współczuję ubogiego życia seksualnego i faceta, który umie tylko włożyć i pchać :O

Gość pomyslowasss
żab-X zacznij myslec? dobrze? gdyby karano za glupote to bys dostala kare smierci jestem facetem

Gość pomyslowasss
gra wstepna to nie jest seks....... mowa jest o seksie, a nie tym co go czasem poprzedza

w seksie też są lepsi i gorsi to oczywiste ale nie o tym tu rozmawiamy. trochę niedorzeczne te rozważania na temat "jakości" seksu i "umiejętności" u ludzi którzy nigdy w życiu nie spróbowali. dlatego napisałem że ten co o tym zaczął to chyba lekko z rozumem na bakier jest.

"Ale się popisałeś mądrością, to zdanie sensu nie ma każdy był kiedyś prawikiem puknij sie w łeb" ale nie w wieku 30 lat, ty się raczej puknij. "Medaliści olimpijscy stanowią może z 0,00000000000000001% populacji" a czy te statystyki mają jakieś znaczenie? oczywiście że to przypadek skrajny ale są ludzie (np ja) dla których znalezienie sobie panny jest niewiele bardziej prawdopodobne niż zdobycie takiego medalu.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Jak jeszcze troche poczytam takie tematy to sama zaczne wirzyc ze to prawda co w tytule topa. No bo skoro Wy wszyscy tak uwazacie to chyba wiecie lepiej...

Gość Zuzanna Amelia & 6
34, licząc z arabami to 154, licząc z bambo to 276

Gość Zuzanna Amelia & 6
Pommmpek - a dlaczego Ciebie to interesuje. I dlaczego nie spisz po nocach? halasujesz, ludzi budzisz...

ja od zawsze bylem ciekawy nie spie bo nie ma kto mi dac buzi na dobraanoc i w ogole nie halasuje :D duzo mialas tych bambusow :D

Gość Zuzanna Amelia & 6
Przeceniasz mnie. To moja podszywaczka miala tylu. Cierpisz na bezsennosc? Nie idziesz jutro do pracy ?

Gość podszyw zuzanny
podszywacz. sorry nie mogłem się powstrzymać

Gość Zuzanna Amelia & 6
Nie masz pracy ?

Gość Zuzanna Amelia & 6
Podszywacz tez cierpi na bezsennsoc ?

Gość Zuzanna Amelia & 6
Wakacje na czas nieokreslony ?

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ladne kobiety nie siedza na kafe.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Dostales zdjecie ? No to podbijaj.

huehue ma w profilu przeciez :P wiiesz mi sie nie chce podbijac do lasek na cafe za duzo zachodu :D

Gość Zuzanna Amelia & 6
Trening czyni mistrza. Potem w realu bedzie jak znalazl.

no wiem w sumie przydalo by sie moze :D ale to tylko/raczej w ramach treningu :D

Gość Zuzanna Amelia & 6
Strasznie sie asekurujesz... A co by bylo jak bys poznal jakas dziewczyne na kafe ? Grozi smiercia lub kaleztwem ?

"jestem facetem" chyba z nazwy li tylko. brak polskich znaków wskazuje na to, że jedną rękę masz ciągle zajętą. nietrudno się domyślić, że kobiety raczej na prymitywów nie lecą.