Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdy Love

Odeszłam i co dalej?

Polecane posty

Gość Jedynytaki
Musisz Go olać na jakiś czas może sobie przemyśli i sie opamięta ...:)

Gość bjakbezradność
Smutne, ze nie możesz na Niego liczyć w tak ważnej sprawie. Dobrze zrobiłaś. Jak pisała poprzedniczka może się opamięta i przemyśli

Gość Jedynytaki
Pewnie ta sytuacja z ciążą troche przerosła i stąd te ucieczki na pare godzin

To było w środę. Od tamtej pory dzwoni, nie odbieram.. Pisze sms-y, bym powiedziała gdzie jestem, żebym wróciła do domu, żebym dała o siebie zadbać, że się zmieni, że spieprzył. Piszę mu tylko, że z malutkim wszystko dobrze i by się o Niego nie martwił.

Gość Jedynytaki
Spróbuj porozmawiać z Nim jak troche ochłlonie, ale jak to już nie 1szy raz to może być ciężko przemówić do Niego

Gość bjakbezradność
Podziwiam za wytrwałość. Ja bym już dawno wybaczyła i wróciła. Ale jak pisałam na dobre taki słaby charakter mi nie wyszedł. Teraz jest za późno na cokolwiek jestem zmuszona grać tak jak on zagra i mam związane ręce

Próbowałam Go uświadomić, czy byłby w stanie sobie wybaczyć gdyby podczas takiej Jego "ucieczki" coś się stało z Jego synkiem, że nie miałby mnie kto na czas do szpitala zawieźć, bo on nie odbiera telefonu. Rozpłakał się, powiedział, że nie zdawał sobie z tego sprawy. Miesiąc później sytuacja się powtarza...

Bjakbezkarność - nie chcę się z nim spotkać, bo wiem, że jak Go zobaczę to zmięknę i wrócę. Wiem, że gdybym teraz tego nie zrobiła, nie odeszła, przynajmniej na jakiś czas, to za chwilę nie miałbym na to odwagi. Ciąża dodała mi sił..

Gość Jedynytaki
Może daj Mu jeszcze jedną szanse powiedz czego od Niego oczekujesz i tyle jak sie nie zmieni to wtedy podejmiesz ostateczną decyzje ...:)

Gość bjakbezradność
Porozmawiaj na spokojnie bez płaczu i histerii . Powiedz mu, że potrzebujesz mieć w Nim oparcie i poczucie bezpieczeństwa.W końcu jest ojcem i powinien zdawać sobie sprawę z tego jak odpowiedzialna jest to rola. Ale jeżeli taką rozmowę już odbyłaś i nie przynosi to skutku ...Może lepiej być sama niż z nieodpowiedzialnym facetem

Gość Jedynytaki
No to naprawde koleś jest beznadziejny współczuje Ci

Gość bjakbezradność
Gdzie teraz mieszkasz? Masz w kimś oparcie. Rodzina, przyjaciele?Jesteś silną osobą , poradzisz sobie. Co radzą Ci przyjaciele? Znają sytuację pewnie lepiej niż my tu na forum

Gość Jedynytaki
Ino 3 więcej nie ,narazie olej Go i tyle ...:)

Gość Jedynytaki
Nie poddawaj sie bądz silna i nie ugięta jak masz sie z nim męczyc przez całe zycie to lepiej Sama wychowaj syna ,łatwo nie będzie ale napewno dasz rade ...:)

Koleżanka ze studiów odstąpiła mi kawalerkę za symboliczną stówę.. Nikt nie wie, gdzie jestem, bo nie chcę, by ktoś mnie szukał. Rodzeństwa nie mam, z rodzicami nie utrzymuję kontaktów Jednym słowem - miałam tylko Jego.

Gość bjakbezradność
Daj sobie jeszcze trochę czasu. Może przyjdzie taki moment, że będziesz pewna swojej decyzji? Kochasz Go? Byłaś z nim szczęśliwa?

Gość Jedynytaki
to fajnie że koleżanka Ci pomaga to nie jestes Sama super a z jakiego miasta jestes ??? ile lat ma Twój Mąz ???

Gość bjakbezradność
Pamiętaj, że nie jesteś w sytuacji beznadziejnej. Jesteś zdrowa będziesz miała ślicznego synka. Dasz sobie radę. Jeżeli masz być z nim dla dobra dziecka i takie tam a nie z prawdziwej bezinteresownej miłości to sama siebie zniszczysz. Tak ja ja to zrobiłam. Teraz nie mam już nic. Miłości, zdrowia, szacunku do samej siebie. Nic z tym nie potrafię zrobić bo na prawdę jestem w sytuacji bez wyjścia.

Ma 26 lat. Kocham Go najbardziej na świecie i dlatego jest mi tak cholernie ciężko, bo nie wyobrażam sobie życia bez Niego...

Gość Jedynytaki
Może On nie dojrzał do roli ojca tak naprawde ,boi sie odpowiedzialności za Was a przed slubem jaki był ???

Gość bjakbezradność
jeżelikochasz to wiesz co robić. Ja bym zaryzykowała po raz ostatni

I wiem, że On też mnie kocha. Gdyby tak nie było nie rozczesywałby mi włosów po myciu, bo ja sama strasznie się z nimi szarpię. Nie zarywałby nocy mimo iż na 7 do pracy tylko po to, by mi plecy masować, bo kręgosłup mnie napieprza. Nie trzymałby mi włosów nad kiblem gdy rzygałam dalej niż widziałam. Nie odbierałby ode mnie wśród kolegów telefonu ze słowami: "tak kochanie?" Nie całowałby mnie przed snem gdzie popadnie... Nie mówiłby: "zarąbista zupcia" kiedy ja sama wiem, że jest ohydna... Mogłabym w nieskończoność... I wiem, że to są dyrdymały, pierdoły... Ale ważne dla mnie. Bo jeszcze od nikogo w całym swoim życiu nie doświadczyłam tyle dobra co od Niego...

Przed ślubem był idealny. Dlatego za niego wyszłam. I gdyby nie alkohol, te ucieczki... Byłoby nadal tak samo. Boi się nowej roli... Ale to była świadoma decyzja, wiele nocy przegadaliśmy czy to już, czy to dobry moment. Wiem, że się boi. A ja nie? Wiemy oboje, że wszystko się zmieni. Ale ja nie zaczęłam pić z tego powodu...

Gość bjakbezradność
Jeżeli jest tak jak piszesz to powinnaś zaryzykować

Co robić?? Teraz jak zaczęłam wymieniać jaki dla mnie jest zatęskniłam za nim jak nigdy przedtem...

Gość Jedynytaki
dokładnie nie rób nic wbrew Sobie dasz rade Sama wychować synka a On pewnie az tak Ciebie nie kocha skoro tak sie zachowuje

Gość Jedynytaki
to najwyrażniej ma problem alkoholowy lub cos innego powoduje to że tak sie zachowuje , piszesz że to była świadoma decyzja może tylko z Twojej strony a On Cie utwierdzał w przekonaniu że to właśnie już czas na zmiany czytaj dziecko