Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwia007

Ciąża czy nie ciąża? Jak interpretować taki wynik?

Polecane posty

Gość 444444422
"najlepiej urodzic i oddac do adopcji" To jest najgorsze wyjście. Tego na pewno nie rób.

Gość sajnkjd
jak stwierdzić sama ???? nie no nie wierze, przechodzisz samą siebie.... :O

Gość belzebubeńka
przemyśl sobie raz jeszcze ,porozmawiaj z partnerem.na początku wszystko wydaje się w czarnych barwach,ale póżniej uklada się jak puzzle.jesli zdecydujesz się na usunięcie zrób to koniecznie w dobrym gabinecie.

Gość bibi999
Nie słuchaj tych, którzy źle Ci życzą i straszą. Wiele kobiet uważa aborcję za najlepsza decyzję w ich życiu i zostały normalnie matkami dopiero wtedy gdy one chciały, czyli parę lat później. Lub nigdy - jesli tak wolą. Powikłania po aborcji na tyle poważne by skutkowały bezpłodnością są rzadkie i występują przeważnie wtedy, gdy aborcji dokonujesz u podejrzanego lekarza za śmieszną kwotę. Jesli nie czujesz się na siłach być matką i jesteś dość silna psychicznie - usuń bez wyrzutów sumienia.

Gość belzebubeńka
autorko-ile masz lat?

Gość oliwia007
A czy jest mozliwe zeby wyszedl wynik pozytywny mimo ze nie powinien?

Gość bibi999
"A czy jest mozliwe zeby wyszedl wynik pozytywny mimo ze nie powinien?" Niestety nie.

Gość belzebubeńka
nie ma takiej możliwości.

Gość oliwia007
20

Gość oliwia007
na pierwszym moim tescie wyszly dwie kreski tylko one nie byly mocno czerone. Co to moze oznaczac?

Gość bibi999
Ciążę.

Gość belzebubeńka
ciąża-nie jestes już gówniarą.jeśli masz pracę i macie jakieś lokum to o co biega?

Gość romanach
autorko, przestań jak jakaś debilka dopytywać "ale co to moze znaczy", "ale one byly rózowe a nie czerwone", "ale ja miałam miec okres", "ale pewnie wynik się myli", "al;e mnie bolą cycki jak przed okresem", bo na serio pokazujesz, że jesteś koszmarnie tępym stworzeniem. Jesteś w ciąży. Nie rozumiesz?

Gość oliwia007
Nie jest to dla mnie dobra wiadomosc. A jakie sa objawy w pierszym czy drugim tygoniu ciazy?

Gość romanach
ból piersi, zgaga

Gość belzebubeńka
pomyśl,że za w wieku 30 lat będziesz miala odchowane dziecko,a twoje koleżaki co miesiąć będą sie modliły o pozytywny wynik testu.pózniej juz nietak łatwo załapac.oczywiście zrobisz jak uważasz.zanim coś postanowisz pomysl.bo decyzja jest nieodwracalna.

Gość belzebubeńka
jeśli masz silną psychikę idż na zabieg.jesli nie -daj sobie spokój,bo wyrzuty sumienia nie dadzą ci życ.może na początku będzie radość z pozbycia się problemu,ale z czasem będzie gorzej.

Gość oliwia007
To to sa zadne objawy. Staram sie wykluczyc wszystkie opcje. Jesli pojde do ginekologa to przy pierwszej wizycie moze stwierdzic prawde?

Gość kikolec
skoro juz dwa tygodnie nie masz okresu to jestes w 6 tygodniu, mozesz miec nabrzmiale podbrzusze, bolesnosc piersi,pozniej moga dojsc mdlosci,kazda kobieta ma inne objawy. A czemu nie chcesz urodzic i oddac dziecka?jak sie wstydzisz ciąży lub nie chcesz by wiedzieli o tym ludzie to wyjedz gdzies poza swoje tereny.

Gość belzebubeńka
jeteś w ciąży i koniec .zasuwaj do gina .jesli zabieg to im wczesniej tym lepiej.powyżej 10 tygodnia chyba nikt c ijuz nie pomoże.

Gość kikolec
w 7 tygodniu mozesz juz uslyszec bicie serca a jutro idz najpierw na bete

Ruchać to się potrafiłaś, bo fajnie, bo orgazm, i chłopak szczęśliwy a teraz nie wiesz co masz robić?czym Ty kurwa myślałaś?chyba psiochą, ogarnij się, ja mam 20 lat i mogę śmiało powiedzieć, że gdybym wpadła to bym odchowała, a Ty szukasz teraz tanich sposobów na poronienie?Gdzie się takie pizdy rodzą!jakbyś miała 16, ale 20 to już po szkole, faceta za łeb i do pracy!Prezerwatywy kosztują 10 zł.

Gość belzebubeńka
tak może stwierdzić.boże ,wiem że łapiesz sie każdej ewentualności żeby nie być,zrób jeszcze jeden test,bo widzę,że jakos trudno do ciebie dotrzeć.bedzie na 100%pozytywny.

Gość oliwia007
To sa sprawy prywatne. po prostu nie moge byc w ciazy.

Gość ze jak????
pomyśl,że za w wieku 30 lat będziesz miala odchowane dziecko,a twoje koleżaki co miesiąć będą sie modliły o pozytywny wynik testu.pózniej juz nietak łatwo załapac a co to za ironia a w wieku 20 lat nie mozna miec problemów z zasciem w ciaze??? znam takie albo co maja po 25 lat ja osobiscie zaszlammajc 30 lat i moja corka ma 2 miesace i nie staram sie dlugo to samo mojew znajome tu nie chodzi o problem tlyko o problemy zdrowotne a nie o to ze ciezko zalapac

Gość belzebubeńka
skończylaś jakąś szkołe w ogóle,bo mam wrażenie,że nie za bardzo kontaktujesz.ale zwalę winę na ciążę.

Gość belzebubeńka
do autorki poprzedni mój post.

Gość tak to potem jest niestety
NIE MOZESZ BYC W CIAZY ale jestes i przyjmuj to do wiadomosci !!!!uprawiajac sex trzeba sie z tym liczyc ze moze byc z tego dziecko nie chowaj glowy piasek tylko ponies tego konsekwencje dziecko to nie koniec swiata!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 22535
"Prezerwatywy kosztują 10 zł." Tak, komplet trzech. Co oznacza użycie ich w 3 dni. Jesli podliczysz - kasa jest ogromna dla młodych ludzi, którzy jeszcze nie pracują. W wielu krajach prezerwatywy są za darmo, tylko u nas kurwa kolosalne kwoty. Antykoncepcja powinna być darmowa, byłoby mniej takich sytuacji jak autorki

Gość oliwia007
Nie potrzebuje komentarzy na temat mojego zycia, ale porady. A co wywoluje wczesne poronienie?